| MihaelaGabr22 a întrebat:

Bună TPU!
Vin cu o întrebare la care aștept un răspuns de multă vreme.
Deci,am avut un cont de tik tok în urmă cu aproximativ doi ani, atunci mi s-a dat resetare la telefon, contul meu avea autentificare 2 factor,parola nu o știu,m-am chinuit mult să mă conectez dar nu am reușit nicicum neavând parola sau măcar acele coduri,am încercat cu număr de telefon sau e-mail dar de nicio culoare nu merge să mă reconectez,am dat multe mesaje celor de la tik tok dar s-a sfârșit cu un răspuns de genul,,Vom rezolva problema cat de curând,, dar nici până în ziua de astăzi nu s-a rezolvat,atunci când încerc sunt conectată la alte conturi vechi dar doar la acela nu.
Aveți idee cum mă pot reconecta pe contul meu vechi? Chiar mi-aș dori să pot dar până acum nu am reușit, m-am gândit poate primesc vreo variantă care funcționează, mulțumesc anticipat! sper ca am ales categoria potrivită.

1 răspuns:
| Alexalex1000 a răspuns:

Ba vere ce ai pierdut? Contul de tik tok sau email u? Daca ai pierdut email u și numai știi parola îl poți recupera daca ai la metode de recuperare cont un număr de telefon sau un alt email. Și dacă ai email ul poți avea și contul de tik tok