La counter strike 1.6, am incercat cam tot ce e posibil sa fac tinta mica, dar tot nu se face mica cum trebuie. Spuneti- mi cea mai buna solutie care merge garantat 100% si dau funda celui...? (mai mult)
Am văzut un joc, cu mașini, în acel joc puteai sa vinzi și să cumperi orice mașină vrei, să dărâmi clădiri, era foarte frumos dar nu știu cum se numește, mă puteți ajuta?
Exista vreo metoda de a lua battlefield 3 premium gratis? Am jocul original, dar nu vreau sa platesc 29$ pentru varianta premium. Ofer funda!
cine ma poate ajuta cu niște servere private de metin2 dar sa fie populate...de preferința in romană...mulțumesc DAU FUNDA!
Mai pot juca fifa 14 ultimate team chiar daca a aparut fifa 15?
As vrea sa-mi recomnadati si mie niste jocuri pe PC ce merita jucate. Nu e problema de specificatii, am high-end PC. Nu conteaza genul.
Cine poate sa imi dea sugestii de programe pe calculator sau tableta de desing interior sau arhitectura de preferat gratuite? Multumesc mult.
Am un pc si vreau sa stiu daca merge gta 5: Placa video AMD RADEON 7700 SERIES PROCESOR :INTEL CORE I3:-2120CPU 3,30GHZ (QUAD CORE) SI 8 GB RAM?
eu as vrea niste pasi de conectare gta 5 online ps3, un ghid ceva. FUNDA!
Am si eu o problema. Am wds 7 la laptop si acum cand am intrat pe el am vazut ca icon- ul de volum nu- mi aparea. I- am facut eu setarile sa- mi apara dar degeaba.... Apoi, i- am dat "show all...? (mai mult)
Deci,am schimbat windows-ul si am salvat contul de nfs mw in calculator.Acum vreau sa bag acel cont in joc si sa ma joc pe el. Cum fac acest lucru?
Vreau si eu servere de SA:MP, dar sa nu fie Stunt, sa fie RPG sau RP, fara server- ul UnionZone, ceva ca el, vreau sa aiba:Job- uri multe, Vame LS- LV etc., masinile sa fie nici scumpe dar ...? (mai mult)
Astazi de la un coleg de clasa am aflat ca Angela (din my talking angela) si Tom (din my talking tom) ca se casatoresc..pe la nivelul 100 si ceva. E adevarat? am descarcate ambele aplicatii. ...? (mai mult)
Joaca cineva, , episode choose your story"? E un joc pe telefon, ca un fel de film in care tu alegi ce se intampla cu personajul. Eu ma intrebam daca sunt si in romana povesti din acelea. Stiti voi...? (mai mult)
joc wow si nu stiu de unde sa iau monturile de la pandaren si de la undead.cel ce îmi trimite si harta va primi funda garantat
Joaca cineva,, episode choose your story"? E un joc pe telefon, ca un fel de film in care tu alegi ce se intampla cu personajul. Stiti daca sunt si in romana povesti?
As vrea daca puteti sa ma ajutati la ceva: Mi nu imi merge minecraft- ul, dupa ce dau play imi apare asta: "Exception in thread "main" java.lang.LinkageError: Version mismatch: jar version is '24', ...? (mai mult)
Http://m.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intel- 174- coretm- i7- 4710hq- 2- 50ghz- haswelltm- fullhd- 8gb- 1tb- nvidia- gtx- 850- 4gb- freedos- black- f550jk- dm112d/pd/D3SGRBBBM/?ref=vp_ap_vis_center-...? (mai mult)
Cel mai șmecher server non-premium pentru Minecraft 1.7.10? De preferat în engleză.
Va jucati Candy Crush?
Știe cineva un server privat de metin2 pe care să fie implementat Lycanul sau dacă este așa ceva?
Este frumos jocul Top Eleven? Merita sa-mi pierd timpul cu el? Joaca cineva?
Cred ca majoritatea stiti jocul Stranded Deep, doar ca nu mai stiu ce sa fac. Eu am construit tot ce se putea construi si pe internet nu am gasit nimic. Eu pana acum am facut : casa, pat, foc, sulita,...? (mai mult)
Salutare. Vreau si eu aproximativ tot ce inseamna crafting SI cum imi pot creste viata in jocul STRANDED DEEP.Cum ar fi: - Cum scot pestele de pe sulita - Cum fac topor si multe altele ...? (mai mult)
Salut Acum cateva zile am primit CD- ul cu Diablo III, nou. si l- am instalat si toate bune. mi- a zis sa instalez cu battle.net si asa am facut. dar acum imi cere sa cumpar jocul. wtf cum fac. asa...? (mai mult)
imi da si mie cineva un wall cu puncte adica sa aiba un punct pe adversar...nu veniti cu nu stiu ce siteuri si ia de aici si din astea vreau doar un link de unde pot descarca waluul si cum sa...? (mai mult)
Ar merge GTA V pe PC- ul asta, all low si poate windowed? GTA EFLC imi merge putin sacadat dar cred ca din cauza de la FPS Lock... oricum, Procesor: Pentium(R) Dual- Core CPU E5200 @ 2. 50GHz Placa...? (mai mult)
Cine stie cum imi pot schimba numele pe Sniper Ghost Warrior 2? Problema este ca ma joc multiplayer si jocul este FLT nu SKIDROW, la Ski am vazut ca este usor da la FLT nu am gasit daca ma...? (mai mult)
Inca o intrebare pentru oamenii mei =]] Am CS, si vreau sa imi bag skin la Knife(Cutit).Eu am bagat in Models ce trebuie dar nu merge, cand intru in joc tot acelasi il am, nu stiu poate gresesc ceva....? (mai mult)
Salut lume, cred ca am un virus si cred ca este numit chromium, nu stiu sigur mai exact dar cred ca este ceva o extensie de la google chrome si mi- a stricat si windows firewall si windows update, si...? (mai mult)
Dau funda! Daca a un calcurator cu windows 7 cu memorie ram 2 gb daca o sa- mi iau inca o memori tot de 2 gb gen acestea se vor aduna, adica vor face 4gb? Si imi arata la lol ca am gen 30- 35 fps...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva sunt confuz! Nu stiu ce sa aleg... Windows 7 este mai bine stabilizat, dar Windows 8 arata mult mai frumos la aspect... Ce ziceti sa iau?
Salut TPU M-am gandit sa-m deschid un server de cs dar nu ma pricep de loc in script. Cine se pricepe in script si ma poate ajuta add danidaniel34@yahoo.com
Am un joypad si anume joypad myria my 1001. A functionat el vreo 4 zile si dupa dintr- o data nu a mai mers, cand incerc sa- l conectez imi apare "usb not recognized" si nu stiu ce sa- i fac.dau...? (mai mult)
Hei, am jocul NFS The run si nu-l pot juca pe win 8.1. Mentionez ca pe Win7 mi-a mers. Imi apare eroarea The application was unable to start correctly (0xc0000045). Idei?
Ce jocuri de genul pandanda, club penguin sunt? Va rog sa-mi rasundeti.
Stii un program de randat bun? As vrea sa fie FREE, am folosit pana acum numai TRIAL la Camtasia, Vegas Pro 11, Power Director 13, si acum daca incerc sa folosesc iar, nu ma mai lasa sa il...? (mai mult)
Ok. Salutare Lume, Am o mica intrebare... De ce pe Counter Strike Global Offensive...Cand vreau sa intru la un casual/competitive pur si simplu. se incarca. si cand sa imi aleg echipa ecranul devine negru....? (mai mult)
:D Am o problema cu un malware pe nume "Shopper Pro" Este un "virus"...totusi mascat cu o identitate prietenoasa... Instaleaza in Google Chrome extensii care iti afiseaza reclame... Problema...? (mai mult)
Azi vrea si eu un jack pentru jocul trafic racer de pe Windows phone. Daca stiti voi unu dati-mi si mie un link.
Sal TPU mi-am cumparat euro truck simulator2 am fcaut cateva curse rapide mi-am luat un tir am facut iar cateva curse si acum nu-mi mai apare nici o cursa.Ma puteti ajuta? FUNA!
va rog dati-mi un server de cs cu zombie pleague advanced in care sa faci ammo repede, sa se salveze ammo si sa ma pot inregistra direct din joc.
Salutare, cum pot sa pun o melodie intr-un clip video in Adobe After Effects? tin sa mentionez ca doresc doar intr-o mica parte a videoului sa bag melodia, nu in tot videoul.
Este adevarat ca pe Windows 10 se pot juca jocuri de xbox 360? Dau funda
Eu sunt Marius. Am de pus o intrebare. Ce jocuri sa ma joc? Daca stiti jocuri sau siteuri frumoase va rog sa imi spuneti. Dau funda.
imi spune-ti va rog ce ar trebui sa pun pe set-uri pe metin2 pentru fiecare rasa. Dau Funda...
Cum pot deveni politist in Hard Time pe PC?
Cum pun filmulete pe youtube va rog mult. Tin sa ma apuc de youtube.
Am o intrebare legata de GTA Online. Merge si pe xbox 360? Pentru ca multi youtuberi precum: "bobospider", "Tiranianu" etc. Au inceput cu un xbox 360 dar in online folosesc ori un xbox one ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!