Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Ce trebuie sa fac sau sa descarc ca sa am ca ton alte melodii frumoase in afara de cele de l i phone?
Stii cum as putea sa încap sa cânt, adică dacă i au negativul de pe Youtube+vocea mea, ce s ar întâmpla?
Cum se numeste melodia de la 2.05? https://youtu.be/mSZ9ma0QOY8
Bai trebuie neaparat găsită melodia este ceva ritmata și tot ce îmi amintesc este ca zice cu fetele sau fete este mai ritmata nu este manea. Este urgent sa o găsesc
Stie undeva de unde as putea cumpara un album al celor de la Subcarpati?
Era o melodie "ar juca la două capete, dar îi e târșă, mi- e frică ca n- o să intelegi ca are o vârsta care ar încerca și ar înghiți totul pe rupte fara sa țină cont de nimic" nu o gasesc....? (mai mult)
Nu stiu ce casti sa- mi cumpar pana in 50- 70 de lei. Vreau sa fie fiabile sa tina mult ca am mai avut cateva perechi tineau cateva luni si dupa pa. Eu m- am gandit la https://www.emag.ro/casti-...? (mai mult)
Am și eu o întrebare scurtă, dar la care este greu de răspuns și care ar putea genera discuții, bun să pun și întreținerea. Cine credeți că l- a omorât pe rapperul Tupac...? (mai mult)
De unde pot face rost de negativul acestei piese? https://youtu.be/lYav4bcdN7s
Cine canta la chitara de mai mult timp si ce chitara ati recomanda unui incepator? Sunteti multumiti de instrumentul vostru muzical? E ok daca incep direct cu o chitara acustica in locul uneia clasice? ...? (mai mult)
Stie cineva un profesor bun de canto in Galati?
Unde pot gasi albumul [Reanimation] Linkin Park (2002) pe net site-uri din ro (pe eMAG e stoc epuizat) #MakeChesterProud
Niste sfaturi in ale muzicii? Daca sunteti artisti in devenire pe aici sau artisti, cum ati inceput?
Reclama idioata (parerea mea) la Jumbo " acum si in Brasov" - armonia melodiei e speciala (silent night) - dar nu dau de ea niciunde... pareri careva?
Un program pentru a face un negativ modest? Am folosit câteva aplicații care reduc vocea și o pun undeva pe fundal dar nu asta ar fi problema, ci faptul ca aceste aplicații scot și basii, ...? (mai mult)
Salut TPU,are Costi și Alina o melodie numita,, Necazuri și suparari" as vrea sa știu numele complet al lui Alina, ca you tube nu-i dă numele complet
Un program care scoate vocile dintr- o melodie, va rog? Am folosit unele insa reduc basii de tot.Nu ma deranjeaza ca se mai aude putin pe fundal vocea, insa melodia nu mai este la fel.O distruge...? (mai mult)
Unde ar fi de preferat sa inregistrez o melodie daca nu am studio? In camera, cu un microfon pe un stativ sau in dulap unde este spatiul inchis?
Salutare. As vrea sa întreb dacă pot difuza melodii la evenimente în aer liber? Gen Martin Garrix și asa mai departe.
Pop filterul la un microfon alunga si respiratia sau cel putin o mai minimalizeaza?
Hi TPU! Stie cineva pe ce site as putea gasi jacheta ca a lui Lil Peep din Benztruck? Sau o pers. care are de vanzare *facuta hand-made* sau ceva? Please!
Este o melodie veche pe care am uitat- o si poate stiti voi cum se numeste. Sa va spun cateva secvente: canta un om tanar cu palarie, actiunea se petrecea mai mult in club, iar el se saruta...? (mai mult)
si alti anonimi, nu bagati in seama poza dar as vrea sa stiu si eu cum se numeste aceasta melodie. E de la 2 baieti care fac un fel de desene animate pe Youtube mai exact de la, , cunoaste ...? (mai mult)
Din ce opera este aceasta arie? https://www.youtube.com/watch?v=r3XNfLd78TM
Am o întrebare, cum pot afla acordurile unei piese în funcție de gamă acesteia? Cânt la chitara și de multe ori mi se spune gama cântării, însă nu știu ce acorduri are aceasta și...? (mai mult)
Salut, ma puteți ajuta cu idei pentru un playlist la o petrecere de copii? Media de vârstă este undeva în jur de 10-13ani
Ce gen ascultati?
As vrea sa fac o melodie trap soft asa si as vrea sa fie vorba despre o iubire frumoasa si dupa o despartire urata urmata de barfe. Am deja o versiune beta a beat- ului facuta de un producator....? (mai mult)
Poti instala antares autotune pe gratis in audacity/fl studio?
Intr-o piesa poti pune doua pre refrenuri?
Sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce a castigat piesa aceasta Eurovision 2018? https://www.youtube.com/watch?v=84LBjXaeKk4
Este headbangingul cu adevărat periculos? Pe mine mă cam doare capul de la el, dar alții fac asta nonstop și chiar mult mai agresiv și spun că se simt ok? Ce credeți despre asta?
Cine știe cum se numește muzica asta: https://youtu.be/VzFEjkjYdN0? Dar în română (am văzut pe Facebook o postare in care canta o fată muzica asta in română)
Cea mai frumoasa declaratie de iubire dupa parerea mea.Parerea voastra? https://www.youtube.com/watch?v=nrHTQCSeZDk
Ce parere aveti de melodia read all about it de Emeli Sande pentru balul iernii? Este potivita sa o cant? Vreau cat mai multe pareri! Si daca nu asta, ce credeti despre Adele-Hello?
Caut niste muzica spaniola din aia veche, dar nu știu cum se numește genul, un fel de opera cu sunet de muzica veche. Știe cineva?
Salut, cum pot redenumi o melodie cu vreun program anume ceva, stiti? Va rog mult.
Buna, Știe cineva cat de greu este sa înveți sa canti la vioara daca nu mai esti copil? Tot aud ca este recomandat sa începi de mic, dar nu vreau sa fac performanța, doar sa invat. Merita...? (mai mult)
Buna ziua! Am 19 ani si întotdeauna am vrut sa invat sa cant la un instrument. Ma gândeam la chitara întrucat este una dintre cele mai comune alegeri si poate unul dintre instrumentele considerate...? (mai mult)
sunt intr- o situatie stranie, dintotdeauna am visat sa devin vocalistul unei trupe, acum o trupă locală mi- a oferit această șansă, tot ce trebuie să fac e sa le trimit un mesaj audio,...? (mai mult)
Cine ascultă muzică de la DMC(dacă ai peste 30 ani nu vei înțelege despre ce este vorba?) Cei de 20-15 ani trebuie să știe.
As vrea sa imi cumpăr o chitara, nu prea stiu ce sa imi aleg. As vrea o chiatara acustică. Nu am un buget foarte mare. Dacă îmi puteți recomanda astept cu mare drag.
Salut.Am nevoie de piesele de fundal (soundtrack-uri) de la țestoasele ninja 1987-1996 și Povestiri din criptă.Vă rog.
Aplicatii de editat vocea gratis si destul de bune? Un fel de autotune ceva?
As vrea sa ii fac cadou tatălui meu o boxa sau un sistem audio, dar bugetul este cam mic ( 400 de lei). El o va folosi pentru a asculta el muzica la grătare si evenimente de genul. Care este ...? (mai mult)
Dacă nu pot cânta la chitară înseamnă cu nu am auz muzical/ureche muzicală? Oarecum... Pot să mentin un ritm si să cânt in acelasi timp, dar este asta o dovadă a talentului? Nu cred. Problema...? (mai mult)
Despre ce as putea sa cant intr-o piesa trap sau rap ca sa prinda?
Un autotune bun pentru pc? (Gratis)
Ce chitara electrica sa imi cumpar? Am un buget de aprox 1200Ron. O sa fie prima mea chitara electrica si nu stiu ce sa aleg. Daca ma puteti ajuta cu un link si sa imi dati niste nume de branduri bune ...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt clasa a 6 a (da nu stiu cu ce ma ajuta asta la întrebare) si fac muzică pe FL STUDIO si știe cineva cum aplici o piesă la NCS sau la Trap City?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?