| VioxEGLD a întrebat:

Buna ziua, in aprilie am izolat podul cu spuma poliuretanica celula inchisa de 10, iar acum, vara, constat ca nu este nici cea mai mica diferenta de temperatura nici in pod si nici in apartament. Este o caldura infernala. Garantia spumei poliuretanice este pe 10 ani. Ce pot face in cazul acesta? Imi pot recupera banii sau o parte de la firma? Multumesc.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si ce motiv ai sa-ti recuperezi banii? Te-a obligat firma sa faci izolatia?

| mihai69 a răspuns:

OK, podul l-ai izolat, dar tavanul casei? Sau pereții exteriori? Ce tâmplărie ai?

| VioxEGLD explică (pentru mihai69):

Pai am izolat tot, jur imprejur cu spuma si peretii exteriori si tavanul mansardei. Deci pot face ceva sa imi recuperez o parte din bani?

| mihai69 a răspuns (pentru VioxEGLD):

Nu. Izolare nu implică automat că în interior se va păstra o temperatură constantă, ca și cum ai fi în beci. După un timp, temperaturile exterioare și interioară vor tinde să se egalizeze. Dacă nu iei măsuri să scoți o parte din căldură din casă, nu e suficientă doar izolarea.

| VioxEGLD explică (pentru mihai69):

Acum cand am vorbit cu ei spuneau ca izolatia trebuie sa ofera o diferenta dintre temperatura de afara si cea din casa si chiar nu este. Deci se poate face ceva in baza garantiei?

| mihai69 a răspuns (pentru VioxEGLD):

Teoretic, da. Chemă-i la tine, să analizeze situația și să ia măsuri, dacă e cazul.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru VioxEGLD):

Cine te a pus sa alegi spuma de la firma lor tu nu intelegi ce intreaba lumea? Te au obligat ei? Ti au spus ei ca daca nu esti multumit primesti banii inapoi? Daca tu nu ai semnat contract cu firma de la care ai cumparat acel produs, nu esti multumit, sa fi sanatos, banii nu i mai vezi inapoi niciodata, aici este vina ta ca nu ai citit nu ai cautat toata gama de spumă poliuretanica nu ai cititi rewivuri ale celor care au folosit asa ceva, ai luat țeapă asta e. Banii inapoi nu i mai vezi niciodata, tu ai cumparat ca asa ai vrut tu, nu ai fost obligat, firma ti a vindut ceea ce ai cerut, nu ai stiut ce sa ceri este treaba ta nu a lor.

| VioxEGLD explică (pentru CristiDinBucuresti):

Lucrez cu ei sau ce vrei? Am cerut fisele tehnice de aplicare si spuma este din Spania, foarte buna. La revedere, astept alte pareri.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Materialul izolant incetineste transferul de caldura. Nu iti raceste aerul.
Daca ziua sunt 40 de grade in jurul acoperisului, iar noaptea 26 de grade, aerul tot circula prin apartament si prin pod, deci temperatura tot ajunge pe la 30.
Daca totusi vrei sa reclami produsul, probabil ai nevoie de o expertiza cu termoviziune, prin care sa se confirme izolatia slaba.