|

Ce stiti despre site-ul DCNews?Acum cateva zile am vazut o stire cum ca au facut un sondaj si PSD-ALDE ar lua 60% la europarlamentare. Evident, scrie in articol ca e reprezentativ doar pentru cititorii site-ului. Problema e titlul stirii.

O alta stire spunea ca la referendum 60% din oameni ar vota cu nu. Problema e tot la titlu.

La prima stire in titlu este ceva de genul: "Partidul care s-a prabusit" - fiind vorba de USR-PLUS. Te face sa crezi ca e un sondaj real.

La a doua stire in titlu este "Semnal pentru Iohannis".Cine detine acest site? De ce prin titlu isi prezinta sondajele ca fiind reprezentative pentru toti, dar in continut specifica ca sunt reprezentative doar pentru cititorii sai?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E un site apropiat de actuala putere.
În România nu există presă independentă. Toți lucrează la "stăpân".
Unii pentru stânga alții pentru dreapta.
Dacă vrei să fii "informat" adică dacă vrei să vezi la ce-i duce capul citești și pe unii și pe ceilalți. Apoi tragi singur concluzia.
PSD+ALDE nici în visele lor cele mai frumoase nu au cum să obțină 60%. În realitate vor lua în jurul a 30%. Mare parte din votanții lor nu recunosc faptul că vor vota PSD sau că au votat PSD. Pensionarii, bugetarii, etc. sunt mulțumiți de actuala guvernare pentru că au mărit pensiile și salariile de la stat. La fel și unii salariați din mediul privat pentru că s-a mărit salariul minim, dar și pentru faptul că mărindu-se salariile la stat patronii sunt forțați să mărească și ei salariile la privat.
Știu că pentru ce am scris mai sus voi fi înjurat de cei de la #rezist dar asta e realitatea.
Aștept înjurăturile dragi#.
Să fiți iubiți!
Nota bene. Nu sunt votant PSD și nici Fan M...e Dragnea ( asta că să doarmă liniștiți cei de la # rezist).

| a răspuns (pentru gabicoo):

Ba da, exista. Vezi Recorder, Casa Jurnalistului, si inca cateva de genul. Plus diverse bloguri cu audienta destul de limitata. In rest, sunt partial de acord cu tine. De ce sa fii injurat? De unde pana unde treaba asta? Daca nu esti cu opozitia, eventual daca esti pro-pesede din diverse motive, asta ar trebui sa ma faca sa te injur? Nu sta chiar asa treaba... Legat de ce cred ca ai gresit foarte mult - "La fel și unii salariați din mediul privat pentru că s-a mărit salariul minim, dar și pentru faptul că mărindu-se salariile la stat patronii sunt forțați să mărească și ei salariile la privat." Multe firme private abia o duc de pe o luna pe alta. Marirea salariilor, FORTATA, fara a micsora nivelul darilor, o sa ingroape destule firme. Astfel, unii angajati de la privat vor lua mai mult, iar altii o vor lua in mina. Daca guvernul voia sa faca ceva destept, zicea "OK, firmele private care acorda o marire de 400 RON la venitul net aferent salariului minim vor fi impozitate in continuare la nivelul salariului minim." atunci da, aia era o miscare desteapta. Altfel, astia imping salariul minim in sus ca sa acopere cit de cit faptul ca arunca cu bani ca debilii in toate partile, fara a investi in proiecte pe termen lung.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt alaturi de A3. Cu vrei sa arate altfel titlurile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E al lui Răzvan Dumitrescu și Bogdan Chirieac

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și sondajul e realizat pe cititorii site-ului.
Dar nu am văzut ce spui tu. Un link?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nevermore):

A, am găsit, scuze. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dcnews e o mizerie ce face propaganda mafiei.

Eu iti recomand sa nu-i mai urmaresti, e doar demagogie si dezinformare, vor sa te zombifice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu nimic despre site dar sondajul poate fi foarte real, daca a fost facut pe persoane alese cu grija de la un miting PSD...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează