|

Buna seara oameni buni! Am și eu o problema! Am stat in chirie o lună și 4 zile, când ne-am mutat a zis că pe lună ianuarie a acestui an ea o sa plătească utilitățile și am acceptat iar când am sunat proprietara să mă mai aștepte câteva zile de banii de chirie, nu a acceptat, pentru că mie la data respectivă nu mi-au intrat banii, nici mie, nici soțului, iar ea ne-a dat termen 7 zile sa ne căutăm alta chirie și eu am și un bebe, ok, am zis că o să ne căutăm altundeva, nu i-am mai spus nimic și am tăcut din gura, a doua zi mă sună proprietara și îmi spune că trebuie să evacueze a doua zi, pe motiv că nu a plătit gazul și nu mai știu ce și că eu consum foarte mult; (iar centrala e setată la 22.5 G).
Întrebarea mea este, este normal așa ceva? Noi la începutul lunii am platit câteva facturi pe care ea ar trebui să plătească și pe lângă asta mai așteaptă încă 200€ chiar daca noi a doua zi ne-a evacuat; și încă ceva, noua nu ne-a făcut contract de închiriere, va rog, dau funda la răspunsuri serioase, nu comentarii aiurea

1 răspuns:
| a răspuns:

Atata vreme cat nu ati facut contract de inchiriere legal, propietara poate sa va arunce in strada si azi, fiindca voi stati acolo ilegal.
Luati-va bagajele si mutati-va unde puteti. Dar la fel de bine puteti sa nu-i mai platiti nimic, fiindca nu are cum sa va forteze, ca lipsa contractului are avantaje si pentru voi, neputand sa va faca nimic.