sadrian46
| sadrian46 a întrebat:

Să nu mă înțelegeți greșit, vă rog eu. Nu neg dreptul la existență, la un tratament corect și nediscriminator al minorităților de orice fel și gen. Dar de aici până la festival, adică manifestare festivă e cale lungă, spinoasă și greu de acceptat de către subsemnatul, care am trecut cam prin multe în viață. De aceea mi-a priit să citesc acest articol. Vă invit și pe voi să lecturați, nu de alta, dar, parcă ar fi fost scris de mine.
Apoi aștept păreri pro și contra, că văd că se practică asta pe aici.
https://www.stiripesurse.ro/......33164.html

Răspuns Câştigător
| viorelman11 a răspuns:

Parerea mea: unii sunt manipulati fiind foarte naivi si lipsiti de informatii corecte, altii sunt recompensati iar alta categorie sunt cei care.....participa ca sa fie cool.

125 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

O judecatoare, o mizerabila care prin pasivitate accepta mizeriile colegilor si mai ales colegelor lor, ia "pozitie" privind o minoritate care nu o afecteaza cu nimic. A luat cumva pozitie cand colegi/colege de ai ei au decis ca minore de 13-14 ani au consimtit sa fie violate de unii care le-ar fi putut fi bunici, eventual tati? A luat pozitie cand colegi/colege de-ai ei au decis ca violatori/criminali nu reprezinta pericol public si pot fi judecati lejer in libertate? Intregul articol e o mizerie sinistra la care am de raspuns doar atit: "Dacă trăiau în preistorie, judecatorii ca ea ar fi fost oferiti ca mic dejun unui animal oarecare, aleatoriu. Poate chiar unuia mai pricăjit, pentru că oricum nu ar fi adus nici un beneficiu real societății, ba chiar dimpotrivă."

| Mosotti a răspuns:

Ai conceptii cam inguste sincer, nu stiu de ce noi esticii suntem asa, cum se face ca multe tari dezvoltate care au ajuns sus, nu au nimic cu treaba asta si nu vad nimic neinordine?!

De ce as fi contra lgbt? Eu sunt pro parada LGBT, insa sa nu se sclambaie si sa se picteze prosteste.

| sadrian46 explică (pentru Mosotti):

Ai avut de a face cu un homo în călduri, care s-a îndrăgostit de tine și care te hărțuiește, înainte ca să nu vezi nimic în dezordine? După aceea mai discutăm despre vederi înguste și țări dezvoltate.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Da, s-a tinut unu de mine pe FB cam 2 luni desi ii ziceam ca nu sunt homo, dar nu m-a deranjat, ma amuza chiar.

Normal ca nu e ok sa fi hartuit, aia e altceva, dar asta poate face si un barbat cu o femeie, mitingu ala nu are leg cu ce zici tu, era vb de atat timp cat ei nu fac rau altora.

| Naty1 a răspuns (pentru Mosotti):

Eu nu sunt contra lor ca nu ma afecteaza cu nimic.Dar poate ma ajuți tu cu raspunsul la două întrebări daca tot s-a deschis subiectul pe care îl discutam cu cineva acum cateva zile.Repet,nu am nimic cu ei ci doar curiozități.

Dacă vor sa fie priviți normal si sa nu iasa in evidenta.Sa fie si ei primiti in societate ca noi restul de ce isi fac o paradă in care marsaluiesc pe drum si se fac vizibili?

De ce daca esti homosexual bărbat, tinzi sa ai gesturi de femeie? Sau invers, daca esti femeie tinzi sa te îmbraci sau areti ca si un bărbat?
Dacă partenerul te place pe tine ca bărbat îmbrăcat în femeie, sau invers, nu inseamna ca e atras de femei/barbati (înțelegi tu ce zic, adică de sexul opus)?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mosotti):

De ce ai fi pro? Daca tot esti pro, cum poti tu defini ce e scalimbaiala si ce e pictat prosteste? Daca vii la un festival de metal si tie ti se pare ca acolo e o adunatura de drogati/betivi care dau din cap pe grohaielile unora care dau in instrumente aleatoriu, aia e si realitatea? Problema paradelor LGBT e ca au loc in spatiul public. Eu ma duc linistit la un concert de metal, platesc bilet, am un spatiu privat in care ma pot desfasura linistit alaturi de alti tacaniti ca mine. Nu simt nevoia sa ma expun public, poate maxim purtind un tricou cu ceva coperta de album pe el, nimic mai mult. Altii simt nevoia de plete/barba. La fel si cu comunitatea LGBTQ+, ar trebui sa se bucure de ceea ce sunt IN PRIVAT. Daca vor sa fie acceptati, sa se lupte pentru a creste nivelul de EDUCATIE al natiunii, si abia peste 1-2 generatii sa se gindeasca la acceptarea la nivel de comunitate. Ce nu inteleg ei e ca noi inca traim in comuna primitiva.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Daca era o tipa in calduri care nu te-ar fi atras pe tine cu nimic, ce ar fi fost diferit? Vezi cum o dai in spanac? Si mie mi-au facut vreo doi avansuri, i-am refuzat politicos, nu a fost cazul sa insist.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

Ce ar fi fost diferit? Că o dădeam pe spanac. Leghebeteii o dau pe varză pe varză, întreabă-i.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

De acord cu tine, până la ultima pe care eu o corectez. Noi trăim încă. Lor li se pare la fel, adică că trăiesc și ei.

| sadrian46 explică (pentru Naty1):

Dacă vor sa fie priviți normal si sa nu iasa in evidenta.Sa fie si ei primiti in societate ca noi restul de ce isi fac o paradă in care marsaluiesc pe drum si se fac vizibili? Să răspund eu în locul lor, nu pot, pentru că nu mă pot identifica cu modul lor de a gândi. Pot să îți răspund părerea mea, de ce procedează ei așa. În primul rând este exhibiționism, adică expunere exagerată a unei probleme care ar trebui să rămână într-o zonă intimă a existenței, căi dacă nu cade în obscenitate adică în exăpunere dizgrațioasă și reprobabilă.
În al doilea rând este un efort disperat de a dobândi identitate socială, de la anonimitatea plină de rușine și oprobiu, să apară în lumină, iar din asta să câștige o stimă de sine. Rezultatul este invers, provoacă dezgust și respingere.
De ce daca esti homosexual bărbat, tinzi sa ai gesturi de femeie?
Nu toți, ei se împart în două, unul din ei e fetița iar acela tinde să adopte prin imitație ceva din modul de vestimentație și comportament al unei femei. Astfel, dacă li se aprobă căsătoria legală, vor merge la sfat și ce va zice ofițerul stării civile. Vă declar soț și... și ce? îl va declara pe unul din ei soție. Că așa am văzut pe un site din State, că un homo așa zicea despre unul, că e soțul meu ( my husband). Dar oare celălalt ce putea spune, tot my husband? Absurditate totală și legală pe deasupra.
... nu inseamna ca e atras de femei? Nu, nu înseamnă asta. Căci acela care este bărbat, știe să facă diferența între un bărbat și o femeie când caută un partener sexual. Homosexualul nu mai știe, dar el vrea în continuare ca eu să îl accept pe el, ca pe un om întreg. Eu, uite, eu nu pot să accept asta, că el este un om întreg. Dar el crede că dacă va face o demonstrație de stradă sau un festival în oraș, mă va convinge pe mine, că el este om ca și mine. El nu mă va convinge pe mine niciodată de asta, chiar dacă va defila zilnic pe stradă, nu numai la festival. Apoi el vrea o lege specială pentru el, ca să se căsătorească cu un bărbat, deci să își bată joc de căsătorie și de viața mea, luptă să îmi strice mie viața mea și a familiei mele, făcând din căsătorie ceva în care doi oameni care nu sunt întregi la minte, pot înfia un copil. Cum va crește acel copil pe lângă ei, ce îl vor învăța despre viață, ceea ce fac ei, ca ceva ok, să facă și copilul la fel? Eu nu pot accepta așa ceva, iar dacă parlamentul va dori să adopte o asemenea lege voi ieși în stradă cu toți cei ce gândesc așa ca mine să lupt împotrivă. Așa se vede nocivitatea atitudinii lor. Ei au dreptul să ne impună nouă un punct de vedere și un mod de viață iar eu nu am dreptul să îmi apăr modul meu de viață fiindcă, vai doamne îi discriminez pe ei.
Cum ar fi să iasă din spitalele de nebuni toți și să ne impună să trăim cum gândesc ei? Aici e problema cu festivalul, este tirania unei minorități ieșite în afara vieții, care tinde să se impună în zona vieții mele și să o strice. Ei au dreptul și ajung să facă politică să impună aceste moduri de a fi ale lor, iar eu ajung să nu mai am dreptul să spun stop la răul pe care îl fac și îl răspâmdesc.

| sadrian46 explică (pentru Mosotti):

Ba, fac, și cu mitingul ăla asta vor, să poată comite răul legal, să nu se poată nimeni lega de ei, să poată face ce vor.
Pe tine te-a amuzat pe FB, dacă o făcea în viață. cum am pățit eu și nu numai eu, nu mai rămâneai așa de amuzat și pasiv, nepăsător la acest fenomen.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Pai ce, nu traiesc? Doar ca, nu zic ca asta ar fi ok din perspectiva democratiei samd, insa pentru binele lor, ar trebui sa isi vada detreaba cit mai undercover, chit ca s-a abrogat art. 200. Asta e si motivul pentru care nu sunt de acord cu infierea copiilor de catre cupluri gay. Societatea noastra nu e pregatita pentru asa ceva, simplu.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

Mulțumesc de răspuns.
De ce spun eu că ei nu trăiesc viața. Viața este aceea care supraviețuiește prin reproducere. M-a întrebat cineva. Ce ai tu cu ei, dacă ei nu procrează? Eu personal, nimic, dar viața are. Eu dacă îui spun, mă.tu îți dai seama că nu ești om întreg, și mai ai pretenții să faci legal ceea ce face un om întreg, căsătoria, știi ce face? Mă dă în judecată. că eu îl discriminez și mă port urât cu el, îl vorbesc de rău. Eu nu am voie să mă leg de el, dar el are voie să îmi impună cu forța, demonstrație de stradă, legi noi, care să protejeze așa zisa lui orientare, pe când pe a mea, care sunt om întreg, și nu doresc să îi văd demonstrația pe stradă, mă obligă să stau în casă când e parada lor. Acolo e problema, că mă obligă să îl consider, normal, sănătos. întreg, când el nu este. El are dreptul la opinie impusă mie dr
e
el cu forța, iar eu dacă încerc acelaș lucru sunt etichetat ca bigot, înapoiat, nazist, fascist și tot ce vrei și ce nu vrei. Drepturile omului, de acord, dar drepturile omului întreg. Gay Pride. Și eu sunt mândru că sunt normal și întreg, că am copii și nepoți, că voi avea urmași. Și dacă va fi nevoie, voi cere la primărie dreptul să îmi afirm mândria pe stradă. Și voi chema pe toți cei care sunt mândri ca mine să facă la fel.

| Mosotti a răspuns (pentru Naty1):

Nu am inteles nici eu de ce vor sa fie vizibili, ca oricum parada aia e tampita, se manifesta ca dracu si din contra, isi fac imagine proasta.
Ca problema nu se rezolva asa, acceptarea incepe din scoli, din societate, familie, sa stie copiii de mici ca si aia exista, si sa nu ii mai vada aiurea mai tarziu, doar asa se rezolva cu acceptare, nu cu scalambaiala.
Si statu sa le dea dreptul ala la casatorie ca in Germania si atat, ca de infiat copil oricum o pot face inainte de casatorie la o adica, sau sa poata infia si dupa.
Atat, nimic mai mult. In rest totu e inutil.

Pai sunt unii homo barbati care dau mai a catre femei, sunt mai feminini, si e normal sa aiba gesturi feminine, creierul lor e putin mai de femeie, se comporta cum simte, nu cum scrie in buletin si conform sexului fizic natural.

Sunt si lesbi sau trans care nu se simt bine in pielea lor de femeie si au creier mai de barbat, asa ca se comporta ca un barbat.

Deci ei sunt de fapt dupa cum se comporta, aia sunt ei cu adevarat, mintea lor asa e.

Bine, daca face gesturi de sex opus la prosteala, aia e o tampenie, clar.

| Mosotti a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Deci o manifestatie civilizata se face fiind imbracat decent, mergand okey, cu pancarde a ce vrei, sau poti zice ce vrei, ordonat, linistit.
Nu "haaau, baaaau, hahahaha, bihihihi", pictati in toate felurile, tipete, gesturi aiurea, etc.

Si oricum cu paradele alea nu rezolva ei nimic.
Statul trebuie sa se ocupe de educatie ca astia sa fie acceptati, sa fie educatie in scoli, si asa mai departe.
Normal ca traim in epoca primitiva.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Normal ca m-a amuzat ca era pe FB, bine omu doar imi propunea, nu face altceva, daca era in viata reala normal ca nu mi-ar fi placut.
Insa asa patesc f multe femei, deci asta nu e problema strict tipica LGBT.
Stiu la ce te referi, zici ca lgbt vor sa faca asta fara consecinte la o adica.

Daca vor sa faca ce vor si sa aiba drepturi speciale, atunci nu mai sunt de acord, asta e clar. Si de unde sti ca asta vor?

| sadrian46 explică (pentru Mosotti):

Păi de exemplu. Acum au cerut drept să facă o demo pe stradă în capitală. Legea spune că acum pe stare de urgență, maximum 500 la o demonstrație. Imediat au sărit cu gura, că ei sunt 10000, că ce fac ei nu este un botez stradal, că ei au drepturi, vezi bine. De acord cu ei, ce fac ei nu este botez stradal, este bordel stradal, dar vezi cum își iau nasul la purtare. Noi suntem mulți, că suntem 10000, ni se rupe nouă în 14 de starea de urgență. Așa este când dai nas lui Ivan, el se urcă pe divan. Asta vor, asta pot, findcă sunt lăsați. La Cluj ultima dată, primarul nost i-a lăsat, că nu îi putea opri fără să iasă cu scandal. Ei voiau musai prin centru, dar i-a lăsat, cam așa, pe un traseu pe lângă centru. Bravo lui.

| sadrian46 explică (pentru Mosotti):

Pe mine poate să mă tot educe, chiar să mă și spele la creier, că eu așa ceva nu înghit.

| sadrian46 explică (pentru Mosotti):

Am mai spus, nu am nimic cu ei, dacă stau în banca lor, și nu ies pe stradă.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mosotti):

Faptul ca esti de acord cu ce am zis privind epoca primitiva face ca ce ai zis mai sus sa nu aiba rost in Romania. Da, discutam teoretic ca ar trebui sa... bla bla, iar statul face fix ooooo... ce e aia? O mare LABA!

| Naty1 a răspuns (pentru Mosotti):

Păi asta iti zic. Daca tu esti gay si partenerul tau se manifesta ca o femeie, are gesturi de femeie sau chiar se imbraca asa si tie iti place nu cumva exista posibilitatea sa iti placa tocmai pentru a e feminin, deci sa fi atras de femei?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Asta cu procreatul mi se pare un pic fortata. Sint destui celibatari de ambele sexe sau casatoriti/cupluri care nu vor urmasi din diverse motive, desi sunt activi sexual si nu au probleme medicale care sa ii opreasca din a se inmulti si in majoritatea cazurilor nu au nici macar probleme de natura financiara.
In alta ordine de idei, de acord cu mizeriile privind discriminarea. Sint rocker. Daca face careva bancuri cu rockeri, nu am nici o problema. Sint ochelarist. Daca ma face careva chior, aragaz cu patru ochi, ce vrei tu, la fel. Are dreptate. Ala e adevarul oricum ai da-o. Daca as fi gay, ar trebui sa imi asum asta. E de cacao, dar fie stai cu ciocul mic si iti vezi de treaba ta ca gay/ateu/nazist/extremist samd, fie iti asumi ceea ce esti, si implicit si riscurile care decurg din asta.
P.S. Atita vreme cit nu te apuci sa vinezi pe aia care nu-s ca tine cu pusca pe strada (sau in alte moduri mai mult sau mai putin violente), nu vad absolut nici o problema in faptul ca ai alte pareri fata de mine. Parca asta era esenta democratiei, nu?

| Naty1 a răspuns (pentru sadrian46):

Eu cred ca nu rezolvi nimic cu paradele, daca statul nu accepta căsătoriile persoanelor de acelaș sex poti sa faci tu câte parade vrei.Ca sa nu mai vorbim ca nu faci altceva decât sa iti atragi priviri, ură si băgare in seama probabil mult prea mult fata de cat ai vrea de fapt.
Dacă ești un om ok, ce vrea doar sa isi trăiască viața în liniște cu trăsăturile si plăcerile lui nu faci atata tam tam, ci din contra, încerci să fi invizibil si sa iti duci viata linistit.Ca sa nu mai vorbim ca nu stiu cu ce mare chestie ii ajuta căsătoria.

Eu ma gândeam ca daca esti gay, ai doar atractie sexuală către persoana de acelaș sex, nu vrei sa fi sau sa te comporți ca si cineva de care nu esti atras (adică, ca si persoana de sex opus).

| sadrian46 explică (pentru Naty1):

Căsătoria cică i-ar ajuta, ca să poată lăsa moștenire unul la altul, dar asta pot să facă cu un simplu contract civil.
Și răspunsul d-tale merită funda, dar am dat deja.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

Te felicit pentru răspuns, poate văd și cei cu cucurbeu de pe site.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Problema nu sunt aia cu curcubeu sau aia care se bat sus si tare cu pumnul in piept ca sunt crestini, ci aia care nu sunt in stare sa accepte alte pareri ca ale lor. Acolo e buba. Manelisti, rockeri, crestini, gay, trans, nu conteaza. Relaxati-va, oameni buni.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

Problema nu este doar asta, problema este ce urmează, ce ne vor mai obliga în continuare neomarxiștii care îi folosesc și pe ei ca carne de tun politică. Poate că ai auzit că pe la Bruxelles prin acte se recomandă să nu se mai foloseaască anumite cuvinte, ca să nu fie cumva ofensatoare, cum la noi pe noile buletine era să se scrie în loc de sex, gen, un fel de Nou limba, Nou vorba din distopia 1984 de George Orwel. Să ne ferească Sfântul Sisoe să ajungă ei să conducă.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

Și atunci ce faci, faci demonstrație de stradă, și festival ca să îmi impui mie părerea ta? Eu sunt relaxat, dar ei nu mă lasă, mă obligă să iau atitudine, când văd că se sare calul.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Da, stiu de faza cu political corectnessul. Un mare rahat, desi sustin drepturile celor care nu-s ca mine din toate punctele de vedere, vreau sa aiba si aceleasi obligatii si sa nu aiba parte nici de tratament preferential. P.S. La faza cu sex vs. gen, e un mare foc de paie pentru nimic. Nu de alta, dar optiunile vor fi tot B/F. Pe de alta parte, ce mizerie la olimpiada cu transii care au fost lasati sa participe la probele feminine...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Legat de festival/demonstratie, ar trebui sa te duci sa ii scuturi de guler pe alesii locali care permit asta. Sa isi asume interzicerea unui astfel de eveniment, eventual transformarea lui in festival intr-un spatiu inchis. Majoritatea lumii nu inghite muzica heavy metal, nici nu ma intereseaza sa o faca, asa ca nu fac parada cu metale date tare in difuzoare ca sa o inghita. La fel si in cazul de fata.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

De acord cu tine, dar de ce nu pot să îi scutur eu. Și ei dau aprobarea de frică. să nu îi dea cucurbeii în judecată la CEDO, că ei sunt discriminați și nu pot să își facă mendrele pe stradă. Dar este și parada anti, cea pentru familie și normalitate, la ea pot să particip, dar din păcate la aceasta participă prea puțini.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

Da, și am mai auzit o culme din asta, că un trans bărbat a participat la Miss Nevada. Se sparie gândul, vorba cronicarului.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Problema paradelor pentru "normalitate" e ca sunt sponsorizate de tovarasul Putin. Cum a devenit clar intre timp ca si intreaga miscare CPF era tot de sorginte rusofona. Parade de astea nu ar trebui sa existe. Nici de unele, nici de altele. Hai sa facem parada ca ne plac micii cu mustar, hai sa facem parada ca sintem vegani, ca sintem fani Michael Jackson, Depeche Mode, ca sintem manelisti si sintem mindri de asta, ca ne plac Eugeniile, sa facem parada pentru ciocolata Poiana cu alune. Mama ei de treaba.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Cel mai inspaimintator e ca arata bine. De tot. Cel putin din poza aia pe care am vazut-o intr-un articol, ca nu m-a interesat sa ma uit mai cu atentie. Pe de alta parte, ce poate face machiajul...

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Da, cu parada nu-s nici eu de acord si am zis si de ce, nu imi place cum se comporta, plus ca vorba ta era voie maxim 500, de ce sa fie 10000? Nu aveau voie sa defileze 10000, si nu aveau voie (dupa mintea mea) sa defileze idioteste cum defileaza ei.

Si... daca treci peste lipsa aprobarii, la puscarie, amenzi, nu asa.
Ca amenintau ca vor iesi si fara aprobare.
Si e f simplu, ii pedepsesc si pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Da, ies pe strada sa-si bata joc, si nu stiu de ce am impresia ca ies special sa enerveze lumea!
Nu e nevoie sa se pupe in mod expre pe strazi, asa special o face!

Deci perfect de acord cu tine pe latura asta.

Dar repet, nu am nimic cu ei, ii accept, nu ii consider anormali si bolnavi, nu ii discriminez, nu sunt contra casatoriei lor.
Insa cum zici tu, sa nu faca circ pe drumuri.

| Mosotti a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Normal ca statu nu face nimic.

| Mosotti a răspuns (pentru Naty1):

Depinde, poti place un barbat cu gesturi mai de femeie, dar sa fie barbat la baza ca si corp, infatisare.
Sau sunt unii bisexuali, care plac ambele categorii, dupa mine asta e democratie, sa ai dreptul sa-ti alegi ramura dupa cum iti convine, nu sa fi obligat doar pe ramura sexului opus, sa avem dreptul de a alege.

Ca daca ii placea doar femeile aluia gay, nu mai ajungea sa aiba un gagic gay, ca de mult alegea o femeie.

Si pe mine m-au placut multi homo desi eram putin mai feminin nu la comportament, la fizic, eu le-am zis politicos ca nu-s homo si aia e.

| Mosotti a răspuns (pentru Naty1):

Normal ca nu rezolva nimic cu parada aia tampita si inutila.

Bine daca vor sa se insoare se duc in alta tara, se insoara si se intorc aici.
Daca vor casatorie sa faca manifestatie civilizata decenta, imbracati okey, in fata guvernului, nu neaparat in fata oamenilor.
Sau nici asa, liderii lor sa negocieze cu autoritatile cumva.
Oricum pana la urma probabil UE ne va impune si asta, insa nu acum.
SUA i-a presat pe nemti, si in iunie 2017 au legalizat casatoria de tip gay si la femei si la barbati.

In Anglia in 1995 s-au maritat doua femei, deci acolo era de mult legalizata treaba.

Ca daca se pune pe capu nostru ne desfiinteaza de tot, suntem depdendenti 101 % de ei.
Ai vazut ce le-a facut la unguri, taiat fondurile de pandemie si sanctiuni pentru ce a facut Orban contra discutarii a din astea in scoli cu lgbt.

Iti taie fondurile si imprumuturile FMI si gata cu noi, sa vedem oamenii ce prefera, foamea sau sa ii lase pe astia sa se insoare daca vor si e treaba lor, dar noi restul avem viata normala.
Dar sper sa nu se ajunga acolo.

Eu am fost in Germania in iulie 2017, la o luna de la legalizarea casatoriilor, si oamenii din sat au zis cand am comentat subiectul, "pe voi...aia romanii trebuie sa va civilizam fortat ca..nu merge altfel pana la urma".

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Bine, eu sunt contra la casatorie in general, nu-s pro, dar daca ei vor porcaria asta numita casatoreala, sa se casatoreasca draga! Ce treaba avem noi pana la urma cu ei? Treaba lor pana la urma, ce ma int pe mine ca se insoara/marita ei? Atat timp cat nu ma deranjeaza, nu conteaza.

Vor sa-si f norocu, f bine, sa enjoy si ei, ce, doar aia hetero sa fie pedepsiti?! HAHA!

| Emma30555 a răspuns (pentru sadrian46):

"Ei au dreptul să ne impună nouă un punct de vedere și un mod de viață iar eu nu am dreptul să îmi apăr modul meu de viață fiindcă, vai doamne îi discriminez pe ei." Aici nu înțeleg, dacă ei vor ca noi sa i acceptam am înțeles dar ei cu ce îmi afectează mie viata? Cu ce ma afectează pe mine și iubitul meu ca ei vor sa fie acceptați? Adică de ce simți nevoia sa ți aperi modul tău de viata ca doar ei nu ne impun sa fim ca ei sau sa trăim altfel. Ei vor sa i acceptam pe ei. Nici nu înțeleg de ce vor asta ca în fond omenii educați nu arunca cu pietre în ei adică cumva sunt acceptați. Ideea e de spațiul public, ce i drept societatea nu e pregătită sa vadă doi tipi pe strada care se pupa, e adevărat ca nu e ceva care sa îmi placa dar dacă se întâmplă, asta e, trec mai departe nu ma deranjează cu adevărat ca doar nu mi creaza nici un disconfort, poate pe moment vizual dar pot sa ma obisnuiesc sau sa nu ma uit. Deci pana la urma ei sunt o minoritate care nu ma afectează cu nimic practic. E adevărat ca prostiile astea sa folosim cuvântul gen sau am mai auzit undeva ca nu ar mai trebui sa apară în acte sau denumiri cuvântul mama, adică să apară numele părintelui 1 și numele părintelui 2, asta da, mi se pare o aberație pe care nu as putea sa o accept, adică sa nu se abereze, nu inventam acum o limba noua, dacă ai o mama ea va fi numita mama nu părintele 1 sau 2, sunt niște lucruri aberante pe care nu înțeleg cine sau de ce le urmărește.

| sadrian46 explică (pentru Emma30555):

Ei vor să îi acceptam pe ei. Adică ce înseamnă să îi accept? Poți să îmi spui cu alte cuvinte ce înseamnă să îi acceptăm. Adică? Ce să accept? Ce fac ei când fac sex? Ei, uite, eu nu pot accepta felul cum fac ei sex, chiar dacă vor ieși zilnic pe stradă.
societatea nu e pregătită sa vadă doi tipi pe strada care se pupa, e adevărat ca nu e ceva care sa îmi placa dar dacă se întâmplă. Deci recunoști că nu îți place. De ce? Că e obscen, adică o manifestare dezgustătoare. Deci recunoaște că nu accepți.
pot sa ma obisnuiesc sau sa nu ma uit. Dar nu este mai simplu să se aplice legea bunelor moravuri, ca să nu fii tu obligată să închizi ochii când ieși pe stradă?
Deci pana la urma ei sunt o minoritate care nu ma afectează cu nimic practic. Nu te-a afectat până acum dar nu ai încă, copii pe care să îi educi, atunci o să te afecteze.
adică sa nu se abereze, nu inventam acum o limba noua,
Da, limbă nouă, nou limba din distopia 1984 de Orwel. Aceasta este zona în care intrăm dacă acceptăm. Dar nu am fi ajuns la asta dacă am fi interzis demonstrația de stradă, și festivalul lor plătit de primărie. Ei dacă trăiesc o distopie, să nu mă oblige politicienii UE, să intru și eu în distopia lor, care începe cu modificarea limbii, și apoi unde se ajunge. Ce faci la tine în cameră, în spațiul tău privat, e una, părinte 1 și părinte 2 să fie la ei sub plapumă, iar nu în documente oficiale UE. Oroare!

| Emma30555 a răspuns (pentru sadrian46):

Distopia 1984 de Orwel nu cred ca este posibila, poate sub alta forma, fiindcă un om care nu mai are nimic de pierdut ajunge sa se revolte pana la urma Faptul ca poate unii au niște interese și propun niște lucruri bizare, vor putea merge pana la un punct dar dacă se trece o numita limita, lumea se va revolta. În ziua de azi nimănui nu i mai pasa de homosexuali de religie, de rase, asta e bine fiindcă se făceau abuzuri de partea cealaltă. Acum oamenii vor libertate, și vor sa nu fie judecați fiindcă ce i drept lumea judeca prea mult pe ceilalți, dar în ultimii ani s-a promovat sa nu mai judecam după aparente, după rasa după culoare după religie sau preferințe sexuale ci sa judecam după comportament, fapte, limbaj, adică după esență. Un homosexual inteligent și educat nu va fi obscen și nici imoral, dacă vrea sa se căsătorească pana la urma nu ma interesează dar implicarea excesiva a politicienilor, interzicerea unor lucruri cum ar fi cuvântul mama în acte ca să nu i discriminam pe ei sau alte aberații, astea nu or sa tina. Nu se poate, fiindcă nu sunt chestii logice. Ok, am interzis cuvântul negru dar de ce nu și cuvântul alb? Am înțeles pana la urma, de fapt nu e politicos sa vorbim cu albul acela sau negrul acela dar sa se pună egalitate între cele doua, nu unul e cuvânt rasist și celalalt nu căci tocmai prin asta faci discriminarea. Ce mi se pare mie ciudat este faptul ca deși toată lumea trăiește o libertate care poate nu era în trecut posibila, apar atâtea reguli și legi care apară pe oricine și orice care poate nici nu are nevoie de apărare de fapt încât ajungi sa te simți de fapt îngrădit, aici mi se pare mie o anomalie.

| sadrian46 explică (pentru Emma30555):

Nu se poate, fiindcă nu sunt chestii logice.
Am trecut printr-o experiență personală, datorită unui șir de întâmplări nefaste. Am trecut printr-un accident de mașină în care am fost lovit la cap, nu suficient de tare, dar totuși. Aceasta a determinat după o săptămână de la accident să ies puțin din funcționarea obișnuită a creierului, astfel într-o dimineață am constatat că nu mă pot deplasa la serviciu căci aceasta părea să fie o sarcină, o activitate, simpla deplasare, care mă depășea. În aceste condiții m-am auto internat singur la psihiatrie. Acolo am stat 10 zile, și fiindcă nu aveam altceva de făcut, am dat sute de telefoane cu fise, căci așa era pe atunci, și am reușit astfel să fac, să organizez primul antrenament de aikido în Cluj. Vreau să arăt cu asta că eram încă în funcție și nu scos complet înafara realității în acea perioadă. Tot din acest motiv, am fost atent ce se întâmplă în jur în spital, i-am observat pe ceilalți bolnavi, și am luat totul ca pe o lecție de viață. De ce îți relatez asta, ca să ai un răspuns mai complex la comentariul d-tale.
Ai spus așa. Nu se poate, fiindcă nu sunt chestii logice.
Ei, eu atunci am aflat că se poate, în ce sens. Sunt zone ale realității omenești și sociale în care logica nu funcționează. Ca să poată fi și ele catalogate. se folosește cuvântul para. Pentru gândire, noia, cuvântul paranoia, alături de gândire. Pentru ceea ce transgresează normalul, norma, adică regula de comportare, paranormal. Ei, părinte 1, și părinte 2, sunt paralogice și para norme, ca gen în loc de sex. Iar acum am găsit o catalogare pentru aceste așa zise minorități sexuale și comportamentul lor deviant. Ei sunt para. Para a ce? Para a tot ce vrei. Black lifes matters. Și viața lor contează, a lor a acestor minorități. Doar că este o viață para. Din nou, am tot respectul de pe lume, de exemplu pentru matematicianul, creatorul teoriei calculatorului modern, care era și el minoritar, Alan Turing. Au mai fost și sunt mii ca și el fără de care lumea ar fi mai săracă.
Dar de ce paradă pe stradă, părinte 1 și părinte 2? Acum am înțeles ele sunt para logice. Astfel înțelegerea lor, includerea lor în realitate, căci ele fac parte din realitate, necesită o nouă paradigmă. Para logica.
Ce dilemă aveam, ce necaz, ce tulburare. Ce să le spun la nepoatele mele, de 7 și 11 ani dacă mă vor întreba despre marșul ăsta cu cucurbeu și gay pride. Le voi explica asta. Că ei sunt para. că există și asemenea oameni, și fiind și ei oameni, trebuie să îi respectăm așa cum sunt ei. Ei iată că m-am liniștit.
Îți mulțumesc Emma30555, ce mă făceam eu fără tine, îmi consumam nervii de grija lor. Acum mi-a trecut. Te salut din zona în care trăiesc eu, zona logică.

| Cretinul112 a răspuns (pentru Mosotti):

De ce ești pro parada? Orientarea sexuala e un lucru personal, nu un lucru pentru care sa faci parada. După logica asta, și heterosexualii ar trebui sa facă parada.

| Mosotti a răspuns (pentru Cretinul112):

Nu sunt pro parada tampita pe care o fac ei cu scalambaieli si prosteli, sunt pro o parada civilizata, unde se merge frumos, imbracat frumos si sa zica ce au de zis.
Parada asta prosteasca nu ajuta nici pe noi si nici pe ei.

| Cretinul112 a răspuns (pentru Mosotti):

Eu nu sunt de acord cu faptul ca ăștia se lauda ca sunt gay. După logica asta, putem sa facem și noi parade pentru heterosexualitate.

| Mosotti a răspuns (pentru Cretinul112):

Nu stiu daca vor sa se laude, sincer nu le inteleg parada, care e scopul ei?!
Ca daca ar demonstra frumos si okey cu pancarde sau sa zica de ex ca vor dreptul la casatorie ca in UE sau ca vor acceptare, e altceva, insa ei NU cer asta in parada, nu fac decat sa se scalambaie si sa se prosteasca, ce vor oare?

| Cretinul112 a răspuns (pentru Mosotti):

Dacă vor căsătorie sau drept de a adopta, sa facă protest, nu parada.

| Mosotti a răspuns (pentru Cretinul112):

Pai da, asa am zis si eu, sa protesteze civilizat, imbracati decent si okey, nu parada aia de trei lei prosteasca.

| sadrian46 explică (pentru Cretinul112):

Eu în urma discuțiilor pe care le-am provocat aici, i-am iertat total.
De ce să nu fie și ei fericiți. De exemplu să iasă la defilare în fiecare sâmbătă, îmbrăcați cât mai aiurea. Plimbarea pe stradă face bine la corp și la minte. O să ies șu eu cu nepoatele pe trotuar, să îi vadă, cât de paranormali sunt, ca să învețe să se ferească de ei. Ei și ce dacă nu o să mai folosim mamă și tată? Ce fain sună, genul neutru, părinte 1, 2, și 3. Vrei căsătorie la sfat, de ce nu, ce mă derajează pe mine dacă așa sunt ei fericiți. Să le dăm ce vor, că e gratis. Dacă le dăm de toate, ce rost ar mai avea să defileze?

| sadrian46 explică (pentru Mosotti):

Ba. asta-i că pe ei îi ajută foarte tare. Eu i-am iertat total, gata, din partea mea, să defileze zilnic. Așa eu nu le mai am grija, și ei fac mișcare, asta le face bine la sănătate.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Cu ce ii ajuta parada aia tampita?! Aaa, ca fac miscare, mda, aici ai si tu dreptate ca ajuta.

Am auzit ca au facut-o, si ce au rezolvat?

| sadrian46 explică (pentru Mosotti):

Și-au descărcat tensiunile. Ei sunt în altă lume. Așa speră că vor reveni în lumea noastră, dar nu au cum.

| LoveSleep a răspuns:

Cringe af.
O mizerie de om.
O mizerie de judecatoare.
Cum e posibil sa profesezi cu o obsesie atat de puternica pentru ceva anume? In cazul ei, credinta?

Am vomitat de cateva ori, cu greu am citit 30%.

"daca traiau in preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricajit."
Replica asta merge la orice.
Te stergi la fund cu zeva?
Daca traiai in istorie, te iritai cand te stergeai cu brusturi.


Inteleg ca oamenii exagereaza, dar de aici pana la ce a scris ea acolo e cale lunga rau de tot.
Inteleg ca nu esti impotriva lgbtq, ci ai o problema cu aceasta parada, dar femeia de mai sus e clar pe alta planeta.

| Wr3nch a răspuns:

Vomitiv. Marsul LGBT a fost prost inteles de cand a aparut si persista. Se imbraca fistichiu cateva zile pe an ca sa fie remarcati, pentru ca in rest traiesc si sunt exact ca cei ''normali''. Nu vor nici ca anuleze religia, nici sa ne puna cine stie ce vise mai are tanti asta in cap. Tot ce vor e dreptul la casatorie si de a putea forma o familie recunoscuta de lege. Dar romanul ''care e roman'' mai degraba se bucura sa fie copiii batuti in orfelinate in loc sa ii ingrijeasca o famie LGBT.

| sadrian46 explică (pentru Wr3nch):

Pentru ca in rest traiesc si sunt exact ca cei ''normali''.
Exact ca cei normali? Vorbim discuții?
Eu zic că dacă ți se par normali, să îi iei la tine acasă în camera liberă, să vezi ce normali sunt.
Ce e aia căsătorie? Acea căsătorie ar fi exact normală? Aceea ar fi o familie? Din nou vorbim discuții.
Și dacă se îmbracă fistichiu pe stradă crezi că așa vor fi acceptați?
Hai să mă îmbrac și eu fistichiu, să arăt că sunt normal, cum ar fi?

| Wr3nch a răspuns (pentru sadrian46):

Da. Mananca, dorm, merg la lucru, ies in oras etc. Ce fac diferit e sexul, si probabil se simt si mai bine ca si multi hetero unde el o baga de doua ori si gata, s-a terminat. Daca nu voiai discutii, de ce ai postat intrebarea laughing

| sadrian46 explică (pentru Wr3nch):

Am spus eu că nu vreau discuții? Chiar hai să discutăm. Ce fac diferit e sexul. Hai spune, cum fac ei sexul diferit. Iar când ies pe stradă la demonstrație de ce nu arată ei despre cum fac ei sexul diferit? Ce ne arată ei pe stradă la demonstrație că despre asta este vorba? Este vorba despre un festival prin oraș, plătit de primărie, în care ei vor să sărbătorim felul în care ei fac sex. Deci nu un simplu marș, ci un festival, mai multe zile, acțiuni stradale, filme, simpozioane, în care ei sărbătoresc, dar nu la ei la club, ci pe stradă, ca să afle toată lumea cum fac ei sex. Iar eu, cetățean al Timișorii, să asist, să serbez și eu cu ei, că sunt obligat să îi văd, dacă nu stau închis în casă în acele zile, De ce? Să îmi arate cum fac ei sex. De ce nu arată pe stradă? Ai auzit de legea bunelor moravuri? Dacă eu aș ieși să fac sex normal pe stradă, cum ar fi, să facem un festival al sexului normal, cu aplicații, cu care alegorice unde pe platforne să facem festivalul sexului normal? De ce legea bunelor moravuri spune că așa ceva e interzis? Lor de ce li se permite să facă un festival al modului cum fac ei sex, că despre asta este vorba? Și de ce să le dea primăria bani pentru asta și mie să nu îmi dea? Te rog, să discutăm, te rog să îmi arăți că eu nu am dreptate, și ei au.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Wr3nch):

Religia se anuleaza singura prin ceea ce face bor de 30 de ani incoace... si tanti judecatoarea nu e in stare sa faca diferenta intre credinta si religie. sad

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

D-ta confunzi religia cu bor, așa că te anulezi singur.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Religia E bor, in cazul Romaniei.

| sadrian46 explică (pentru GabiDumitrescu):

Religia este religie, sunt și catolicii, și greco catolicii, și neoprotestanții.

| Felys a răspuns:

Putem sa ii acceptam ca fiind niste oameni bolnavi.E loc sub soare pentru oricine

| Felys a răspuns:

Putem sa ii acceptam ca fiind niste oameni bolnavi.E loc sub soare pentru oricine.

| sadrian46 explică (pentru Felys):

Da, sub soare, dar nu festival pe stradă, plătit de primărie, adică din banii mei.

| sadrian46 explică (pentru sadrian46):

Acum mi-am schimbat atitudinea. Ba să fie invers. Să le dea primarul voie în fiecare sâmbătă. O să fie cucurbeu pe stradă, ei fac plimbare, asta face bine la sănătate. Îmi era groază ce o să le spun la nepoate.
Acum nu mai am asta. Este chiar bine, o să am ocazia să le fac educație sexuală. O să le arăt fetelor și o să le explic că ei nu e ca noi, să se uite bine la ei, să știe să facă diferența.

| Apokales a răspuns:

Ok, stiu ca nu este normal, stiu ca este natural, asa cum in natura exista si scatofilie. Pot fi si urme ale unor traume, ceva pe plan psihologic. Pe scurt, este o boala pentru ca blocheaza o functie biologica, esentiala supravietuirii, zic eu, aceea de reproducere.
Dar daca este o boala, atunci are nevoie de un leac, desi nimeni nu misca un deget pentru asta pentru ca este mai simplu sa ii accepti in nebunia lor. Totusi, daca este sa gasim un leac, mai ramane o intrebare: putem sa ii vindecam impotriva vointei lor?
Cred ca ne ramane sa ii acceptam, dar nu imbratisam ideea de normalitate.
"Dar daca ma intreaba copilul meu de ce se tin doi barbati de mana, ce ii raspund?" Simplu, adevarul, este boala. straight face

Parerea mea cu privire la articol este ca Il invoca prea mult pe Dumnezeu, asta i-ar face pe unii sa se indoiasca de opinia ei si sa i-o refuze imediat. Pare un articol scris de un crestin-nationalist, iar asta ii face pe multi sa puna cat mai repede eticheta de extremista.

| sadrian46 explică (pentru Apokales):

"Dar daca ma intreaba copilul meu de ce se tin doi barbati de mana, ce ii raspund?" Simplu, adevarul, este boala.
Nu, nu acesta este adevărul. Îi spunn așa sunt ei șu nu știm de ce. Dar îi explic în acelaș timp de ce se țin un bărbat și o femeie de mână la nivelul de înțelegere al vârstei lui. Ca să continui cu schimbarea mea de atitudine, la care, recunosc, disputele de pe TPU la care am participat, au contribuit în mod substanțial.
Să zicem că sunt eu primarul orașului și ei cer defilareș să se
țină de mână în public, dar se zicem că cer să facă în fiecare sâmbătă asta. Eu aprob. De ce să nu fie și ei fericiți? Iar dacă mă plimb atunci cu nepoatele prin centru, le explic că așa sunt ei, și care este diferența când se plimbă un băiat și o fată de mână pe bulevard.

| Darkmagic a răspuns:

Cam putine raspunsuri la o astfel de intrebare.
Am doar un mesaj pentru cei care nu sunt deranjati:
Ce vedeti voi, astia "nederanjatii", este doar varful a ceea ce se doreste.
Cand LGBTQ cu 73 de gender-uri vor obtine in Ro, drepturile pe care le au "fratii" lor din California de exemplu...o sa urlati.
Naty1 care nu are nimic cu ei, o sa urle, cand un pletos cu sula va intra cu ea in toaleta femeilor si va defeca acolo...pentru ca el se simte in interior, femeie, si are acest drept, sa intre acolo.
Pot sa va mai dau si alte zece exemple de drepturi, dar e in van, NU aveti habar de ceea ce o sa vina peste voi, sunteti foarte...incremeniti, noroc ca mai exista un Sadrian sau o judecatoare ca cea din Timisoara...

| Anonim a răspuns (pentru Darkmagic):

" Naty1 care nu are nimic cu ei, o sa urle, cand un pletos cu sula va intra cu ea in toaleta femeilor si va defeca acolo...pentru ca el se simte in interior, femeie, si are acest drept, sa intre acolo."
Desi acel pletos cu sula va intra pe aceeasi usa cu ea, o vor lua ulterior pe carari diferite, fiecare in toaleta lui/ei/alt pronume, iar Naty va putea sa-si satisfaca nevoile biologice intr-un mediu intim si adecvat, fara sa fie perturbata de vreun musafir nepoftit.
Daca totusi acel pletos ar decide ca defecarea in singuratate, intre 4 pereti este mai mult decat poate suporta si ar simti nevoia sa socializeze cu Naty, atunci da, s-ar putea sa urle, de placere sau de terorare, dar aceeasi reactie ar avea-o si daca un barbat care se simte in interior barbat s-ar decide sa-i tina companie intr-un scenariu similar.

| sadrian46 explică (pentru anonim_4396):

Pentru ca el se simte in interior, femeie, si are acest drept, sa intre acolo. Nu are acest drept, că el în exterior are ( sau este) o sulă.
Pentru el ar trebui să fie creată o budă separată. La fel pentru acele femele care se simt bărbați și ar intra peste mine când mă piș. Așa că, pe banii transgenilor, nu pe banii mei, hai să creem noile buzi. WC-B. WCW- F. WC- F (B), WC- B (F). Să se poată toți relaxa pe tron, când le trece rahatul prin țeavă.

| Anonim a răspuns (pentru sadrian46):

„Pentru el ar trebui să fie creată o budă separată. La fel pentru acele femele care se simt bărbați"
Ar fi o foarte mare greșeală pentru că ai accepta o parte din „argumentul" părții t a lgtbului.
Există băi pentru femei și bărbați pentru că există categoriile biologice femelă și mascul. Percepția pe care o oamenii t despre ei nu anulează faptul că aparțin de una dintre aceste două categorii și în niciun caz nu înseamnă ca aparțin de o a 3-a sau de o a 10-a categorie biologică. Nu își au deci rostul băile separate.
Chiar și folosirea termenilor lor (ca tranagender) e o greșeală. Nu există transgender cu toată încărcătura acestui termn. Există doar oameni care cred că sunt ce de fapt nu sunt sau oameni care pur și simplu nu există.

| sadrian46 explică (pentru anonim_4396):

Era o caterincă. o bătaie de joc din partea mea.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Până la urmă lui Naty o să îi fie frică de sulă, de plete sau de cromozomul xy?

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

Sunt doi cromozomi, nu unul, si par destul de inofensivi. Nu cred ca ei ar fi problema.
Nu eu sunt cea care a zis ca lui Naty i-ar fi in mod cert frica; ar putea experimenta o varietate de senzatii.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, știu, sunt 2. Și tu acum. De x nu ar trebui să îi fie frică că e obișnuită cu el. Poate de y.
Care crezi că ar fi problema?

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

Y e mai mic si mai putin important. Daca se descurca cu x sigur ii va face fata si lui y.
" Care crezi că ar fi problema?"
Cu siguranta pletele.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

La WC, te ușurezi, ai un moment de relaxare, fără tensiunile care și le provoacă contactul cu sexul opus. Te duci apoi la chiuvetă, te speli pe mâini, îți aranjezi coafura, un pic de ruj, tu, femeie și te trezești brusc lângă tine cu un malac cu boașele cât niște pepeni, vizibile prin pantaloni, cu un tricou pe el pe care scrie. EU SUNT FEMEIE. Te simți minunat.

| T0T a răspuns (pentru sadrian46):

Deci tu consideri că le sperie „boașele" prin pantaloni, tricoul și mărimea, că doar în WC se pot simți relaxate că în rest la câți din ăștia sunt clar sunt încordate non-stop. Interesant și plauzibil. Eu știu? Așa o fi.

| Anonim a răspuns (pentru sadrian46):

" ai un moment de relaxare, fără tensiunile care și le provoacă contactul cu sexul opus."
Doar daca esti o tipa speriata de bombe, care crede ca sexul opus e compus din psihopati inarmati cu drujbe. Daca nu esti, nu vezi WC-ul ca pe o insula de refugiu in mijlocul oceanului amenintator de barbati, ci ca pe un simplu loc unde iti faci nevoile. Sau faci sex cu " malaci cu boașele cât niște pepeni". ( nu prea se armonizeaza descrierea ta magulitoare cu tricourile pe care scrie "eu sunt femeie"; tipii care se considera femei tind sa isi faca cunoscuta identitatea prin intermediul aspectului fizic, deci n-ar parea atat de "masculini" cum ii descrii tu).

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Marte, dacă nu spuneai nimic parcă mă făcea sadrian să cred că ești încordată non-stop și îmi părea rău. Eu nu știu prin ce treceți voi femeile, dar știu că mi s-a spus (de la femei!) că dacă se apropie un bărbat de ele pe stradă ele cred că aceia au intenții de viol și că mai toți se gândesc la viol. Acum nu știu, eu știu că eu nu fac asta. Deci era cât pe aci să consider paranoia o caracteristică și a lui Marte. Intervenția ta a fost salvatoare.

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

" Intervenția ta a fost salvatoare."
Cu placere. Acum stii ca te poti apropia de mine pe strada fara sa-mi provoci un atac de panica.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă gândesc să te scot și la o bere.

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

Romantic.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

Dacă vii în Cluj, rezon, monșer.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Într-adevăr.
Acum legat de subiectul în sine. De obicei e bine să avem în vedere mentalitatea generală. Dacă aplici niște măsuri, fie ele și bune, dacă nu se potrivesc cu mentalitatea generală nu vei avea succes. De obicei discuțiile sociologice sunt influențate cel mai mult de popularitatea unei idei și fiind chestiuni cu care oamenii se întâlnesc la fiecare colț de drum, fiind obișnuiți cu ele, de interes general și fiind influențați direct de asemenea lucruri, dacă nu respecți acest principiu poți atrage mânia oamenilor. Deci primul pas e să ne punem întrebările „Este mentalitatea generală bună? Cât de bună? Cum să influențăm evoluția acesteia?". Sociologia este mai periculoasă decât fizica și trebuie tratată cu grijă. De aia nici nu mă pasionează atât de mult aceste discuții. Dar la o bere, după un film romantic, mai merge o discuție de genul dacă ai partenerul potrivit, fie că ești tu sau sadrian.

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

"Acum legat de subiectul în sine."
Nu ai spus nimic concret legat de subiectul in sine.
" Dacă aplici niște măsuri, fie ele și bune, dacă nu se potrivesc cu mentalitatea generală nu vei avea succes. "
Cum ramane cu Galileo?
Evolutia a avut mereu un caracter restrans sau chiar individual daca ne raportam la numarul de oameni implicati in realizarea ei. Mentalitatea generala are tendinta sa fie conservatoare; o schimbare n-o sa fie niciodata acceptata cu bratele deschise, mai ales in conditiile in care se afla in contradictie cu principiile dupa care se ghideaza majoritatea. Este o reactie fireasca; oamenii se tem ca stabilitatea si chiar identitatea le va fi zdruncinata de aparitia unor idei noi, nefamiliare, care pun sub semnul intrebarii unele din ideile cu care au crescut si in care au crezut.
" după un film romantic"
Iti plac filmele romantice?
" dacă ai partenerul potrivit, fie că ești tu sau sadrian."
Imi place sa cred ca as fi o partenera mai buna decat sadrian.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

„Nu ai spus nimic concret legat de subiectul in sine.„
Pe lângă spiritul de glumă nu am spus concret nimic, adevărat. Dar ce am spus se aplică și în aceste situații.

„Cum ramane cu Galileo? "
Galileo a fost un erou care s-a sacrificat. Totuși nu el putea să schimbe mentalitatea generală. Aceasta a evoluat. Însă idei științifice concrete care pot reprezenta o evoluție imensă reprezintă cu totul altceva. Parcă ar merita riscul. Încă vreau să cred că societatea se poate maturiza din anumite puncte de vedere. Deci ideea aceea era îndreptată către sociologi. Dacă vrei să implementezi o idee eficient, respecți acei pași. Și în cazul lui Galileo, a trebuit timp până la popularizarea acelei idei. El a introdus-o, nu el a popularizat-o. Popularizarea e treaba sociologiei. Sociologia implementează principii raționale, științifice în societate.

„care pun sub semnul intrebarii unele din ideile cu care au crescut si in care au crezut."
Da. Asta e o mare limitare pe care o avem. Ai crede că face parte din natura noastră. Poate chiar așa e. Teama de schimbare și necunoscut sunt de înțeles. De aceea am spus că poate fi nevoie de o evoluție a mentalității generale. Asta se face treptat, prin mecanisme sociologice complexe.

„Iti plac filmele romantice?"
Unele sunt bune. De exemplu mi-a plăcut Contele de Monte-Cristo, dar să nu se concentreze doar pe romantic, vrăjeli și dulcegării ieftine sau drame vomitabile (cum sunt prin telenovelele indiene sau mexicane).

„ Imi place sa cred ca as fi o partenera mai buna decat sadrian."
Cine știe laughing

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

"Pe lângă spiritul de glumă nu am spus concret nimic, adevărat"
Si daca ar fi sa spui si ceva concret legat de tema intrebarii, ce ai spune? Esti de aceeasi parere cu sadrian?
" De exemplu mi-a plăcut Contele de Monte-Cristo"
N-am vazut filmul, dar cartea mi-a placut si mie.
" Cine știe "
Amandoi.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

Să îți spun părerea lui Genghis Khan despre această remarcă?
„ Imi place sa cred ca as fi o partenera mai buna decat sadrian.
Dacă nu o știi, să nu întrebi părerea mea, mai bine întreabă fantoma lui Genghis Khan că ieși mai ieftin.
Altfel comentariul de mai sus, de deasupra, îl apreciez.
Dacă vrei să implementezi o idee eficient, respecți acei pași.
Aceasta.
Felicitări.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

„Si daca ar fi sa spui si ceva concret legat de tema intrebarii, ce ai spune? Esti de aceeasi parere cu sadrian? "
Dacă aveam exact același punct de vedere nu ironizam (cred).
Reacția acelei judecătoare mă șochează deoarece ea ar trebui să fie unealta statului care să aplice legea aia legată la ochi și să fie foarte obiectivă. Judecătorii au o pregătire excepțională, dar mă șochează să văd o asemenea reacție de frustrare. Asta dovedește că nu contează cât de bine ești pregătit științific dacă nu ești pregătit să îți gestionezi frustrările, emoțiile și te dai în spectacol. Cred că dacă a ajuns judecător trebuie să fi luat și niște cursuri despre așa ceva. Parcă te gândești cum poate modul ăsta de gândire să influențeze procese cu travestiți. S-ar uita strâmb la ei și ar judeca obiectiv?
Cât despre toalete, dacă sunt bine separate nu văd problema. Nici mie nu mi-ar plăcea să intre peste mine un „malac cu boașele cât niște pepeni, vizibile prin pantaloni, cu un tricou pe el pe care scrie. EU SUNT FEMEIE". Nici nu folosesc pișoarele. Cât despre a fi lângă când te aranjezi, asta ține strict de ce ai zis tu înainte. Deci practic s-a zis tot ce trebuia să se zică. Vrei tu să știi sigur ce cred eu...

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

"Parcă te gândești cum poate modul ăsta de gândire să influențeze procese cu travestiți. S-ar uita strâmb la ei și ar judeca obiectiv? "
S-ar uita stramb la ei si i-ar pune sa stea in spatele unui geam de sticla, sa n-o contamineze cu "boala" lor. Dar n-o sa mai aiba niciodata ocazia sa faca asta.Travestitii in cauza ar cere inlocuirea judecatorului pe baza impartialitatii si lipsei obiectivitatii, dovada fiind a cea postare.
" Vrei tu să știi sigur ce cred eu..."
Ia-o ca pe un compliment.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Ești o drăguță, Marte.
Ideea e că unii judecători nu își exprimă deschiși frustrările. Cum putem fi convinși că un judecător e imparțial? Sper ca în viitor să devină doar asistenți ai unui sistem bazat pe inteligență artificială.

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

Nu sunt.
Nu putem fi convinsi de impartialitatea unui judecator; sunt oameni, prin urmare sunt subiectivi.
Nu cred ca ar fi o idee buna sa introduci inteligenta artificiala in sistemul juridic.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce nu ar fi o idee bună?

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

Pentru ca eu nu consider ca justitia trebuie sa fie oarba in orice context.
Nu vreau sa spun ca judecatorii ar trebui sa se lase influentati de propriile sentimente sau pareri, ci ca in luarea unei decizii sunt mai multi factori care trebuie luati in considerare, in afara de ceea ce scrie negru pe alb.
De exemplu, in multe cazuri codul penal prevede pedepse variabile.Ca tot vorbeam de pedeapsa pentru omucidere zilele trecute. Cum ar putea decide un asistent am unui sistem bazat pe inteligenta artificiala sa decida cati ani ar trebui sa includa pedeapsa, in intervalul 15-25( ignorand condamnarea pe viata). Stiu ca exista o anumita metodologie si ca depinde de gravitatea faptei, de imprejurari si de alte chestii, dar tot cred ca oamenii ar trebui sa fie cei care iau decizia.
Sau gandeste-te la un proces de custodie a unui minor. Crezi ca inteligenta artificiala ar trebui sa decida cui ii revine copilul?

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

„ Pentru ca eu nu consider ca justitia trebuie sa fie oarba in orice context."
Ori e justiție, ori nu e. Dacă nu e oarbă, nu prea e justiție
Inteligența artificială funcționează pe niște baze de cunoștințe. Cum zici tu, sunt metodologii. O inteligență artificială bine pusă la punct s-ar descurca de milioane de ori mai bine decât noi oamenii cu acestea.

„Sau gandeste-te la un proces de custodie a unui minor. Crezi ca inteligenta artificiala ar trebui sa decida cui ii revine copilul?"
Da. Și acolo e o „metodologie", nu? Sau nu e legea suficient de clară? Dacă nu e clară și lasă interpretări subiective e problemă cu legea, nu cu inteligența artificială.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Lol-uri
văd că te-ai apucat să îți ștergi toate conturile vechi. puteai să stai liniștită, am obținut ce am vrut când te-am făcut să-ți ștergi contul principal acum câteva luni

l-ai șters și pe ăla pe care ai fost activă până zilele trecute când ți-am atras eu atenția: https://www.tpu.ro/......milar-sau/

l-ai șters și pe ăla pe care timp de 3 luni l-ai folosit să afli lucruri despre mine și să pornești discuții tot cu mine :))
https://www.tpu.ro/......lonia-cum/

l-ai șters și pe asta
https://www.tpu.ro/......oie-sa-ii/

vezi că ai uitat de astea 2
https://www.tpu.ro/utilizator/aayezi
https://www.tpu.ro/utilizator/abzzgu

și parcă mai îmi dăduse caste câteva

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

" Ori e justiție, ori nu e"
Ori alb, ori negru. Si totusi exista si gri.
" Și acolo e o „metodologie", nu? Sau nu e legea suficient de clară?"
Da, exista o metodologie. Legea e clara, dar doi judecatori diferiti ar putea decide doua lucruri diferite, ambii respectand legea. Minorul este in mod normal interogat( daca are varsta necesara). Judecatorul ia in considerare dorinta copilului, sentimentele acestuia fata de parinti, preferintele lui. Uneori copiii mint, "mituiti" de parinti. In general se prefera ca mama sa primeasca custodia, mai ales daca vorbim de o fetita.
Cum inveti o inteligenta artificiala sa decida care e cea mai buna decizie pentru copil? Pe plan emotional mai ales. Cum il inveti sa-si dea seama daca nu i-a promis unul din parinti o jucarie ca sa-l determine sa-i tina partea?

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Justiția are doar o nuanță. De aia este justiție. Trebuie să fie dreptatea supremă, obiectivă. Aici nu se poate cu nuanțe de gri.

„Legea e clara, dar doi judecatori diferiti ar putea decide doua lucruri diferite, ambii respectand legea."
Înseamnă că legea nu e clară. E cum aș aplica o formulă și aș obține 2 rezultate diferite.

„Minorul este in mod normal interogat( daca are varsta necesara). Judecatorul ia in considerare dorinta copilului, sentimentele acestuia fata de parinti, preferintele lui. Uneori copiii mint, "mituiti" de parinti."
Și AI-ul poate lua în considerare asta. Copilul vorbește cu un psiholog și acela vede dacă copilul minte sau nu. Dovezile sunt adunate într-un dosar studiat de AI.
Poți învăța un AI multe lucruri (chiar tot ce ține de „metodologie" și lege). AI-ul prezintă flexibilitate și auto-învățare, că de aceea e AI. Diferența dinte un om și un AI e că AI-ul e obiectiv. Deci asta ar fi un mare bonus. Un om poate greși mult mai mult pe baza a ce ai spus tu acolo. Ba chiar există și au existat multe greșeli juridice. Nu e cum omul ar face o treabă atât de bună. Mai intervine și subiectivismul și am dat cu piciorul în baltă.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar trebui sa am idee despre ce vorbesti?
Imi trimiti trei link-uri la niste conturi sterse, de parca as putea ghici in stele cine erau respectivii/respectivele.
Apoi o tipa care nu a mai fost activa de un an.Si un tip care pune intrebari de genul https://www.tpu.ro/......ca-esti-o/
Si el tot nemaifiind activ de un an jumatate.
Chiar ca "lol-uri".

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

" Trebuie să fie dreptatea supremă, obiectivă"
Teoretic. In realitate deciziile (unele) pot fi contestate.
" Înseamnă că legea nu e clară. "
Este, in masura in care poate sa fie. Nu are cum sa acopere orice scenariu posibil.
" Ba chiar există și au existat multe greșeli juridice."
Si vor exista mereu.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce amuzantă ești.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca să mai adaug niște aspecte. Eu totuși am fost indulgent să implic atât lucrul cu oamenii în prezența AI.
Gândește-te că tehnologia poate identifica fețe cu mult mai bine decât o poate face un om. Aceasta consideră multe puncte de pe față. Deci poate sesiza, de asemenea, expresii faciale, chiar dacă sunt foarte discrete, mai bine decât un psiholog. Din ce auzisem Facebook are și implementat în algoritm să dea postări în funcție de reacțiile de la postări. Oamenii deștepți se pot gândi la mai tot în implementarea inteligenței artificiale.
Un AI poate avea fir perfect logic. Pentru oameni e mai greu, mai apar erori de raționament. Acest fir perfect logic cu o memorie „nelimitată" îl fac perfect pentru a putea accesa instant orice informație (fie cel mai mic detaliu despre caz și despre ce a spus acuzatul) și le poate lega pe toate în timp real. Cum ne dăm seama că cineva minte? După faptul că se contrazice sau contrazice fapte, după detalii și punând corect întrebări. Un AI ar trebui să aibă această abilitate care poate fi influențată și de expresiile faciale, de cazuri deja rezolvate (AI-ul poate învăța prin cercetare). Crezi că ar putea fi păcălit de un copil?
Dacă ai văzut clipurile de la întrebarea mea, ai sesizat că cel mai tare campion la Go a fost bătut de AI. Acel joc este considerat de mulți ca cel mai complex din punct de vedere strategic. Ne face praf acel AI la strategii. Ba mai mult, a apărut altă versiune de AI care a bătut acea versiune care a bătut campionul cu 100-0 dacă îmi amintesc corect. Un AI e mai bun decât noi la orice joc dacă știe regulile.
Trebuie să realizăm că noi suntem obișnuiți cu un tip de roboți, de aia o fi greu să ne imaginăm că nu am putea fi depășiți de ei. Deja am fost, din foarte multe puncte de vedere.
Justiția și soluționarea ei nu are nevoie de emoții. Ele aduc subiectivitate și reacții ca cele din știre.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

Justiția și soluționarea ei nu are nevoie de emoții. Ele aduc subiectivitate și reacții ca cele din știre.
Dimpotrivă, are. Ce face justiția? Rezolvă în final probleme de relații sociale. Acestea implică viața în totaltatea ei dinamică. Un robot rezolvă doar scenariile care a fost programat să le rezolve. Orice speță juridică implică mai mult decât orice program implementat într-un robot. Ia cazustică, orice proces real vrei, ia dosarul și pune un robot AI să îl rezolve. Emoțiile judecătorului sunt legate puternic de viețile celor implicate în proces. Robotul AI, va reuși să identifice mai precis fața unui criminal, dar va da un verdict mecanic, căci, cu orice progrese în AI, nu vei reuși să creezi un robot care să aibă emoții umane și mai ales să fie conectat la comunitatea umană prin emoțiile sale.

| T0T a răspuns (pentru sadrian46):

Chiar dacă justiția soluționează cazuri bazate pe emoții, acestea nu trebuie să fie implicate în decizia din instanță. Decizia din instanță trebuie să fie obiectivă, nu să plângă toți pe acolo pentru un criminal care poate nu știa ce a făcut și regretă. Justiția aplică legea, nu altceva. Legea ar trebui să fie clară, aplicată obiectiv. Dacă implici emoții nu ești obiectiv. Este cel mai rău lucru posibil să nu aplici legea, fiind mânat de emoții. Atunci putem justifica și corupția, că deh, tot din niște emoții e declanșată. Dacă cineva susține decizii pe baza emoțiilor nu ar trebui să ajungă niciodată în sistemul juridic, ci poate să facă parte din grupuri motivaționale.

„ Orice speță juridică implică mai mult decât orice program implementat într-un robot. Ia cazustică, orice proces real vrei, ia dosarul și pune un robot AI să îl rezolve."
Astea ziceau și alții despre gândirea strategică până a fost demonstrat că un AI are o un raționament strategic cu mult peste orice om.

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

" Trebuie să realizăm că noi suntem obișnuiți cu un tip de roboți, de aia o fi greu să ne imaginăm că nu am putea fi depășiți de ei. "
Nu mi-e greu sa-mi imaginez ca as putea fi depasita de un robot; mi-e greu sa-mi imaginez ca robotii ar acapara toate domeniile si sectoarele muncii, inclusiv cel juridic. Inteleg avantajele de a-i folosi in medicina sau nu stiu, expeditii pe luna, dar pe post de jurecator/avocat mi se pare un scenariu destul de sumbru.
" Justiția și soluționarea ei nu are nevoie de emoții. Ele aduc subiectivitate și reacții ca cele din știre."
Poate ca are nevoie si de emotii. Sau cel putin de empatie. Are nevoie de o persoana flexibila, care poate sa ia decizii in functii de circumstantele fiecarui caz; nu de un sistem bazat pe o serie de reguli abstracte. Daca ai vrea sa incluzi inteligenta artificiala in sistemul juridic, ar insemna sa renuntam complet la common law( dreptul de precedent, din SUA, Canada, UK, Australia etc).

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

„Inteleg avantajele de a-i folosi in medicina sau nu stiu, expeditii pe luna, dar pe post de jurecator/avocat mi se pare un scenariu destul de sumbru."
Ți-e frică de combaterea corupției și neaplicarea subiectivismului omenesc într-un mod cu totul sumbru? Vezi cazul din link. Mi se pare sumbru.

„Poate ca are nevoie si de emotii. Sau cel putin de empatie."
Nu, nu are nevoie. Nu plânge de mână cu criminalul, ci aplică legea. „Unde e lege nu-i tocmeală".

„ar insemna sa renuntam complet la common law"
Nu cunosc, detaliază.

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

" Ți-e frică de combaterea corupției și neaplicarea subiectivismului omenesc într-un mod cu totul sumbru"
Nu mi-e frica.
Daca inteligenta artificiala e solutia pentru combaterea coruptiei, ai fi de acord si cu roboti implicati in politica? In functiile cele mai importante ale statului?
" Nu plânge de mână cu criminalul, ci aplică legea."
Nu e atat de simplu.
Common law e dreptul care se bazeaza pe jurisprudenta.Adica pe precedente judiciare. Daca un caz a fost solutionat intr-un anumit fel in trecut, un judecator din prezent nu poate lua o alta decizie intr-un caz similar. Practic e legea facuta de judecatori, nu de niste reguli scrise care acopera o serie de scenarii cu caracter general(cum e dreptul nostru- civil law). Bineinteles ca si in cazul dreptului de precedent exista o Constitutie si legi scrise. Baza este reprezentata de case law( precedentele), dar exista si alte aspecte de care se tine cont(legi scrise, aplicabile in anumite contexte) In common law apare si prezenta juriului, aspect care ar disparea daca ai introduce inteligenta artificiala.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

„Daca inteligenta artificiala e solutia pentru combaterea coruptiei, ai fi de acord si cu roboti implicati in politica? In functiile cele mai importante ale statului?"
Ar fi atât de bine. Îmi vine să vărs dacă mă uit la clasa politică actuală. Aș vota un AI fără să mă uit a doua oară. Ai găsit un exemplu tare prost laughing Când vezi analfabeți și analfabeți funcțional, oameni egoiști, fără caracter, incapabili să poarte discuții constructive, evident că aș vrea AI și l-aș susține cu toată ființa.

„Common law e dreptul care se bazeaza pe jurisprudenta.Adica pe precedente judiciare. Daca un caz a fost solutionat intr-un anumit fel in trecut, un judecator din prezent nu poate lua o alta decizie intr-un caz similar."
Cu atât mai mult se introduce subiectivism și este perpetuat din ce înțeleg aici. De asemenea este discutabilă similaritatea. Un AI nu ar trebui să fie influențat de precedente în mod direct (doar să le ia în considerare ca să învețe). Fiind obiectivitatea în sine, nu va lua decizii așa cum i se arde. Cazuri similare oricum vor fi tratate similar dacă legea nu este schimbată.
Pentru mine, când aud de asta pentru prima oară (deși știam chestia cu juriul), e ca o modalitate ca să se scoată judecătorii cu deciziile din trecut și ca să le absolutizeze. Un joc periculos, dacă mă întrebi pe mine. Cu atât mai mult aș preferea AI-ul.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

„Daca inteligenta artificiala e solutia pentru combaterea coruptiei, ai fi de acord si cu roboti implicati in politica? In functiile cele mai importante ale statului?" Da. și mulți roboți ar fi mai inteligenți ca politicienii care azi ne conduc. Dar din păcate nu știi un lucru esențial. Statele moderne funcționează pe bază de corupție. Așa, că roboții tăi ar elimina corupția, dar nu ar fi în stare să conducă statul, l-ar face ne guvernabil.
Fiind obiectivitatea în sine... Ești foarte tânără în gândire filosofică profundă. Dar fii atentă la ce spun eu. Dacă e să te ferești de ceva în viață, cel mai mult să te ferești de obiectivitatea în sine. Când o întâlnești, să fugi cât vezi cu ochii.
Să îți dau un exemplu. Dacă ești ființă nomală, iar nu minoritate sexuală, o parte din viața ta, după mine cea mai importantă este activitatea sexuală, cea normală. În ea este conținut un AI perfecționat într-un miliard de ani. Sunt câțiva călugări care ei zic că pot scăpa. Restul nu scapă, nici dta.

| T0T a răspuns (pentru sadrian46):

„Statele moderne funcționează pe bază de corupție. Așa, că roboții tăi ar elimina corupția, dar nu ar fi în stare să conducă statul, l-ar face ne guvernabil."
Deci spui că ești de acord cu corupția. De aia o vrei și în sistemul juridic. Nu spune prea multe că nu este bine. Dacă spui că fără corupție un stat e neguvernabil, asta e o eroare remarcabilă și o îmbrățișare a hoților și submediocrității.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

Ți se pare. fiindcă ești ne informat. Nu rezultă că sunt de acord cu ceea ce se întâmplă de nicăieri. Nu o vreau eu, exagerezi în interpretare. Arată-mi un stat care funcționează fără corupție, că îl mănânc cu fulgi cu tot.

| T0T a răspuns (pentru sadrian46):

Nu îți arăt. Îți spun că lucrurile se pot schimba și nu prin oameni, că oamenii sunt coruptibili.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

Din fericire pentru omenire, războaiele nu sunt conduse de roboți AI, și din fericire chiar pentru tine. E o demonstrație pe cazuri demo. Mersi.

| T0T a răspuns (pentru sadrian46):

Războaiele sunt purtate din egoism. Egoismul nu ar trebui să fie o caracteristică a unui AI. Deci tot oamenii ar declanșa acele războaie.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

Așa mi-aș dori să fie cum spui d-ta, nu prin oameni. Aș face altare, biserici și piramide pentru a preamări pe acei roboți AI concepuți de dta. Dar un roman distopic pe această temă ar fi o lectură reconfortantă.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

Tu îi spui egoism, eu zic că de foame. Un robot AI nu știe ce e foamea, și nici măcar egoist nu e în stare să fie. Dar repet. scrie un roman populat cu asemenea roboți, o să primești premii.

| T0T a răspuns (pentru sadrian46):

„Tu îi spui egoism, eu zic că de foame. "
Clar țările care duceau mari lipsuri au purtat și declanșat marile războaie de-a lungul istoriei.

| sadrian46 explică (pentru T0T):

Da, de exemplu războiul cu Irakul. Le era foame de petrol.

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

" Când vezi analfabeți și analfabeți funcțional, oameni egoiști, fără caracter, incapabili să poarte discuții constructive, evident că aș vrea AI și l-aș susține cu toată ființa."
Da, bine, politicienii actuali nu debordeaza de inteligenta sau altruism si lumea ar fi un loc mai bun fara ei. Totusi nu cred ca asta inseamna ca trebuie sa fie inlocuiti de roboti. Solutia e educatia.
" Cu atât mai mult se introduce subiectivism și este perpetuat din ce înțeleg aici."
Da, poti spune ca se introduce subiectivism. Totodata, este si o metoda de a asigura ca toti cetatenii au parte de un tratament egal( stiu, e numai in teorie)pe baza respectarii precedentului judiciar.
" Un joc periculos, dacă mă întrebi pe mine. "
Poate. Daca ma intrebi pe mine as prefera oricand genul asta de joc periculos in detrimentul sistemului nostru de drept sau AI-ului.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

„Da, bine, politicienii actuali nu debordeaza de inteligenta sau altruism si lumea ar fi un loc mai bun fara ei. Totusi nu cred ca asta inseamna ca trebuie sa fie inlocuiti de roboti. Solutia e educatia."
Educația nu poate să te scutească oricum de slăbiciuni și subiectivism. Nu mai zic de capacitățile cognitive care nu se pot compara cu cele ale unui AI pe care ni-l imaginăm. Că tot vorbeam de corupție înainte... Nu intrăm și în polemica că „nu se vrea". Educația e la pământ dintr-un motiv sau altul. Oricând se puteau consulta experți ai educației. Deci tot la corupție ne întoarcem.
Înțeleg că preferi ca atitudini ca cele din link să se manifeste în spații unde trebuie să se aplice obiectiv legea în detrimentul unui AI care ar putea depăși din orice punct de vedere un om. Eu nu prefer asta, am spus de ce și nici nu pot înțelege asemenea preferință (că e preferabilă empatia, emoție în chestiuni în care nu ar trebui să existe e cum ai spune că e preferabilă și în știință). Mai mult de atât nu am ce spune.

| Anonim a răspuns (pentru T0T):

" Înțeleg că preferi ca atitudini ca cele din link să se manifeste în spații unde trebuie să se aplice obiectiv legea în detrimentul unui AI care ar putea depăși din orice punct de vedere un om."
Prefer ca oamenii sa fie implicati in sistemul juridic, nu roboti.Nu ce ai mai zis tu acolo. Daca ar fi dupa mine, judecatoarea aia ar trebui demisa.
" Eu nu prefer asta, am spus de ce și nici nu pot înțelege asemenea preferință "
Bine.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pentru spectatori: marteuil asta e hecate.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Scuze de spam, sadrian46.