| BMark27 a întrebat:

Bine, dar eu nu am nici un venit, doar pensia de vreo 1050 lei și au blocat 930 lei. A spus cineva că nu aveau voie să oprească atat de mult, atunci eu ce trebuie să fac? Nu am de mancare, curent, gaze. Mă gandesc să sun la 112 poate știu ei pe unde trebuie umblat că eu nu am cum să le spun că fiscul îmi fură banii. AM CERTIFICAT DE HANDICAP PSIHIC grad 2 l-am dus la tribunal, au zis lasă că vedem noi și a trecut o lună și n-am primit nimic acasă. Cum deblochez banii de pe card? Nu am cu ce să plătesc curentul electric, gazele. Tutore nu am. Trebuia să vină de la primărie să spună care e treaba cu măștile, eu nu știu de ce trebuie purtate.

3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nu! Nu aveau voie sa-ti opreasca atat. La tribunal trebuie sa faci cerere scrisa nu sa "te adresezi". Cererea o depui la magistratura dar pana se judeca procesul tot nu vei avea cu ce trai. Asta e!
Mai poti face ceva; adreseaza-te unei asociatii caritabile sa te ajute: https://bit.ly/2XoahOm
https://bit.ly/3lP1aj3
https://bit.ly/3vieoIl

| Jassmina a răspuns:

Nu-ti fura nimeni banii, este legea care se aplica tuturor celor care refuza sa poarte masca.

Dar tu, de ce nu vrei sa poti masca?
Costa 2 lei una si este refolosibila pana se rupe.
Ori iti poti face masca dintr-o batista sau carpa curata, cat sa-ti acopere nasul si gura.
Cand toata lumea respecta legea si tu ai aceasta obligatie, fiindca primesti pensie din banii statului, macar sa respecti legiele acestui stat, asa cum face toata lumea.

| SpiridusulTuca a răspuns:

Ai incalcat legea si regulile pe care trebuia sa le stii. Asta e viata, daca nu stii sa folosesti un card atunci de ce il ai