Ce parere aveti despre cartea "Doamna de la miezul noptii"? Este o carte care merita citita? Si nu inteleg un lucru, aceasta este prima carte din serie sau mai sunt si altele pe care ar trebui sa le citesc...? (mai mult)
Hey. Am nevoie de o poezie ce sa aiba o marime medie, sa fie patrunzatoare si sentimentala, astfel incat sa o pot recita expresiv. Am nevoie de o poezie asemanatoare cu, , Voi n- aţi fost cu noi în...? (mai mult)
Buna TPU stie cineva niste nume americane pe care le pot folosi intr-o poveste (in engleza)?
Doresc si eu o poveste de razboi sau groza va rog sami inventati si mie. multumesc frumos
Se pricepe cineva la facut coperti de wattpad?
Stiti cumva unde pot gasi un pdf al volumului 9, Vampirii din Morganville?
va rog sa imi spuneti unde gasesc subiecte si modele de simulare pentru clasa a XI - a, am inteles ca s- au schimbat subiectele, unde gasesc ca sa vad ce se poate da, am incercat pe edu.ro le-...? (mai mult)
Salutare! Imi poate recomanda cineva niste carti de mister si suspans
A ajutat pe cineva de aici cartile de dezvoltare personala/motivationale? Cum? Ce carti?
Am citit volumele scrise de Aprilynne Pike si anume: vol. 1- Aripi, vol.2- Farmece si vol. 3- Iluzii, doar ca volumul 3 se termina lasand actiunea in aer...e car ca mai trebuie sa se intample ceva....? (mai mult)
Cine a citit Silmarillion de J R R Tolkien și poate sămi poovestească unpic din carte?
Bună! Ce zeu din Grecia Antică v-a impresionat? Dintre Athena, Afrodita şi Artemis pe cine ați alege şi de ce? Mulțumesc! :)
Hei! Ce opera avem de invata la romana pentru subiectul al III-lea la bacalaureat? ( mai exact programa )
A schimbat in bine pe cineva citirea unei carti motivationale/de autovindecare/de dezvoltare personala pana acum? Exista oameni pe care chiar i- a ajutat aceste carti printre voi? Daca da, cum v- a...? (mai mult)
As vrea sa cumpar cartile Pe aripile vantului, dar am gasit doar varianta din 1970. Acea varianta e buna? Ma refer la traducere. Are un limbaj usor de inteles chiar si pentru omul de azi sau...? (mai mult)
Hei! Ştie cineva unde pot gasi poezia Salbă de lacrimi de Elena Văcărescu?
Salut, imi poate da cineva exemple de carti care aborda subiectele cu privire la razboaie (cele moderne sau chiar medievale), politica moderna (despre regimuri idei) sau economie?
Alexander Dumas s-ar rasuci prin mormant daca ar vedea asa ceva, corect? https://www.youtube.com/watch?v=vZUgBbDCoRA
va rog ajutati-ma cum pot sa invat un eseu dar are 2-3 pagini cum pot le retine si cum invat?! Ce doamne nu pot invat, mi este greu sa invat. sunt in clasa 11
Ce inseamna petransferul?
Ma ajuta cineva cu un discurs de 2 minute? Poate fi despre orce
Hey,TPU.Daca la examen iau nota 8.50-9 la limba romana si 5-6 la mate (nu-s buna...) pot intra la profil de Filologie (Liviu Rebreanu-Bistrita)?
Unde pot sa gasesc Al cincilea val vol 1 si 2 in format pdf? Daca le are cineva, trimiteti un mesaj, dar va rog, sper sa stie cineva!
Hei buna, vreau si eu sa stiu daca a gasit cineva sau stie careva de unde pot face rost de seria Delirium? Sunt trei carti si le vreau in format pdf, in romana. Va rog! Daca le are cineva deja, trimiteti...? (mai mult)
Doresc o carte ce are ca poveste doi amanți. Ştie cineva? Mulțumec.
Va plac cartile de dezvoltare personala? Care v-a placut cel mai mult?
Salut vreau sa dau la scoala de subofiteri, ce trebuie sa invat la romana?
Filmul Voda Lapusneanul are legatura cu nuvela Alexandru Lapusneanul de Costache Negruzzi?
La bac la subiectul 3 se numara toata cuvintele sau fara conjunctii, prepozitii etc?
Ce carti imi recomandati cu privire la limbajul corpului sau "microgesturi"( miscarile involuntare pe care le executam la anumite sentimente, de ex furie fericire teama etc. sau atunci cand...? (mai mult)
Imi puteti da si mie exemple de carti care au povesti cu oameni care sunt in depresie si incep vindecarea, sau care sunt oameni buni si dupa ii raneste cineva si li se duce totul de rapa. Suna ciudat,...? (mai mult)
Care sunt calificativele de anul acesta, 2017?
Salut, vreau si eu sa aflu cum se face media la romana, am 4 4 6 si 4 in teza. Dau funda. NU INJURATI!
Va plac cartile romantice, Sandra Brown? Eu am citit Matase Frantuzeasca si am ramas placut impresionat.
As dori sa cumpar seria de cari Cronicile Spiderwick dar nu gasesc volumul 1 (Cartea Fermecata) De unde o pot lua?
Vreau si eu un text argumentativ de 150-300 cuvinte despre influenta altor spatii culturale asupra personalitatii unui tanar. Va rog. Multumesc!
Va plac cartile de dezvoltare personala/spirituala? Ce ati citit in genul asta? V-a ajutat?
Ati citit vreo carte de autovindecare? Care? V-a ajutat?
Care este cartea voastră (nu neparat de literatură) preferată? vă rog dacă puteți să dezvoltați puțin ideile reflectate de autor din punctul vostru de vedere, încadrarea în perioada istorică,...? (mai mult)
Creativitatea este o notiune abstracta?
Imi puteti spune unde gasesc varianta pdf a cartii "fluturi" de irina binder?
Imagineazati ca soldatul de plumb a prins viata si colinda prin lume alaturi de balerina sa.In 15 -18randuri.Scrieti aventurile prin carei-au parte
Va rog îmi spuneți și mie ce e aia,, pe zona" și blana...Dau funda
Imi puteti da, va rog, nistre exemple de carti de dragoste, care se pot gasi in format pdf, cu multe scene romantice, care sa te faca sa plangi de emotie, ceva extrem de intens, si pot...? (mai mult)
Puteți să îmi recomandați cărți similare cu "Robinson Crusoe", "Douăzeci de mii de leghe sub mări" sau alte romane de tip jurnal de călătorie? Mulțumesc.
Ati citit vreo carte de Louise L. Hay? Care? V-a ajutat?
Am o carte, se numeste Magnus Chase si Zeii din Asgard (Sabia Verii). Pe ea scrie ca este primul volum, dar cand caut pe net al doilea volum nu imi da nimic. Stiti cumva daca a aparut al doilea...? (mai mult)
As avea nevoie de niste recomandari de carti tip Harry Potter sau Miss Peregrine, va rog!
Vreau o lista cu metodologia criminalilor celebrii din istorie va rog.
Imi puteti da, va rog, nistre exemple de carti de dragoste, care se pot gasi in format pdf, cu multe scene romantice, care sa te faca sa plangi de emotie, ceva extrem de intens, si pot fi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Esther100 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.