Vreau si eu niste idei de carti din categoria actiune, eventual sa fie carti noi:-). Multumesc anticipat!
As vrea sa incep sa citesc "Capitan la cinsprezece ani", m- am uitat peste rezumat si siincer mi se pare destul de plictisitor. De ex am mai citit "Comoara din insula" si mi- a placut foarte mult. Imi...? (mai mult)
Buna, Are cineva volumul 3 After (dupa ce ne am indragostit), Anna Todd in romana PDF sau un link unde il pot citi? Multumesc anticipat!
Am gasit undeva ca Margaritar au dat 100 carti pdf gratis.Le are cineva si doreste sa le imparta cu mine?:D
Hei. Imi place foarte mult sa citesc despre calamitatile lumii, despre raul ce s- a intamplat in lumea asta, magia neagra, chestii d- astea intunecate. Gen ce facea Hitler sau carti despre o poveste...? (mai mult)
Hei! Stiti site -uri bune și sigure de pe care pot cumpăra cărți?
Cum se misca apa de sus in jos sau de jos in sus?
Am o problema :( In vara m- am apucat sa citesc Sub dom, de Stephen King, insa luna trecuta m- am cam plictisit de ea. Am ajuns pe la finalul cartii. Nu stiu ce am patit, de obicei nu m- a plictisesc...? (mai mult)
Vreau si eu niste carti de dragoste si/sau pentru adolescenti.
As dori un site care contine programa pentru bac la geografie, romana si istorie(2017).Funda celui mai bun raspuns.
ma chema Florin sunt in clasa a- 8 si ma tot gândesc la ce liceu sa intru, am media general 7, 3 si sunt din județul Ilfov, nu trebuie sa fie neapărat un liceu aproape de mine, ...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva o aplicatie pentru citit carti? Dar sa fie in romana va rog.
Din ce volum face parte poezia "Tarziu de toamna" de T. Arghezi? si cand a aparut? Cred ca din volumul "Cuvinte potrivite", dar nu stiu anul. Cine stie exact?
Recomadări de biografii ale oamenilor de succes? Pot fi în română, engleză sau franceză. :D
Bună, cum să comentez o secvență dintr-o poezie? Dați-mi un plan, vă rog!
Salutari! Intrebarea mea se refera la cartile Miss Peregrine de Ransom Riggs. Eu in momentul de fata am 15 ani + , dar totusi ma gandeam sa incerc sa citesc cartile. Motivul principal pentru care le- ...? (mai mult)
Aş vrea să ştiu în ce carte se găseşte poezia Baltagul de Adrian Păunescu. Poezia începe aşa dar nu o am toată. Prin munţii închişi ce nu- mi dau răspuns Albită de griji aşa am ...? (mai mult)
Autori suprarealisti? Desigur, fara Kafka, acesta este tatal lor si-o stiu. Ce carti cititi voi?
Stiti de unde pot descarca seria de carti (pdf) a autoarei Jackie Collins despre familia Santangelo. Le caut in limba romana
Sunt clasa a 8- a si stiti treaba cu examenul da? Puteti să- mi spuneti niste expresii frumoase? Vreau să- mi imbunatatesc vocabularul de exemplu am expresia : Inainte de a slobozi sageata...? (mai mult)
Îmi puteţi spune şi mie cineva ce înseamnă "Tim"? Vă rog mult!
Cele mai frumoase poezii de Radu Gyr? (Din punctul vostru de vedere)
Ce înseamnă a discuta "în voie" cu cineva?
Stie cineva unde pot gasi Harry Potter si piatra filozofala online? Adica povestea nu carte de cumparat.
am o urgenta, sunt pe clasa a 12 si nu pot invata un comentariu. E foarte mare. O idee cum pot invata mai repede? Multumesc!
Hei, TPU. Imi poate spune cineva o poezie in franceza despre prietenie? De preferat sa fie de un poet francez. :) Multumesc anticipat.
Ce carti ati mai citit in ultima vreme? Mersi
:) A citit cineva cartea"Jurnalul unui Adam"? Vreau cat mai multe informatii despre aceasta carte pentru ca ma gandesc sa o comand! Are mai multe volume? Despre ce este vorba in ea? Cine a ...? (mai mult)
Caut titlul si autorul unei carti, imi amintesc doar ca cartea era despre psihanaliza, autorul era francez, in carte era un capitol privind semnificatia simbolica a anumitor cuvinte si sentimente, ...? (mai mult)
Stiti vreo carte buna pe care sa mi-o recomandati?
Ce înseamnă când iei la scoala o nota de genu : 3-4. Sau. 3 pe 4. Aș vrea să știu care se trece? Adică 3 sau 4? Mulțumesc!
Hei! Am nevoie de niste idei pentru a face un portofoliu la lb romana sa arate cat mai bine. Ce as putea sa fac?
Bună, TPU. Vreau să- mi recomandați și mie niște cărți asemănătoare cu 50 shades, ticălosul seducător (de preferabil, el să fie tipul bad boy- ului și sa lucreze la o firmă și ea...tot ...? (mai mult)
Caut cartea Touched de Elisa S. Amore în pdf și nu o gasesc (o caut în engleza). Știe cineva un site?
Donez 3 cărți pt copii in jur de 10 ani (o enciclopedie despre zbor si 2 romane interesante - primele părți din cadrul unor serii)
Cine stie cine a zis sau cum a aparut expresia " Nu exista nu pot ci nu vreau"?
Cumpar "Universul - Ghid vizual complet - Dorling Kindersley". O are cineva acasa si ar vrea sa o vanda?
bunaa, eu compun poezii si am o poezie despre viata grea, trecut, speranta, cam despre asta e vorba in poezie si nu stiu ce titlu sa ii pun, daca aveti idei astept pareri, va puuupacesc.
Care este cartea voastra preferata si de ce? Mai cunoasteti carti gen "hush, hush" de Becca Fitzpatrick?
Nu ignorati, stiu limba spaniola perfect, mentionez ca sunt clasa a X- a, si pe cea engleza deloc...ce as putea ajunge dupa liceu chiar daca nu iau bacul? Mentionez ca sunt pe profil de mate-...? (mai mult)
Heya guys, am nevoie de ajutor! Mie imi place sa citesc, insa o fac pe telefon ca sa nu fiu nevoita sa cumpar cartile. Am inceput sa citesc seria de carti "Tara Duncan" si le- am terminat pe primele ...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati să citesc pentru clasa a VI - a?
Din ce carte a lui Constantin Noica este pasajul urmator: "Prietene, nu eşti mediocru. Sau dacă eşti, nu interesează. Nu te gândi la ce au făcut alţii, isprăvi minunate sau lucruri nedemne....? (mai mult)
Puteți să-mi dați un link unde găsesc Iliada, Odiseea si mai ales Eneida, întregi?
Poate cineva sa imi spuna cand apar Pisicile razboinice volumul 6 O cale primejdioasa tradus in romana va rog? Dau funda ( daca trebuie)
Cine a citit Jocurile Foamei? Merita sa o citesc?
Acum cativa ani am citit o carte... Erea vorba de un baiat tanar care venea de la sau mergea la facultate si erea in tren, iar in fata lui statea o fata, pe care o admira... el s- a dus sa lucreze...? (mai mult)
Un site de unde pot sa citesc Antichrista de Amelie Nothomb? Funda!
La ce ne ajuta imaginația asa de mult si de ce vrem sa o tot dezvoltam, de exemplu citind carti? Funda si ce mai vreti voi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
andrei1s întreabă:
Sawarekh întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!