deci vreau o lista de cateva cuvinte mai deosebite si expresii pe care le pot intregra intr- o compunere. Cuvinte care nu sunt folosite in vocabularul zilnic al oamenilor. Fara expresii despre...? (mai mult)
Cand apare la o carte beletristica 16+ inseamna ca are scene la pat sau ceva? Dar 14+ ? vorbesc despre cartile elias si spioana carturarilor 1 si 2. in volumul 1 nu avea nimic de genul scena la pat...? (mai mult)
A citit deja cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga- te, iubeste! Cum vi s- a parut cartea? Ce parere v- a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa...? (mai mult)
Imi puteti spune un site de unde imi pot achizitiona o culegere de bac 2018 pentru teste si tot un fel de culegere doar ca sa fie numai si numai teorie, operele comentate si sa gasesti tot ce iti trebuie....? (mai mult)
Salutare ajutati-ma sa scriu mesaj de multumire pentru profesori
Are cineva în format pdf cartea " După ce am găsit fericirea de Anna Todd?
De ce se chema spanul, spanul din opera Harap-Alb?
Cum pot invata o poezie foarte usor plss raspunde-ti Poezia se numeste Toamna de Octavian Goga
Am nevoie de ajuor In clasa a 6- a am luat 8.29 pe sem I iar pe al doilea 8.52 iar anuala 8.40 Si as vrea sa stiu daca iau bursa pe al doilea semestru Multi mi au zis ca conteaza cea anuala ( din ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti cateva carti in care este descrisa o biblioteca? In afara de " Numele Trandafirului " si de " Hotul de carti ". Va rog sa ma ajutati!
Buna, stie careva daca si unde pot sa gasesc pe net cartea scrisa de Corneliu "Vadim" Tudor si pamfletele scrise de el? Multumesc anticipat.
A citit deja cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga- te, iubeste! Cum vi s- a parut cartea? Ce parere v- a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea aceasta?...? (mai mult)
Dati-mi va rog idei de carti de dragoste sau drama,de preferat de autori contemporani, dar mi-ar plăcea si carti scrise de autori mai vechi.
Buna, cine imi poate recomanda carti online in engleza dar sa fie gen Ficțiune, Mulțumesc frumos.
Ce înseamnă " :× " pe rețelele de socializare? Funda :)
Vreau sa scriu ceva si m- am gandit sa ma descriu pe mine drept un obiect/animal/creatură fantastică, dar nu am nicio idee, vreau ceva original. Deci daca ai putea fi un obiect/animal intr- o povestire...? (mai mult)
Hei! Daca ati citit "Numele Trandafirului " sau "Hotul de carti ", puteti sa imi spuneti aproximativ pe la ce pagina este descrisa bibilioteca sau este vorba despre una? Va rog sa ma ajutati!
Imi puteti face un rezumat al actului 4 din "O scrisoare pierduta"?
am nevoie de ajutorul vostru, am nevoie de poezii in lb germana plus traducerea. Funda. Mulțumesc!
Buna TPU am o profesoara noua de romana si eu nu ii inteleg stilul de a preda si de a dicta tema Ne- a dat ca tema sa redactam continutul bazmului Harap Alb tinand cont de momentele subiectlui si sa...? (mai mult)
Salut am nevoie urgent, am snapshot de engleza se clasa a6a, pagina 25 la "at the hostel after work" trebuie sa pun raspunsuriile la imagini,va rog ajutati-ma,
A citit cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga-te, iubeste! Cum vi s-a parut cartea? Ce parere v-a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea aceasta?
Am și eu o problema dar TPU nu mă lasă să o postez cine mă poate ajuta sa-mi dea mesaj! Mulțumesc!
A citit cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga-te, iubeste! Cum vi s-a parut cartea? Ce parere v-a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea?
A citit cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga-te, iubeste! Cum vi s-a parut? Ce parere v-a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea?
Hello! Ce carte de-a lui Gianni Rotari începe cu "Ada, Gina, Poate, Nino se jucau de-a du-te vino "? Dau coroniță!
Stie cineva de unde pot citi online/ cumpara in format fizic nuvela,, De la noi la Cladova" de Gala Galaction? Vreau textul integral. Fara site-uri gen Okazii sau OLX. Multumesc!
Bună, dragii mei! Are cineva vol 2 din Triplu H de Corina Cindea? Dacă da, vă rog să mi-o trimiteți și mie pe biancadorita2002@gmail.com. Mulțumesc anticipat!
Hei! Am nevoie de cateva exemple de carti in care este descrisa o biblioteca sau in care scrie ceva de biblioteca. Va rog sa ma ajutati! Dau funda! ♥♥
Știți cumva dacă cartea "50 de zile inainte de sinucidere" scrisă de Stace Kramer are și o variantă PDF? Dacă da, mi-ați putea da-o?
Buna, am o mica problema, sunt din Iasi si sunt in clasa a 10- a la filo. As vrea sa urmez facultatea de litere doar ca intrebarea este daca acolo exista sectiunea engleza- araba sau invers pentru ca...? (mai mult)
Am si eu o problema. Am nevoie de tabelulde la marimi scalare din clasa a 7- a, un manual albastru micut. Bun, deci am nevoie de simbolul, valoarea numerica si unitatea de masura de la lungime, arie,...? (mai mult)
Editurile ce publiCA CArtile,cum isi dau seama ca unele nu sunt bune de publicat, le citesc inca o data pe toate? daca are 1000pg...
Daca am facut limba italiana in clasele 5-8 pot face rusa la liceu?
Ce sensuri diferite pune personajul în expresiile " sa ajung în poveste " și " sa ajung de poveste "? Dau funda ajutati-maaa
Azi m-am impuns intr-un gard care cred ca e ruginit dar e vopsit si nu se vede. Intepatura nu este mare. Oare trebuie sa fac vaccin?
Umm, am o intrebare pentru cei care au citit IT sau stiu mai multe despre subiect.Pennywise chiar e mort? sau va reinvia? Nu- mi pasa de spoilere.chiar vreau sa aflu. Deci hai cu spoilerele, Ofer funda....? (mai mult)
Hey TPU...Ce aș putea pune într-un portofoliu de clasa a 8-a?
Unde pot găsi poezia,, Prefata" de Tudor Arghezi? Am căutat aproape peste tot, dar nu e toată.
Recomandați-mi cărți în engleză, ușor de citit. Vreau să îmi îmbogățesc vocabularul și să vorbesc fluent engleza.
Sunt interesat de o culegere de teste pentru admitere la Psihologie? Rog mesaje pe mail. Mersi!
Top 10 carți / romane frumoase de dragose sau psihologie?
Va rog sa ma ajutati urgent. vreau o poezie sau o strofă mai lunga care sa contina acrostihul Georgiana. adica fiecare inceput de vers sa contina cate o litera din nume si sa formeze pe verticala Georgiana....? (mai mult)
Aveti careva cont de wattpad? Ati scris vreo poveste? Cum ati facut sa devina cunoscuta?
Ştie cineva de unde aş putea procura cartea,,Dumnezeu nu este mare,, de Christopher Hitchens, în Moldova? de pe ce site o pot comanda s'au librărie dacă ştie cineva.
As vrea sa imi spuneti cum se numeau primii chimisti din lume (nu din tara).
Ce parere aveti despre literatura romana?
Imi puteti da un exemplu bun de o carte care sa povesteasca despre monarhia in Romania?
Salutare Am si eu o mica intrebare In clasa a 6 a mi- a iesit 8.42 pe I semestru iar pe al doilea 8.52 iar anuala 8.47 ...si nu stiu daca iau bursa pe al doilea semestru Un prieten mi- a zis ca media...? (mai mult)
Heii! Dati-mi exemple de monologuri din operele literare, va rog! Am nevoie pentru o auditie, chiar vreau sa fac parte din teatrul scolii.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
___m7PG întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a