| Mzq_Sebastian_1999 a întrebat:

Hey guys am si eu o problema pe cs 1.6, de ce nu ma lasa sa intru pe serverele din Find Servers, desii imi apare ca serverul merge dar cand dau pe el nu imi apare decat ip-ul de la server iar playerii nu straight face

Răspuns Câştigător
| TheRealFantasy a răspuns:

Atunci e simplu(sa speram). Deci nu e de la servere 100% sigur, e de la tine, de la joc suta-n mie.
Cea mai sigura varianta e reinstalarea jocului sau verificarea fisierelor(in cazul in care ai jocul pe steam).
Jocul il poti dezinstala din multe locuri(Start->Counter-Strike 1.6->uninstall ar fi cel mai simplu si rapid sau din folderul in care ai jocul si daca nici asa nu gasesti, intra ori din Control Panel la "Add/remove programs"(windows xp) sau "Programs and features"(win vista, 7)) si il reinstalezi iar dupa ce l-ai sters daca ai pastrat installer-ul(cand l-ai descarcat de pe net) sau descarcand iar installer-ul(fisierul din care ai instalat jocul in pc).
La steam te duci la joc din Library, click-dreapta pe el si din optiuni/proprietati ai intr-un 'tab'/categorie "Verify integrity of game cache".
Daca nu merge nici asa. schimba cs-ul in cazul in care nu ai steam. Daca ajungi pana la stadiul asta niste cs-uri "bune" "non-steam" ar fi LanT final, Zanyx v4/v5/v6, Warzone(torente) sau jocul pe steam care e un chilipir la 8 euro, si in iarna(dec-ian) si vara(mai-iunie) e 2.5 euro si da, e mult mult mai bun, din aproape toate punctele de vedere, in afara de cel financiar evident. =)

4 răspunsuri:
| TheRealFantasy a răspuns:

Daca nu te lasa sa te conectezi, inseamna ca ori e serverul picat(down, offline) ori iti apare o eroare. Ar fi minunat daca ai lasa si ce scrie in eroare sau un link cu screenshot/print screen.

| Mzq_Sebastian_1999 explică (pentru TheRealFantasy):

Nu apare nici o eroare... cand dau sa intru pe servere imi apare acolo ip-ul dar mapa, sau playerii, sau minutele nu, dar daca ma conectez din consola asa ma lasa... :/

| georgeenglezu2016 a răspuns:

Asta e c-am greu de explicat, (si la mine apare cand intru pe server imi spune ca a aparut o chestiune mai noua )...
Fac tot posibilul sa te ajut acum

| georgeenglezu2016 a răspuns:

Din cate am realizat eu serverele facute de alti poate nu sunt pe dinamic, si nu poate intra oricine in el