In urma cu cateva zile cei de la facebook mi- au inchis contul dupa un checkpoint. Dar nu asta e neaparat problema... ci faptul ca aveam o echipa foarte buna in Top Eleven si nu stiu cum sa o...? (mai mult)
am si eu cateva intrebari: 1)Daca imi tin pc curat si cu temperaturi scazute ma va tine mai mult timp(ani)decat normal? 2)De ce se ard pc? 3)Ce piese din Pc se strica/ard cel mai repede? ...? (mai mult)
Sallut cautati un server pe placul vostru? Asta poate este alesul tau. Serverul de metin continte lv 250 peste 100 de evolutii serverul va fi on 24/24 este hostat pe 3 luni si noi asteptam ca sa intrati....? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati pentru: Procesor : Intel pentium D Inside 3.0 Dual Core Ram : 1 gb DDR2 Placa video : Gigabyte AMD Radeon HD 5450, 1024MB
Spuneti-mi niste jocuri co-op ( cu unul sau mai multi prieteni) gen Unturned, Saints Row, Payday 2 etc...(fara Minecraft) Funda!
Ziceti-mi un Metin misto cu lururi ieftine, cresti usor si fara misiuni. Dau funda. happy P.S.De unde as putea sa il descarc? Si cine ar vrea sa joace cu mine?
Caut cont de club penguin Care sa fie membru cel mai bun raspuns funda promit
Dau funda! Ce iteme sunt pe metin2 ro de lvl25, Razboinic? Cine ma poate creste fara bani sa imi scrie in soapta, ma numesc raresionut10 sunt pe gemini ch1. Sunt online pana pe la 1.
Poate sa-mi dea cineva un site pe care trebuie sa te joci sa aduni puncte sa poti cumpara minecraft premiu? Primul raspuns corect funda :*!
Salut, mi-ar merge Gta: Episodes from Liberty City pe urmatoarea configuratie? Procesor Dual Core 4000+ 2, 10GHz 1GB ram Placa video de 512mb, nVIDIA GeForce 8500 GT. Funda!
Sal TPU pentru cei cu fifa 14 ultimate team stiti va rog vreo metoda de ati face mai multi bani (coins) am incercat si nu pot de la coins generetor pana la coins hack. ma puteti ajuta pls? dau funda...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat recent un calculator nou, destul de bun pentru gaming, Intel Core i5- 3350p CPU, 6gb de ram, si de multe ori cand ma joc un joc gen League of Legends sau Assassin's Creed Black...? (mai mult)
Ce jocuri gen ourworld,club penguin,animal jam, moshi monsters si jumpstart stiti?
Imi poate da cineva niste exemple de jocuri pe android? Cu aventura, strategie si actiune.!
Cine stie mape de Transformice cu nunti, spital si loc de joaca? Dau funda :)
Am xbox 360, si la el am doar cablu hdmi si la pc am doar vga, ce imi trebuie ca sa pot sa il fac ce fel de cablu sau adaptor?
Cum pun net la xbox? trebuie sa fie modat?
Salut TPU, As vrea sa imi schimb Windows- ul 7 la Windows 8.1! Cum pot face asta? Eu am deja Windows 7 pe pc dar merge sa pui un alt Windows peste 7? Sau trebuie sa sterg Windows 7 si dupa sa instalez...? (mai mult)
Astazi mi-am comandat plants vs zombies garden warfare pentru ps3 de pe Media Galaxy cand o sa primesc coletu?
Spuneti-mi si mie niste sv de metin in care se creste usor faci bani usor otel si batalie la magazin, cu multe evente si putini modati, lvl max 250! Bau Fundaaa!
Am un mobil "Sony Xperia", am incercat de nenumarate ori sa descarc jocuri de pe calculator pe mobil folosind USB, dar fara sens. Dati- mi vreun site de unde pot descarca jocuri prin USB pentru acest...? (mai mult)
am un laptop Dell inspiron 5030m cateva detalii: - 4g ram - procesor single 2, 3 ghz - placa video ati 4200 hd 256 mb o intrebare ma pot juca cateva joculete micute: counter- strike 1.6,...? (mai mult)
Salut am o problema foarte mare ce ma enerveaza la culme. In counter strike 1.6 nu mi se salveaza setarile, am incercat si cu q+ tab+ enter dar nu merge. Am sters si cfg- ul sa intru sa imi pun setarile...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune si mie niste Metine cu lv max 250/255 cu evolutii multe PVP-PVM, eventuri zilnice... Funda la cel mai bun raspuns si vot :*
V-as ruga frumos sa imi spuneti o modalitate de a scapa de lagul din jocuri.Dau fundita! SALL!
Jocuri bune pentru iOS?
Imi poate spune si mie cineva cum imi aflu parola de la ask? Faza e ca vreau sa-mi dezactivez contul'si imi trebuie parola cum o pot afla?! OFER Fundii+Vot si ce mai vreti voi:))
Am un pc mai vechi:procesor amd duron 1.8 ghz, 1 gb ram, placa video Asus a9550 256 mb, windows xp sp3. Ce jocuri as putea juca pe acest pc? FUNDA!
Cati gb are jocul skate3? Vreau raspunsuri sigure.
Caut servere de cs sau minecraft sau samp(stunt) care cauta admini, dar nu prin donatii. Am experienta foarte buna in toate ca si admin. Va rog postati aici cei care aveti servere sau care stiti servere...? (mai mult)
Sal TPU caut un laptop sub 3300 ron de gaming ( cat de cat ) si sa ruleze Cs 1.6 la peste 100-150 si CS:GO.
Am o intrebare. Stie cineva de unde pot instala youda marinafree full version? Am incercat multe link- uri, dar nuci unul n- a dat rezultatele asteptate, de aceea va intreb pe voi? Dau ...? (mai mult)
as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un lucru eu inainte am avut google chrome si l- am dezinstalat dintr- o cauza nespeciaala si acum am vrut sa il intalez iar l- am descarcat de pe net si acolo...? (mai mult)
Salut tupu am facut de cateva zile un servaar de cs 1.6 si acum mai caut un owner care ma poate ajuta cu hostul si de ingrijirea servarului cine ma poate ajuta sa lase mesaj
Hei TPU, am o problema cu un joc Mi- am descarcat "Left 4 dead 2" si cand intru pe el sa ma joc ma scoate, imi da eroare sau mi se blocheaza. Am laptop cu memorie ram de 6 GB! Please ajutati-...? (mai mult)
Niste jocuri cu razboaie?
Salut. Imi poate da cineva un cont premium pe gifsoup.com? Am nevoie sa fac niste gif- uri de dimensiuni mai mari! Sau, mai stiti niste site- uri de facut gif- uri de orice dimensiune? Multumesc ...? (mai mult)
O intrebare despre samp, mi-am facut propriul servar de samp si cand ii dau la cineva servaru ii scrie la respectivu retrieving info, cum as putea rezolva. DAU FUNDY.
Am un serv de cs ruleaza 24/24 cine rea sa intre la ip asta 188.212.100.211:27015
Am si eu o rugaminte cine poate sa ma ajute si pe mine cu niste iteme pe metin2 ro? Va rog din tot sufletul sa ma ajutati ca toata lumea isi bate joc de mine! Ajutati-ma dau si funda!
Am degand sa imi fac un nou canal de YouTube si un nou Website despre tehnologie, online marketing si tutoriale pentru diferite sisteme de operare. Nu reusesc sa gasesc un nu nume potrivit si reprezentativ...? (mai mult)
Vreau si eu un cont de tanki bun care nu va mai trebuie
Cât costa PS 3?
BUna cine stie la jocul GTA SAN ANDREAS cand intru in joc si ies din casa nu mi se incarca bine mapa adica vad masini si oamenia uneori si copaci dar drumul si altele nu vad de ce si cum pot rezolva problema...? (mai mult)
Stie cineva un metin2 misto? :( cu lvl max 250, fara 6/7 (decat pentru monstri), si fara modati? Cu multe evolutii. Nu conteaza cat de populat e.
Ce jocuri imi recomandati? Inafara de GTA San andreas/SA:MP/Minecraft/Microvolts/Cs 1.6/Team Fortress/Vice City/GTA IV, Total Memory: 2854 MB. Display Mode: 1600 x 900 (32 bit) (60hz). Monitor Generic...? (mai mult)
Cum imi sterg contul de ourWorld de pe facebook?
Buna TPU. 18 wheel of steel merge pe placa video de 125, processor Dual-Core si 2GB ram. Scuzati greselile ortografice. Nu am facut Scoala in Romania. Dau Funda.;)
dati-mi un cfg default care ma ajuta sa trag mai drept sa nu sara gl aiuria.
La intrebarea anterioara daca nu ati gasit o explicatie macar puteti sa- mi spune- ti ce jocuri imi merg fara graphics card(in afara de jocuri de pe net)sa fie jocuri marfa cu misiuni sau gen half life....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!