| Cristian5628 a întrebat:

Salut!
Mi-am luat un pc acum 2 ani si dupa 4-5 luni a inceput ca dupa o oră de gaming pe unele jocuri apăsam tasta esc si se apasa tasta windows numerele de pe tastatura nu mai mergeau si multe alte taste in afara de w a s d. L-am dus la mentenanță acum 3-4 luni si din nou face chestia asta. Ca să se rezolve temporar trebuie să îi dau mereu restart la pc. Cineva mi-a spus ca ar putea fi din cauza cooler-ului de pe procesor care este slab si nu răcește destul de bine.Ce ar putea avea?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Nu are nici cea mai mica legatura racirea cu tastatura! Spune-i acelui prost ca e prost ca noaptea si sa nu mai dea sfaturi! laughing
Ai probleme de conectivitate: ori tastaura e stricata ori conectorii de pe placa de baza s-au stricat! Deci incearca sa schimbi tastatura iar daca face la fel atunci schimba-l la un alt usb pe pc sau poti cumpara o tastatura fara fir iar aia sigur va functiona sau trebuie sa schimbi placa de baza, nu mai ai ce face altceva, nu e asa scump dar manopera va costa cam tot atat daca nu stii tu s-o schimbi, adica mai exact cam 200 lei la un service it, cu placa cu tot cam 500...

| Cristian5628 explică (pentru lpavel):

L-am dus la un baiat de la altex si a spus ca trebuie mutat tot pc pe Intel si este destul de scump asa ca l-am pus sa faca o mentenanță și instalare windows. Azi am aflat ca procesorul are niște probleme asa ca îl duce la un alt baiat care se ocupă cu scanarea procesoarelor si chestii de genu (din fericire nu se adauga costuri suplimentare pentru scanare).

| Cristian5628 explică (pentru lpavel):

După o examinare mai îndelungată s-a ajuns la concluzia ta e de la placa de baza azi am fost anunțat de catre același băiat. Oricum mulțumesc pentru ajutor!

| lpavel a răspuns (pentru Cristian5628):

Era de asteptat si fara prea multe examinari ca placa de baza e problema... N-ai pentru ce!

3 răspunsuri: