TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1933
  • 1934
  • 1935
  • 1936
  • 1937
bogdanstefan12234
în 6 Februarie 2015 | bogdanstefan12234 întreabă:

La counter strike 1.6, am incercat cam tot ce e posibil sa fac tinta mica, dar tot nu se face mica cum trebuie. Spuneti- mi cea mai buna solutie care merge garantat 100% si dau funda celui...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ysa232
în 6 Februarie 2015 | Ysa232 întreabă:

Am văzut un joc, cu mașini, în acel joc puteai sa vinzi și să cumperi orice mașină vrei, să dărâmi clădiri, era foarte frumos dar nu știu cum se numește, mă puteți ajuta?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Februarie 2015 |

Exista vreo metoda de a lua battlefield 3 premium gratis? Am jocul original, dar nu vreau sa platesc 29$ pentru varianta premium. Ofer funda!

1
Răspunde Raportează
Bensonbmw
în 6 Februarie 2015 | Bensonbmw întreabă:

cine ma poate ajuta cu niște servere private de metin2 dar sa fie populate...de preferința in romană...mulțumesc DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
VladAnghel
în 6 Februarie 2015 | VladAnghel întreabă:

Mai pot juca fifa 14 ultimate team chiar daca a aparut fifa 15?

1
Răspunde Raportează
dwarf23
în 6 Februarie 2015 | dwarf23 întreabă:

As vrea sa-mi recomnadati si mie niste jocuri pe PC ce merita jucate. Nu e problema de specificatii, am high-end PC. Nu conteaza genul.

3
Răspunde Raportează
NoName6030
în 6 Februarie 2015 | NoName6030 întreabă:

Cine poate sa imi dea sugestii de programe pe calculator sau tableta de desing interior sau arhitectura de preferat gratuite? Multumesc mult.

1
Răspunde Raportează
Andrey2002012
în 6 Februarie 2015 | Andrey2002012 întreabă:

Am un pc si vreau sa stiu daca merge gta 5: Placa video AMD RADEON 7700 SERIES PROCESOR :INTEL CORE I3:-2120CPU 3,30GHZ (QUAD CORE) SI 8 GB RAM?

4
Răspunde Raportează
Emitzanu2002
în 6 Februarie 2015 | Emitzanu2002 întreabă:

eu as vrea niste pasi de conectare gta 5 online ps3, un ghid ceva. FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Ysa232
în 6 Februarie 2015 | Ysa232 întreabă:

Am văzut un joc, cu mașini, în acel joc puteai sa vinzi și să cumperi orice mașină vrei, să dărâmi clădiri, era foarte frumos dar nu știu cum se numește, mă puteți ajuta?

0
Răspunde primul Raportează
flytothemoon
în 6 Februarie 2015 | flytothemoon întreabă:

Am si eu o problema. Am wds 7 la laptop si acum cand am intrat pe el am vazut ca icon- ul de volum nu- mi aparea. I- am facut eu setarile sa- mi apara dar degeaba.... Apoi, i- am dat "show all...? (mai mult)

0
Bataru_Vasilica_1995
în 6 Februarie 2015 | Bataru_Vasilica_1995 întreabă:

Deci,am schimbat windows-ul si am salvat contul de nfs mw in calculator.Acum vreau sa bag acel cont in joc si sa ma joc pe el. Cum fac acest lucru?

0
XxPlayeRxX007
în 6 Februarie 2015 | XxPlayeRxX007 întreabă:

Vreau si eu servere de SA:MP, dar sa nu fie Stunt, sa fie RPG sau RP, fara server- ul UnionZone, ceva ca el, vreau sa aiba:Job- uri multe, Vame LS- LV etc., masinile sa fie nici scumpe dar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Februarie 2015 |

Astazi de la un coleg de clasa am aflat ca Angela (din my talking angela) si Tom (din my talking tom) ca se casatoresc..pe la nivelul 100 si ceva. E adevarat? am descarcate ambele aplicatii. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cosmyna1
în 6 Februarie 2015 | cosmyna1 întreabă:

Joaca cineva, , episode choose your story"? E un joc pe telefon, ca un fel de film in care tu alegi ce se intampla cu personajul. Eu ma intrebam daca sunt si in romana povesti din acelea. Stiti voi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lucianboss21
în 6 Februarie 2015 | lucianboss21 întreabă:

joc wow si nu stiu de unde sa iau monturile de la pandaren si de la undead.cel ce îmi trimite si harta va primi funda garantat

0
cosmyna1
în 6 Februarie 2015 | cosmyna1 întreabă:

Joaca cineva,, episode choose your story"? E un joc pe telefon, ca un fel de film in care tu alegi ce se intampla cu personajul. Stiti daca sunt si in romana povesti?

1
Răspunde Raportează
Stefan_Stefan_1989_dg4s
în 6 Februarie 2015 | Stefan_Stefan_1989_dg4s întreabă:

As vrea daca puteti sa ma ajutati la ceva: Mi nu imi merge minecraft- ul, dupa ce dau play imi apare asta: "Exception in thread "main" java.lang.LinkageError: Version mismatch: jar version is '24', ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bratii
în 6 Februarie 2015 | Bratii întreabă:

Http://m.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intel- 174- coretm- i7- 4710hq- 2- 50ghz- haswelltm- fullhd- 8gb- 1tb- nvidia- gtx- 850- 4gb- freedos- black- f550jk- dm112d/pd/D3SGRBBBM/?ref=vp_ap_vis_center-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mariuss32
în 6 Februarie 2015 | Mariuss32 întreabă:

Cel mai șmecher server non-premium pentru Minecraft 1.7.10? De preferat în engleză.

1
Răspunde Raportează
Glumetz
în 6 Februarie 2015 | Glumetz întreabă:

Va jucati Candy Crush?

8
Răspunde Raportează
Lungu_Ovidiu_1998
în 6 Februarie 2015 | Lungu_Ovidiu_1998 întreabă:

Știe cineva un server privat de metin2 pe care să fie implementat Lycanul sau dacă este așa ceva?

0
Domexd
în 6 Februarie 2015 | Domexd întreabă:

Este frumos jocul Top Eleven? Merita sa-mi pierd timpul cu el? Joaca cineva?

3
Răspunde Raportează
joker0
în 6 Februarie 2015 | joker0 întreabă:

Cred ca majoritatea stiti jocul Stranded Deep, doar ca nu mai stiu ce sa fac. Eu am construit tot ce se putea construi si pe internet nu am gasit nimic. Eu pana acum am facut : casa, pat, foc, sulita,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gam3rYT
în 6 Februarie 2015 | Gam3rYT întreabă:

Salutare. Vreau si eu aproximativ tot ce inseamna crafting SI cum imi pot creste viata in jocul STRANDED DEEP.Cum ar fi: - Cum scot pestele de pe sulita - Cum fac topor si multe altele ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
d3z3u
în 6 Februarie 2015 | d3z3u întreabă:

Salut Acum cateva zile am primit CD- ul cu Diablo III, nou. si l- am instalat si toate bune. mi- a zis sa instalez cu battle.net si asa am facut. dar acum imi cere sa cumpar jocul. wtf cum fac. asa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
vladut20006555
în 6 Februarie 2015 | vladut20006555 întreabă:

imi da si mie cineva un wall cu puncte adica sa aiba un punct pe adversar...nu veniti cu nu stiu ce siteuri si ia de aici si din astea vreau doar un link de unde pot descarca waluul si cum sa...? (mai mult)

0
userul7200
în 6 Februarie 2015 | userul7200 întreabă:

Ar merge GTA V pe PC- ul asta, all low si poate windowed? GTA EFLC imi merge putin sacadat dar cred ca din cauza de la FPS Lock... oricum, Procesor: Pentium(R) Dual- Core CPU E5200 @ 2. 50GHz Placa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JokerDeaD
în 6 Februarie 2015 | JokerDeaD întreabă:

Cine stie cum imi pot schimba numele pe Sniper Ghost Warrior 2? Problema este ca ma joc multiplayer si jocul este FLT nu SKIDROW, la Ski am vazut ca este usor da la FLT nu am gasit daca ma...? (mai mult)

0
Massiv3
în 6 Februarie 2015 | Massiv3 întreabă:

Inca o intrebare pentru oamenii mei =]] Am CS, si vreau sa imi bag skin la Knife(Cutit).Eu am bagat in Models ce trebuie dar nu merge, cand intru in joc tot acelasi il am, nu stiu poate gresesc ceva....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Munteanu_Ciprian_1995
în 6 Februarie 2015 | Munteanu_Ciprian_1995 întreabă:

Salut lume, cred ca am un virus si cred ca este numit chromium, nu stiu sigur mai exact dar cred ca este ceva o extensie de la google chrome si mi- a stricat si windows firewall si windows update, si...? (mai mult)

0
nuuit11
în 6 Februarie 2015 | nuuit11 întreabă:

Dau funda! Daca a un calcurator cu windows 7 cu memorie ram 2 gb daca o sa- mi iau inca o memori tot de 2 gb gen acestea se vor aduna, adica vor face 4gb? Si imi arata la lol ca am gen 30- 35 fps...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dumitracherazvanstelistu25
în 6 Februarie 2015 | Dumitracherazvanstelistu25 întreabă:

As vrea sa va intreb ceva sunt confuz! Nu stiu ce sa aleg... Windows 7 este mai bine stabilizat, dar Windows 8 arata mult mai frumos la aspect... Ce ziceti sa iau?

2
Răspunde Raportează
edi1
în 6 Februarie 2015 | edi1 întreabă:

Salut TPU M-am gandit sa-m deschid un server de cs dar nu ma pricep de loc in script. Cine se pricepe in script si ma poate ajuta add danidaniel34@yahoo.com

0
Musteata_Cristi_1997
în 6 Februarie 2015 | Musteata_Cristi_1997 întreabă:

Am un joypad si anume joypad myria my 1001. A functionat el vreo 4 zile si dupa dintr- o data nu a mai mers, cand incerc sa- l conectez imi apare "usb not recognized" si nu stiu ce sa- i fac.dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CosminIonuț98
în 6 Februarie 2015 | CosminIonuț98 întreabă:

Hei, am jocul NFS The run si nu-l pot juca pe win 8.1. Mentionez ca pe Win7 mi-a mers. Imi apare eroarea The application was unable to start correctly (0xc0000045). Idei?

0
clarutay
în 6 Februarie 2015 | clarutay întreabă:

Ce jocuri de genul pandanda, club penguin sunt? Va rog sa-mi rasundeti.

1
Răspunde Raportează
haihaihai12345
în 6 Februarie 2015 | haihaihai12345 întreabă:

Stii un program de randat bun? As vrea sa fie FREE, am folosit pana acum numai TRIAL la Camtasia, Vegas Pro 11, Power Director 13, si acum daca incerc sa folosesc iar, nu ma mai lasa sa il...? (mai mult)

0
ReDoNe2910
în 6 Februarie 2015 | ReDoNe2910 întreabă:

Ok. Salutare Lume, Am o mica intrebare... De ce pe Counter Strike Global Offensive...Cand vreau sa intru la un casual/competitive pur si simplu. se incarca. si cand sa imi aleg echipa ecranul devine negru....? (mai mult)

0
MyHayAFK
în 6 Februarie 2015 | MyHayAFK întreabă:

:D Am o problema cu un malware pe nume "Shopper Pro" Este un "virus"...totusi mascat cu o identitate prietenoasa... Instaleaza in Google Chrome extensii care iti afiseaza reclame... Problema...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LuciferAndrei
în 6 Februarie 2015 | LuciferAndrei întreabă:

Azi vrea si eu un jack pentru jocul trafic racer de pe Windows phone. Daca stiti voi unu dati-mi si mie un link.

1
Răspunde Raportează
andy14
în 6 Februarie 2015 | andy14 întreabă:

Sal TPU mi-am cumparat euro truck simulator2 am fcaut cateva curse rapide mi-am luat un tir am facut iar cateva curse si acum nu-mi mai apare nici o cursa.Ma puteti ajuta? FUNA!

0
LiviuAndrei90
în 6 Februarie 2015 | LiviuAndrei90 întreabă:

va rog dati-mi un server de cs cu zombie pleague advanced in care sa faci ammo repede, sa se salveze ammo si sa ma pot inregistra direct din joc.

0
Nicu20005
în 6 Februarie 2015 | Nicu20005 întreabă:

Salutare, cum pot sa pun o melodie intr-un clip video in Adobe After Effects? tin sa mentionez ca doresc doar intr-o mica parte a videoului sa bag melodia, nu in tot videoul.

0
Andrei_Pusok_2001
în 6 Februarie 2015 | Andrei_Pusok_2001 întreabă:

Este adevarat ca pe Windows 10 se pot juca jocuri de xbox 360? Dau funda

3
Răspunde Raportează
TrollMarius
în 6 Februarie 2015 | TrollMarius întreabă:

Eu sunt Marius. Am de pus o intrebare. Ce jocuri sa ma joc? Daca stiti jocuri sau siteuri frumoase va rog sa imi spuneti. Dau funda.

1
Răspunde Raportează
Hanzu_Radu_1996
în 6 Februarie 2015 | Hanzu_Radu_1996 întreabă:

imi spune-ti va rog ce ar trebui sa pun pe set-uri pe metin2 pentru fiecare rasa. Dau Funda...

3
Răspunde Raportează
NationalGuarder
în 6 Februarie 2015 | NationalGuarder întreabă:

Cum pot deveni politist in Hard Time pe PC?

0
Gam3rYT
în 6 Februarie 2015 | Gam3rYT întreabă:

Cum pun filmulete pe youtube va rog mult. Tin sa ma apuc de youtube.

2
Răspunde Raportează
Nyke_Danutzu_1997
în 6 Februarie 2015 | Nyke_Danutzu_1997 întreabă:

Am o intrebare legata de GTA Online. Merge si pe xbox 360? Pentru ca multi youtuberi precum: "bobospider", "Tiranianu" etc. Au inceput cu un xbox 360 dar in online folosesc ori un xbox one ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1933
  • 1934
  • 1935
  • 1936
  • 1937
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 15 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca m?rime, putere si imprudenta. Ele sunt legate n paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Voi ce cump?r?turi va face?i pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e ?i un ulei da nu l- am prins n screenshot! Normal era cu 50 de lei n plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 14 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.614
  • Răspunsuri: 17.664.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii