|

M-am chinuit 20 de minute sa ies dintr-o parcare și nu sunt sigur dacă am atins cele două mașini. Unul era în spatele meu iar altul în lateral.Ideea că ambele mașini erau lovite deja înainte.Am simțit ceva când am dat cu spatele, dar mașina mea am văzut că nu are nimic.Am luat numerele de la ambele mașini și am lăsat bilete cu numărul de telefon pentru că nu sunt sigur dacă le-am atins.

A mea nu are nimic.Pot face declarația la poliție de accident dacă nu sunt sigur că le-am lovit? Doar ca să fiu eu liniștit și le dau asigurarea fără probleme dacă chiar le-am lovit.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Boss eu zic sa stai cuminte, oricum daca era ceva te cautau pana acum. Eu inteleg ca esti un om bun si vrei sa ajuti, dar chiar nu are rost sa iti strici asigurarea aiurea + sa iti risti sa ti se ia permisul. Data viitoare fii mult mai atent si cam aia e.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca pe masina ta nu sunt urme inseamna, aproape sigur ca nu le-ai lovit. De altfel, daca ai fi lasat urme pe acele masini atunci proprietarii ti-ar fi dat telefon.
Asa fiind n-ai de ce face declaratie de accident.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu ai urme pe masina ta, fii sigur ca nu le-ai lovit.
Nu face declaratie degeaba sau sa cheltui banii pe asigurare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

E posibil să am tabla mai bună sau nu contează asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anomim2025):

Indiferent cat de calitativa ai avea tabla, trebuia macar sa ai zgarieturi / urme.
Uite de exemplu acum 1 an am franat la o trecere de pietoni si aveam o duba in spatele meu si tipul nu a pastrat distanta + era si ud pe jos si a intrat putin in mine (m-a lovit in spate. Lui i-a cazut bara si eu mi-am ales doar cu cateva zgarieturi de la impact (nu mi-a indoit tabla si nici cui nu aveam in spate sau ceva). Dar a ramas totusi un semn si se cunoaste ca a fost lovit. La altele deja se indoia.
Conteaza si calitatea dar fi sigur ca daca atingeai masinile alea, iti ramanea si tie ceva din vopseaua lor cel putin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

Mașina accea are culoarea gri metalizată și avea puțină vopsea neagră însă nu știu dacă a fost și înainte de incident. Dar la bara din față și din lateral nu am deloc zgârieturi sau vopseaua luată. Nimic!

Eu cred că mă duc la poliție să văd ce pot să fac. Pot eventual să las numărul meu de telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca faci declaratie la politie atunci cei pe care stii sau nu stii ca sunt loviti daca nu se prezinta si ei sa declare raman fara permis. Ai vrea sa lasi fara permis 2 soferi pentru ca tu stii sau nu stii ca ai lovit alte masini?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează