| Kevinn2000 a întrebat:

Salut. Am făcut un CV online și sunt am 2 întrebări importante.
1) Trebuie să fac un CV separat pentru fiecare job la care vreau să aplic?
2) La " Despre mine " trebuie să scriu eu " Hobby: ", " Alte aptitudini: " etc? Pentru că nu m-a pus nicăieri să scriu chestiile astea...

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Scrii ce vrei în CV, e de preferat să faci un CV mai personalizat jobului dar eu niciodată n-am facut asta și am fost chemat la 99% din joburile la care am aplicat, zic 99 pentru ca anul acesta am pățit pentru prima dată să nu fiu chemat la interviu.

| Kevinn2000 explică (pentru Frank51):

Mulțumesc pentru răspuns, exact ce aveam nevoie să știu. happy

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Este preferabil să adaptezi cv-ul la cerințele postului.
1. Nu este necesar, dacă nu îți cere nimeni.

| SingleForOne a răspuns:

1. Da, trebuie un cv cât de cât diferit, pentru că n-ai fi de încredere dacă te duci să lucrezi într-o bancă când înainte de asta ai lucrat la McDonald's sau casier la magazine (un exemplu). Nu ignora faptul că ai lucrat în acele job-uri, dar trebuie să fii creativ într-un fel pentru ca CV-ul să se plieze perfect pentru postul respectiv, diferite posturi. Toată problema asta face parte din "marketing" pentru persoana ta, să fii cât mai convingător pentru un post, și în diferite feluri de a fi convingător pentru fiecare aplicare de job, in parte, cu domeniul său.

2. Da, trebuie să fie despre tine, personal, atitudine, hobby, aptitudini, experiențe, etc. Dar, nu oricum, ci toate să fie într-o conexiune în care să arate că spui adevărul din cuvintele tale la interviu, si ce-ai scris în CV, și pentru postul aplicat, respectiv.

3. E posibil să minți, să faci un fals de personalitate în sensul că nu e adevărat din ce spui, ci spui acele lucruri doar pentru a lua un job, pentru "a intra pe pâine", cum s-ar zice. Asta depinde numai de tine, ce alegeri vei face.