|

Salutare prieteni! Am revenit dupa multi ani pe TPU deoarece internetul se dovedeste a fi inca o data inutil.
Intrebarea mea este:
Cum poti gasi pe cineva care a disparut dintr-o data, fara sa anunte, fara sa apuce sa dea cel mai mic detaliu/ indiciu? Tipa are canal de YouTube dar care dispare, are cont de Instagram si dispare, postari pe diferite site-uri de pe care au disparut.
As posta un screenshot sa-i vedeti fata, dar nu pot. Tot ce am gasit e un site strain in care este afisat titlul unuia din clipurile ei de pe YouTube si imaginea clipului in care i se vede si fata. Site-ul nu se deschide, pe tipa o cheama Rahela si am urmarit-o pentru ca lucra la Emirates Airlines, companie la care vreau sa ma angajez si eu. A zis in primul ei clip ca e din București, dar cand a mers la parinti era undeva prin Brașov sau o zona muntoasă, nu mai tin minte exact. Sunt foarte interesat de situatia ei pentru ca ceva nu mi se pare in regula. A disparut cam tot ce era public si in care aparea si ea. Daca a urmarit cineva canalul "Cu capul in nori" stie despre ce vorbesc. Am fost la un curs pentru stewarzi si stewardese in iulie 2019 iar cativa cursanti stiau despre ce vorbesc, dar nimeni n-a fost interesat de ce se intamplase de fapt cu tipa asta, Rahela. Dau funda si fac cinste cu o masa pentru cine ma poate ajuta. Va rog sa nu tratati situatia cu neseriozitate. Multumesc!

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate a vrut o pozitie mai inalta in functie, iar compania unde lucreaza i-a cerut sa stearga toate postarile de pe internet, care puteau afecta imaginea companiei sau laau loc de comentarii nu tocmai pozitive.
Ori poate a primit amenintari si atunci a sters tot, ca sa isi piarda urma.

| a răspuns:

Prima idee care imi vine in minte e sa dai un reverse search dupa imaginea pe care o ai. Poate ai noroc si gasesti ceva informatii. Nu prea poti sa gasesti tu pe cine vrei pe internet. In primul rand trebuie sa stii ce faci si chiar si atunci internetul e prea vast sa te apuci sa sapi dupa informatie aiurea.

Daca iti doresti asa tare, poti chiar sa trimiti un mail la Emirates Airlines in legatura cu asta desi cred ca o sa fie ignorat si pus la categoria glume proaste, dar merita incercat.

| explică (pentru Ineys):

Ineys, daca trimit un email catre firma si poate chiar firma e cauza problemei, crezi ca m-ar ajuta? Incerc sa evit sa intru in tot felul de incurcaturi, dar in acelasi timp incerc sa aflu si ce s-a intamplat de fapt.

| a răspuns:

Stiu despre cine vorbesti, am vazut vreo 2-3 clipuri. Dar esti sigura ca nu mai e de gasit pe nicaieri? Poate a vrut sa se rupa de tot de online, poate e foarte ocupata sau e plecata undeva unde nu are acces la net. Oricum daca nu ii cunosti familia nu prea imi dau seama cum ai da de ea...

| a răspuns:

Te pot ajuta eu sa gasesti urmele lasate de dansa pe net dar ar fi util cel mai mic detaliu. Nume, porecla, locatie, ceva studii, pasiuni, sot sau copii, orice mic detaliu poate fi de folos. Daca-mi spui numele complet si locatia iti spun si cate amenzi neplatite are.

| explică (pentru FreddieM):

Nu e vorba de amenzi sau copii. Era stewardesa la Emirates Airlines, o chema Rahela si era din Bucuresti. Orasul sau natal era ceva pe langa Brasov sau Sinaia, din cate am inteles din spusele ei cand a mers la parinti. Stiu ca atunci cand era la domiciliul ei in Dubai mai era cu un tip, probabil sot sau prieten.

| explică (pentru OptimusPrimeTFP):

Sotul/ prietenul ei era si el roman, dar nu-mi aduc aminte bine daca a venit cu ea in tara.

| a răspuns (pentru OptimusPrimeTFP):

Poti sa lipesti un link in care vorbeste ea si da detaliile pe care le-ai mentionat? Poate,, observ'' vreun reper care m-ar ajuta sa investighez urmele ei.
Chiar as vrea sa te ajut, de ce nu, doi sunt mai buni decat unul.

| a răspuns:

Ori ea a vrut sa dispara din viata publica si si-a inchis tot (mai cunosc astfel de persoane), ori a murit

| a răspuns (pentru SearchingHard):

Daca cineva moare nu-i dispar conturile de pe retelele sociale. Cel mai probabil a ales sa si le inchida din cine stie ce motive sau i-au fost compromise.

| a răspuns (pentru Ineys):

Sa nu fi fost omorata doar. Dar si eu cred ca ea a ales sa se retraga

| explică (pentru SearchingHard):

Daca ar fi murit, nu avea cine sa ii inchida conturile.

| a răspuns:

Care este motivul căutării?

| a răspuns:

Ciudat..asa o iesire brusca din peisaj fara vreun mesaj.
Poate unii vor sa ia o pauza de la tehnologie.