|

Pe carnetul auto am semnatura altfel.
Pe contul bancar am altă semnătură.
Pe carnetul de marinar am altă semnătură, se poate întâmpla ceva?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O semnatura SE schimba de fiecare data cand o semnezi
NU SERIOS, DAR VIZIBIL
altfel, ALFEL E FALS, un falsificator tinde sa semneze PERFECT IDENTIC

informatia asta am primit-o din mai multe surse, deci sunt SIGUR de ea, inclusiv eu insumi care nu semnez perfect identic de fiecare data nici daca VREAU

cu alte cuvinte PUTIN diferit e ABSOLUT NORMAL

TOTUSI, subscriu la ce ai scris tu, orice om ARE DREPTUL sa semneze cum vrea el, DAAAAAR, daca isi schimba semnatura de fiecare data atunci nu mai e oK!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca semnaturile sunt diferite atunci va trebui sa tii minte si sa faci cam aceeasi semnatura, mai ales la banca.
Daca sunt doar putin deosebite atunci nu este problema, o semnatura se poate schimba in timp.

| a răspuns:

Nici un act, fie oficial, fie privat, nu este valabil fara semnaturi, asa prevede legea.
Semnaturile sunt obligatorii si se presupune ca exprima intelegerea la care au ajuns partile, chiar daca pot fi falsificate aceste semnături. Pentru a dovedi ca sunt reale sau false, atunci cand cineva nu-si recunoaste semnatura pe un act, exista expertiza grafologica, de regula cu rezultate foarte bune dat fiind faptul că persoana în cauză poate da pe un act nu doar o semnătură ci și î numele, CNP-ul, locaţia, etc. iar dat fiind asta grafologul nu are cum să nu-și dea seama. Oamenii ăștia sunt experţi și și-au făcut treaba în cazuri mai complicate când persoana în cauză nici măcar nu iși amintea ce a semnat și ce nu. Plus de asta la bancă mă îndoiesc că s-ar face înselătorii așa usor, ai văzut că atunci când te duci ţi se cere buletinul, și doamna acea se uită dacă și semeni cu persoana din poză.