| AlexDorinel a întrebat:

Cum sunt englezii fata de romani pana la urma?

Unii îmi zic ca cică sunt reci,alții îmi zic ca dacă ma duc acolo, nu o sa mai vreau înapoi în România.

Pana la urma cum e?
Ca țară Regatul unit e mult peste România din toate punctele de vedere.

26 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Au de toate ca au supt stramosii lor de la toti, pe unde s-au dus au furat la greu resurse, cam cum au facut turcii cu noi.
Pe de alta parte in ziua de azi sunt asa dezvoltati pentru ca nu e tara de talhari cum e Romania, cand ne vom trezi si vom termina cu talharii atunci o sa fim si noi la nivelul UK.

Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu are nicio legatura ca Turcia nu e in UE, am mers in Turcia de 2 ori daca ma fac bine la anul merg a 3-a oara.
Turcia e mult mai bogata ca noi copile!

Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu te mai contrazice aiurea, nu e ca au saraci, au si oameni foarte bogati care detin foarte mult aur si nu doar asta. Si china are populatie mult mai saraca ca noi, dar la modul general ne zdrobeste.
Economia nu se masoara doar in satul x si satul y in orasul x si y.
In 2019 Turcia se afla pe locul 19 mondial din punct de vedere al PIB, iar Romania pe 46
Or mai fi si alti factori economici care arata bunastarea unei tari dar nu cunosc, intrebam pe Isarescu.

Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu ca esti chiar incapatanat, degeaba iti arata omul ce si cum tu o tii cu ale tale.
Eu iti arat cu dovezi clare, iti spun ca am fost acolo, Istanbul si Ankara fac pipi pe 10 bucurestiuri la un loc si tu o tii cu a ta.
Pai numai Istanbul aduce un castig mai mare decat jumatate din tara ta! Din turisti da, dar nu asta conteaza.

Răspuns utilizator avertizat
| Patriotul2689 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu de asta ne-au primit Bruxelles în UE. Bruxelles ne-a primit în UE să ne FURE resursele țării! Om fi ajuns noi mai "bogați" (pe moment) dar cu toate investițiile astea am pierdut altceva: independența. Suntem DEPENDENȚI economic de străinătate, ceea ce le permite să ne fure resursele, ceea ce ei numesc "LIBER COMERȚ". Adică în loc să producem noi pentru noi, producem noi marfă de calitate pentru englezi și americani și apoi molfăim plasticul chinezesc. Dacă-l aduceau pe rege înapoi în țară în '89 atunci nu ne mai vindea Iliescu țara. N-am fi avut noi nevoie de UE să ne domine, ci noi am fi DOMINAT Uniunea Europeană pe plan economic. Puteam să facem ce vrem, eram regii Europei, dacă nu ar fi vrut un moș comunist să facă un ban în plus.

| tudorvolcano a răspuns (pentru AlexDorinel):

Turcia nu e o țară uniformă, contrastele sunt drastice.
În Istanbul trăiesc mai bine cu mult decât noi, în timp ce în satele din platou anatolic, în Estul Turciei, oamenii sunt săraci (înafară de mafioți, care folosesc această regiune drept ascunzătoare de lux, ca să se ascundă de poliția internațională).

| Violleta2022 a răspuns:

Reci si aroganti!
Cand te duci in vizita undeva, toti sunt zambitori dar te asigur ca este doar o fatata mincinoasa.
Traiesc in tara lor de 30 de ani, am lucrat cu ei cot la cot si natie mai aroganta si mai rece ca ei, nu am intalnit pe pamant.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu este acelasi lucru, fiindca Australia este o tara de emigranti, chiar daca britnaicii au cucerit Australia si din 1901 a devenit Commonwealth-ul Australian, sub umbrela britanica, totusi populatia nativa sunt aborigenii, apoi sunt toate natiile pamantului care au emigrat aici.
Englezii sunt in procent de 60%, restul fiind: asiaticii (chinezi, indieni, indonezieni, filipinezi, vietnamezi etc), europeni (italieni, greci, francezi, sarbi, croati, germani), arabi, sud africani samd.
Romani emigrati in Australia suntem numai 15.000 raspanditi pe continetul australian.

| Emma30555 a răspuns:

În Anglia mai ales în Londra vezi mai mulți străini decât englezi, în Londra vezi mulți indieni, mulți oameni de culoare și alte nații, mulți turiști.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Englezii au un batz... asta... un par LUNG, infipt pana sus unde soarele nu patrunde, si care nu le permite sa se aplece

"Ca țară Regatul unit e mult peste România din toate punctele de vedere."
aici ai RUPT-O, regatul asazis unit are cu ceva, CEVA mai putina suprafata geografica decat rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrominica... RILI!
deci, NU din toate punctili di vidiere... zzzzorry tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzu1991 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Cine DRACU' a zis ca e mai bine in rrrominica?!?
TU ai intrebat ca "e mai bine in regatul unit" din (citez)
*****TOATE PUNCTELE DE VEDERE*******
iar eu ca un carcotas OBSEDAT ce sunt, ti-am gasit un punct mai DAT DRACU' ca e mai bun decat in regatul unit, si anume ca avem o ARIE (doar arie) geografica mai mare

unde DRACU' am scris eu de spitale, scoli, autostrazi, drumuri asfaltate and all that' good SHlT?!?
LA MODUL PERSONAL... *SYKTYR* CA PUI IN GURA LA MINE CIOACE PE CARE *NU* LE-AM ZIS

... SYKTYR!

| relian a răspuns (pentru Zuzu1991):

Eu inainte sa scriu am verificat si UK este mai mare ca suprafata decat RO.Deci tu de unde ai scos cifrele sau chestia ca RO ar fi mai mare ca suprafata?
Baga pe wikipedia si o sa vezi UK =242.495 KMP, asa si RO=238.397 KMP, deci ca un carcotas ce esti o dai in bara se pare laughing

| Patriotul2689 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Aici ai dreptate, dar nu e vina țării e vina bolșevizaților ăstora de la putere cărora nu le pasă de bunăstarea țării, vor să facă un ban și gata. Dacă chiar eu patrioți adevărați, harta României arăta cum o vezi în poza mea de profil.

| tudorvolcano a răspuns:

Sunt oameni, ca noi.
Învață, muncesc, fac copii, se duc prin baruri să mai bea un pahar etc.

Pentru că stau într-o țară mai înstărită, cu o birocrație mai eficientă, sunt mai relaxați, mai puțin stresați, mai puțin disperați decât noi românii.
Mulți români au ajuns interlopi din cauza disperării la noi, a sărăciei, a corupției care împiedică dezvoltarea financiară pe căi legale.
Deasemenea, englezii sunt mai supuși legilor ca noi, și au un stat de drept mai funcțional.

Din punct de vedere al educației, liceele lor sunt peste liceele noastre în medie, cu toate că la noi în România școlile de elită sunt mai bune.
Universitățile, fără dubiu, că au universități mai bune ca ale noastre, iar dacă este vreo universitate mai proastă la ei care să fie sub cea mai bună de la noi, înseamnă că acea universitate e țeapă.

Pe vremuri (înainte de comunism), românii erau mai călduroși, mai primitori, dar globalizarea surpă aceste diferențe culturale, și de asemenea la noi comunismul a spălat pe creier poporul, ca să facă din oameni o mașină de lucru, reci, și fără principii morale.

| SkateFunk a răspuns:

Orice natie e mai buna decat Romania

| tudorvolcano a răspuns (pentru SkateFunk):

Poate vreți să mergeți în India, să vedeți ce buni sunt ei față de noi laughing

| Patriotul2689 a răspuns:

Englezii (și germanicii în general) au fost mereu reci și neprimitori cu românii, ei fiind geloși pe pădurile noastre și pe petrolul nostru.

Răspuns utilizator avertizat
| Patriotul2689 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Mă refeream la popoarele germanice (englezi, germani, danezi etc).

| Rowi76 a răspuns:

Din partea mea (am locuit 2 ani impreuna cu matusa mea in Londra), Anglia este un loc minunat. Englezii sau britanicii, sunt foarte de treaba.
Adevarat este ca nu o sa mai vrei in Romania dupa. Anglia nici nu se compara cu Romania. Cum ai zis si tu, Anglia este mult peste Romania la toate.