| Cheama_Cristii_1993 a întrebat:

Salutari! Vreau si eu sa trimit un colet cu posta romana, plata ramburs (e prea mica valoarea lui ca sa il trimit prin curier) si vreau sa stiu daca e vreo solutie sa pot primi banii la posta in loc de adresa mea. Deoarece adresa din buletinul meu nu corespunde cu cea unde stau acum...

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Îl poți trimite Post Restant. Completezi formularul de expediere, scrii numele și adresa completă a destinatarului.
La expeditor, completezi numele tău, iar la adresă scrii Oficiul Poștal nr. X, localitatea/județul etc
Menționezi valoarea coletului (nu e obligatoriu să adaugi o sumă), scrii suma ramburs și întrebi la ghișeu când va ajunge la destinație. În general, durează cam 3-4 zile (dacă e weekend, mai mult).
Coletele se ridică numai până la o anumită oră (ex. ora 13:00). Dacă nu ai ajuns la timp, va pleca numai a doua zi, deși formularul va avea ștampila de azi.
Îți las un link:
http://www.caietul-cristinei.ro/......itate.html

3 răspunsuri:
andreia67
| andreia67 a răspuns:

La coletele cu ramburs trebuie sa declari o valoare (20 lei minim), nu este necesara la coletele simple (fara ramburs). In rest e corect, poti folosi adresa de post-restant.

| Cheama_Cristii_1993 explică:

La Braila nici eu nu am avut probleme, dar la Bucuresti au spus ca a2a oara nu-mi mai da daca nu corespund adresele... Si decat sa incep sa fac panarama pe acolo, mai bine o las asa.

| minid91 a răspuns:

Nu e nici o problema daca nu coincid adresele. Eu ridic colete si rambursuri saptamanal si sunt in aceeasi situatie ca si tine.