| Rosa31 a întrebat:

Mă întreb cum de acei traficanți de carne vie sau proxeneți pot să iasă din țară cu oamenii, fetele și copiii pe care îi răpesc?
Cum reușesc să treacă de controalele de la vamă?
Cum de nu trezesc suspiciuni?

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Uneori se folosesc acte false, si sunt amenintate ca familia /copiii vor avea de suferit rau daca incearca sa scape, sa faca vreun semn autoritatilor, etc.

Alteori, metoda "Lover Boy", si abia dupa ce ajung dincolo se lovesc de realitate, insa e prea tarziu.

10 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Pai fie pacalesc persoanele pe care le duc in tari straine fie platesc spaga vamesilor, vamesii si politia de frontiera din Romania sunt cred cei mai mari corupti din UE, stiu destule chestii pe care le fac.
Asa ca e de rasul lumii cand politia de frontiera se afiseaza cu capturi de droguri de alde 1 kg de cocaina (bine au fost si mai mari) dar zilnic trec tone de tigari ilegal, persoane, droguri etc
Si aresteaza un peste drintr-un lac imens si atunci se lauda la tv!
Unii cad doar pentru ca trebuie sa cada in acea zi, ceilalti hoti nu sunt prinsi pentru ca nu se vrea.

| romeo78 a răspuns:

Corupție! Acesta este răspunsul!
De la vamă până la judecător, inclusiv judecători misogini, judecători atotsuficienți, care știu că nimeni nu le face nimic!
Nu vorbește nimeni de milioanele de euro pe care statul român prin decizii CEDO definitive trebuie să le plătească celor cărora judecătorii le-au dat sentințe ilegale.
Sau ați uitat de sutele de pedofili lăsați liberi de judecători!
Sau ați uitat de motivațiile date la sentințe, inclusiv de femei judecător prin care spuneau că o minoră de 10-12 "a consimțit actul sexual".
Când sunt sute, mii de cazuri de femei bătute, omorâte, iar ei sunt liberi bine mersi.
Nimic nu se va schimba în România, până când fiecare din cei care trebuie să prevină, pedepsească infractorii nu vor face închisoare și nu vor plăti din buzunarul propriu atunci când greșesc!

| Naty1 a răspuns:

Depinde.Multe la grămadă pe vapoare sau ascunse pe cine sti unde, Iar altora li se fac acte false.

Dar ce-a mai sigura treaba ar fi păcăleala.Adica,foarte multi combină fete, le prostesc, le mint, le pupa in fund si umbla după ele N timp până acestea pun botul si se duc de buna voie.Baga ei o vrajeala cum ca au ceva de munca pe dincolo si vor sa le ia si pe ele sa nu stea separați, sau sa faca mai repede familie si casa iar ele pleaca.Nu mica le e mirare ca pe cand ajung le iau cu vrajali "ca sti, ne-am luat teapa, dar putem totusi sa ne descurcam sa nu plecam cu mana goala" si sa le propună sa se prostitueaze, sau pur si simplu acolo le snopesc cu bataia si forțează.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu trezesc suspiciuni pentru ca au si oameni prin vame la care cotizeaza, ce crezi? Plus ca de multe ori merge metoda lovery boy ca unsa, nu trebuie sa ia pe nimeni cu japca.

| SilentRain a răspuns:

Simplul,fac acte false fie dau mită la vamă iar eii închid ochii
In mare parte sunt mințite că li-se oferă loc de muncă în străinătate și ele nu se opun, situația se schimbă când el sunt deja stabilite în străinătate

| Dismally a răspuns:

Nu-ti imagina ca trec granita cu persoanele rapite pe bancheta din spate... De multe ori sunt ingramadite in containere si trimise pe mare, o parte din victime vor muri pe drum din cauza conditiilor de transport.

| Apokales a răspuns:

Pentru ca statul este mana in mana cu traficantii. Era chiar greu?

| Florin9Florin9 a răspuns:

Au pile de cele mai multe ori.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Vizionează seria de filme Taken.Este de ajutor pentru fete/femei să înțeleagă pericolul la care se expun și cum să se ferească.
https://www.cinemagia.ro/liste/taken-teroare-13989/

| AndreeaVanDrunen a răspuns:

Proxeneții nu răpesc fetele din RO.
Pur și simplu le prostesc cu o grămadă de promisiuni aiurea și fraierele, ies ele de bună voie.