Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 27 Septembrie 2025 sunt:
Salut! Am doua conturi de Facebook și când vreau sa ma conectez la candy crush saga mi se conectează pe contul care nu e bun...îmi poate explica cineva cum pot schimba contul? Mulțumesc...? (mai mult)
Salut. Cand eram mic ma jucam un joc pe CD, parca se numea Tomita, asa ii ziceam si era cu personajul asta Tomita care facea diferite chestii, imi amintesc ca atunci cand intrai in joc era o alee spre...? (mai mult)
Ce joc joaca TheRealRed? https://www.youtube.com/watch?v=GAZ8aei0r6E
Salutare TPU, am un ps4 si doua conturi, unu pe US si unu pe Romania, se poate sa mut datele de pe unul pe celalat cu tot cu conturile jocurilor pentru ca nu pot sa platesc nimic pe contul de US?
Caut un joc nu foarte vechi poate din 2012- 2019, habar nu am anul, in care in toate misiunile ai de dat lovituri la trenuri nemtesti, le furi bani si aur dupa ce omori toti soldatii care le pazesc....? (mai mult)
Ce joc joaca TheRealRed in vidioclipul acesta? https://www.youtube.com/watch?v=90HOSsEaY0w
Salut! Ma poate ajuta cineva va rog cu un metin2bob gratis si bun?
Salut! Am un cont de Fortnite, cont facut pe pc, daca ma conectez cu contul pe un telefon Samsung S10+ si descarc jocul pe telefon, mai primesc acel costum Ikonik?
Buna tuturor! Cine mă poate ajuta cu o modalitate de a insera bani virtuali 9999999 biocap sau mai mult, pentru jocul STATE OF SURVIVAL? Cel care mă ajută sau îmi introduce acei bănuți virtuali ...? (mai mult)
Caut un joc video nu foarte vechi dar nici nou, in care erai personaj principal internat la un azil de boli mintale, stiu ca personajul avea puteri telekinetice, putea muta obiecte cu puterea mintii...? (mai mult)
Salutare! A descarcat vineva EA sports UFC cu hack pe android! Si daca da? Va rog frumos spuneti-mi si mie cum!
Cand mai mergeam la mare erau niste cutii mari care aveau jocuri pe ele. Aveau o maneta si cateva butoane. Cum se mai numesc?
Din ce motiv pe PC e gratis sa joci jocuri Online? Pe PS e cu abonament obligatoriu ca să poți juca Online!?
Incerc sa gasesc un joc. Dar nu ii mai stiu numele. Era cu o fata, tin minte ca erau peisaje japoneze. Fata mergea in functie de unde tineai mouse- ul. Avea un "laser" din ochi cu care facea baietii, ...? (mai mult)
Cei pasionați de Gaming. Care este cea mai tare platforma de jocuri în momentul actual parerea voastra? Argumentați răspunsurile!
Care sunt avantajele sa joci Online pe PS decât sa joci vs PS!? De exemplu FIFA WWE!?
Buna..sa cumpăr un laptop mai scump pentru facultate și FIFA …sau un laptop mai ieftin(adică nu de gaming) și un PlayStation? Păreri
Este jucat hell let loose, adica se joaca multa lume?
Salut TPU! Am o nelamurire in legatura cu jocurile care pot fi activate intr- o anumita țară. Spre exemplu daca eu imi cumpar un joc pentru steam si zice ca il pot activa doar in Rusia bag vpn toata ...? (mai mult)
De ce ma tot delogheaza de pe steam?
Cine stie cum se numea jocul ala 2d din borwser in care trebuia sa cumperi magazine si sa le upgradezi in asa fel incat toti oamenii sa fie multumiti? Unul din magazine era o ratusca de baie! Multumesc...? (mai mult)
Salut, Mi-am cumpărat un ea play pe o luna pe xbox, l-am activat si imi apare whoopsie, it looks like we ' ve hit a snag please lose this spp and try again, ce ar trebui sa ii fac?
Credeti ca aseasta configuratie merita 1400 de lei? Alte specificatii: 8 MB Model Procesor: Intel Core i7- 3770 Frecventa procesor (GHz): 3.40 Placa Video: Gtx 1060 3 gb Generatie procesor: Generatia...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un joc pe telefon cu actiune si aventura?
Salut baieti si fete, am un laptop de gaming de ceva timp si mi se intampla o chestie in momentul de fata, intru intr- un joc, ma joc undeva la 30 de minute, iar apoi de la 160 de fps de exemplu imi...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare una ciudata, mi- a intrat cineva pe contul de League of Legends, am schimbat parola, dar pot cumva sa aflu cumva adresa de IP cine mi- a intrat si de unde a intrat? Vreau sa fiu...? (mai mult)
Salut! Știe cineva de ce intră așa de des Ets 2 la reducere? Adică e un joc destul de popular. Cam ce "program" are reducerea aia? Știu că o dată la o săptămână sau ceva de genu oricum. Voi ...? (mai mult)
Salut! Jocurile de pe ps4 slim cele pe CD ai nevoie de internet ca sa fie descărcate? Eu nu am avut niciodata o consola si as vrea sa îmi cumpăr un ps4 Slim cred ca este ok ca să încerc și experienta...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai pierd texturile pe fivem?
Salut! Recent am un sentiment de nostalgie si am inceput sa caut si sa joc jocuri vechi din copilarie. Vreau sa gasesc un joc pe care il jucam de nebun cand eram copil, da nu am reusit sa il gasesc, ...? (mai mult)
Ce jocuri pe browser mai cunoașteți gen Triburile?
Bună! Jucători de Ark Mobile?
COD cold war sau gran turismo 7? Imediat pun mana pe PS5 si nu sant decis 100% cu primul joc. Noul saints row o sa fie misto dar iese in februarie anul viitor
Salut! Se va mai putea juca PUBG Lite PC? Stiu ca acum e inchis.
Ceva jocuri de ps3?
Ma joc Fivem pe Underground cu un i5 4570, rx 480 4gb si 16 ram si cand merg cu masina tare pic sub mapa, ce sa fac? Ce as putea sa fac, ceva setari daca mi-ati recomanda ar fi perfect.
Cum vad memoria disponibila la PLAYSTATION 4 după instalarea unor jocuri mari ca GB?
Exista metin2 pe android. Cum îl descarc de curiozitate...
Salut TPU, imi recomanda si mie cineva un sv de samp doar cu eventuri, in afara de Romania super stunt? Multumesc, dau funda.
Care este mai smecher street race syndicate sau need for speed underground2? Eu zic ambele, le-ati jucat?
Un vpn free bun care sa nu-mi incetineasca prea mult net?
Pe ce servere publice va jucati CS:GO? Va recomand go.elders.ro / 89.40.104.222:27015, ofera vip gratis 24/7, skinuri pe arme, agenti, manusi, admini online 24/7, anticheat on, grenazi gratis,...? (mai mult)
Ce lv aveti pe steam? :D
Salut, vreau sa bag niste bani intr- un joc, costa cam 130 de lei si eu stiu ca poti lua paysafe doar de 25, 50, 100, 300 parca, daca iau 3 paysafe uri de 50 lei pot sa le bag pe toate 3 sa cumpar...? (mai mult)
Salut! Se poate juca Fight Night Champion (Xbox 360) pe Xbox One S? Am văzut pe diverse pagini si site-uri că s-ar putea, dar aș dori un răspuns sigur.
Paysafecard merge si pentru Top eleven? Ca il bag si imi zice Codul nu a reusit, incearca mai tarziu.
Salut TPU, ma poate ajuta cineva? Am cumparat un meniu mod mod menu in gta 5 cherax de pe site- ul asta https://cherax.vip/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_Hxv7jx705LMLe4lKPRY8eYb.qdk3tcZ.4Nfj6Va0O5U- 1631471205-...? (mai mult)
Salut TPU! Doresc să schimb contul de Rockstar Games pentru contul de epic pentru a juca GTA V. Doresc să am alt cont de Rockstar pentru contul de epic. Cum pot sa fac asta? Puțin ajutor? Daca...? (mai mult)
Salut, stie cineva o aplicatie pe google play cu sloturi unde sa poți cumpăra specialele, ca in sloturile normale, de pe site-urile de pariuri?
Nu știți vreun joc in care ești medic și consulți pacienți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
farcry444 întreabă:
Măli14 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!