Nu stiu ce sa citesc dintre cartile Jane Eyre, Shogun sau Apel din necunoscut. Ati citit vreuna dintre ele? ce parere v-a lasat si ce subiect abordeaza?
Cum e cartea "Trezeste uriasul din tine de Anthony Robbins? A citit-o cineva? Ce impresie v-a facut? V-a ajutat?
Cum e cartea "Putere nemarginita"de Anthony Robbins? A citit-o cineva? Ce impresie v-a facut? V-a ajutat?
Care este diferenta dintre metafora cu un termen si metafora cu doi termeni?
Spune-ti-mi 2-3 carti bune de psihologie si 2-3 de dezvoltare personala va rog.
am o mareeee problema! Profa de istorie ne- a pus sa citim pana lunea aceasta CAVALERII MESEI ROTUNDE.Si efectiv nu am gasit cartea la biblioteca si nu stiu cum sa fac acum.Am cautat zeci de ...? (mai mult)
Care este forma lui,, mărțișor" la plural articulat cu articol nehotărât?
După părerea voastră, ce tip de rimă sună cel mai bine: împerecheată, încrucișată, îmbrățișată sau monorima?
In cat timp cititi 40 de pagini, dar 50? Puteti sa imi spuneti cu exactitate? as vrea sa vad mai multe pareri ca sa fac o medie.
Salut, imi puteti spune librarii online care ofera transport gratuit cartilor sau care au reduceri mari? Multumesc
Trebuie pana duminica sa scriu o scrisoare mamei, care se afla peste hotare (concurs raional), dar sunt in pana de idei... AJUTOR... am nevoie de idei principale, pe care mai apoi o sa le...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca la Simularea de la Bacalaureat la Subiectul 3 se dau doar poezii sau se da si proza?
Faceti- mi va rog o lista cu toate seriile de carti pe care le- a scris Erin Hunter.Dar absolut toate, nu conteaza ca unele nu sunt traduse inca in romana. Dau funda celui mai complet si rapid...? (mai mult)
Am terminat de curand GOT si vreau sa ma apuc de carti, dar am o dilema. care e diferenta dintre cele 2 pachete de carti? https://m.emag.ro/pachet- urzeala- tronurilor- 9786065796119-...? (mai mult)
Ce argumentări trebuie sa învăț pentru,, Evaluare Națională"
Extrageți din secțiunea cosmogonica a poeziei "Scrisoarea 1" imaginile artistice care definesc inceputul si sfârșitul universului. Identificați fragmentul in care este definit timpul.
Hei,îmi recomanda cineva niște romane de dragoste?:)
Ce pot să spun despre Mihai Eminescu ca filolog?
as avea nevoie de ajutor.Imi poate spune cineva niște expresii cu cuvintele,, ochi" Și,, picior".V-as rămâne recunoscătoare!
Ma ajuta cineva cu cartea "Masti si secrete - Corina Cindea" in format pdf? Multumesc!
As vrea sa stiu unde as putea gasi cartea God shaped hole de tiffanie debartolo. Mersi!
Ce site-uri gen 101 books mai cunoasteti? Un site de unde se poate dawnloada cartea...
Cum este corect sa scrii: "masa" sau "ma-sa"?
Ce parere aveti de"Putere nemarginita" de Anthony Robbins?(cartea sau audiobookul).Le-a incercat cineva? Cum vi s-a parut? V-a ajutat?
Cum invat mai repede lectia Substantivul clasa VI- a?. Maine ma asculta deoarece cica m- a prins cu fituica sub test cand le strangea dar eu cu panica am uitat sa imi bag in ghiozdan foaia de pe care am...? (mai mult)
La ce varsta poti citi cartea De vorba cu Emma?
Îmi poate arată cineva un link spre un site cu teste despre balada?
Știe cineva un site cu teste despre balada?
Cine mă poate ajuta cu un link de unde să pot descărca gratis romanul "My dilemma is you volumul 3". L-am găsit pe scribd dar lipsesc foarte multe pagini. Mulțumesc! Dau fundița.
Intr- un roman tradiționalist se pot adauga mici povestiri din alte tari, ce nu au rol de a schimba romanul? Iar ordinea cronologica a acestor povesti merge? Gen un taran povesteste despre fostul rege...? (mai mult)
Intr-un roman traditionalist se respecta ordinele cronologice?
Cine are în PDF cartea"Hronicul Găinarilor " de Aureliu Busuioc? Am nevoie urgent.
Ce ar putea simboliza folosirea unui cod lingvistic diferit fata de cel obisnuit? Vreau semnificatii, nu definitii de pe google Multumesc!
vreau sa- mi iau un caine pug asa dar vreau a stiu cat mai multe despre el! 1. Daca vreau sal plimg pe la tara sau pe drum daca vede alti caini cum reactioneaza? 2. Daca vreau sa iau dau...? (mai mult)
Salut, as vrea si eu sa va intreb cum anume as putea publica o carte in romana atat online (Ebook) cat si in varianta fizica. Cartile pe care vreau sa le scot sunt de tip roman sau nuvele proprii cat...? (mai mult)
Unde pot găsi de cumpărat sau citi volumele 5- 8 din Vampirii din Morganville? Dacă ar vrea cineva (din Bacău) să îmi împrumute volumele, ar fi și mai bine. Am căutat pe multe site- uri...? (mai mult)
Ce parere aveti de"Putere nemarginita" de Anthony Robbins?(cartea sau audiobookul).Le-a incercat cineva? Cum vi s-a parut?
Ce alte formule finale stii in basmele citite (in afara de a fost odata ca niciodata)?
Cum se numeau părinții fraților Jderi și care erau numele fraților Jderi?
Ce parere aveti de"Putere nemarginita" de Anthony Robbins?(cartea sau audiobookul).Le-a incercat cineva?
Daca poeziile tablouri de natura sunt pasteluri, poeziile de dor sunt doine, peziile cu morala sunt fabule, s- a.m.d, poeziile lui flick, despre politicieni, despre cocalari, etc. au si ele o categorie?...? (mai mult)
Salut. Cine ar putea sa i-mi recomande un blog ceva de genul unei agende personale unde poti sa scrii trairi sau povestiri in anonim? Ofer fundita
Imi recomandati si mie niste carti, sa le gasesc pe Google Play si gratis eventual?
Tot aud la scoala, de la profeosri, pe internet expresia: Curu' bate gura. La ce se refera aceasta expresie?
Am si eu nevoie de o poveste de dragoste subiectivă (din perspectiva baiatului). Mulțumesc anticipat, dau FUNDA.
Merita citita cartea :"Mananca,roaga-te, iubeste"de Elizabeth Gilbert? Este frumoasa cartea? A citit-o cineva?
Ce culegeri sau carti de romana bune mi-ati recomanda pentru academia fortelor tereste?
Cum se scrie? " Mă-ta " sau " măta "?
Heei TPU! Recomandati-mi si mie niste carti SF gen "Harry Potter", "Percy Jackson si Olimpienii"
Dacă am povestit intr- un fel dramatic amuzant si poetic in scris o intamplare din viata mea, cum aș putea să mă exprim la final, să fac referire la faptul că am folosit si persoana I- a și persoana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!