| SasaSasa2000 a întrebat:

1.Dați-mi dovezi care pot fi testate in ziua de astazi care sa arate ca Teoria Bigbangului este adevarata.
2. Dați-mi dovezi care pot fi testate in ziua de astazi care sa arate ca Creationismul este adevarat.

Răspuns Câştigător
| Irinel15123532 a răspuns:

Draga prietene, vrei sa stii adevarul? Nimeni nu iti poate da tie tot ce vrei tu sa stii.
Credinta si stiinta au argumente, si in credinta sunt intrebari si si in stiinta sunt mari intrebari, teoriile stiintifice de acum 20 de ani, desi la vreme aceea au fost considrate revolutionare si imbatabile, astazi sunt injurate si sunt numite prostii, iti pot da exemple daca doresti.

Noi crestinii avem dovezi dovedite chiar si de stiinta in biblie, dar stiinta care neaga biblia de multe ori se dovedeste a fi falsa, din nou iti pot da exemple daca doresti.
Stiu ca voi fi blamat, dar iti dau un exemplu minor.

Simetria dintre materie și antimaterie este perfectă, condiții în care, după Big Bang, particulele de materie și cele de antimaterie ar fi trebuit să se anuleze reciproc, iar Universul nu ar fi trebuit să existe, conform concluziilor la care au ajuns fizicieni de la Organizația Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN),
Universul nu ar fi trebuit sa existe confirm teoriei Big Bang, nici un om nu stie totul, pana la urma, fie ca iti place fie ca nu, si in stiinta se rezuma la credinta, alegi ceea ce vrei sa crezi, fie pe Dumnezeu, fie un om cu anumite ipoteze, repet, ipoteze, nu raspunsuri sigure. Ipoteze care de-a lungul timpului au fist schimbate de nenumarate ori, cauta singur daca nu ma crezi.
Eu am cercetat vreme de 10 ani ambele variante, si am ajuns la concluzia bazandu-ma pe toate argumentele, ca biblia este relala si are temelia reala, biblia este o busola care arata spre Dumnezeu, si este reala si demna de incredere, nu citi de pe internet tot ce scrie, cauta singur, citeste carti, nu doar brosuri scrie de nu stiu cine.
Un savant a spus sincer unei televiziuni ''Daca adunam tot ce stim despre univers, si punem la un loc toate informatiile, realizam ca nu stim nimic''
Nu se pot explica raional gaurile negre care absorb pana si lumina si curbeaza spatiul si timpul, rational nu ar trebui sa existe.
Cerceteaza singur, si nu singura sursa sa fie de pe net, cauta carti, citeste si afla.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu deja stii raspunsul

| RAY a răspuns:

3. Dumnezeu a fost întotdeauna expresia necunoașterii umane. Când oamenii nu știau ce e trăznetul, au spus că Zeus sau Thor (dependent de geografie) provoacă trăznetele. Când nu știam că cerul nu e solid, credeam că cerul e „o tărie". Până să știm cum apar cutremurele (plăcile tectonice) credeam că zeii sunt furioși. Acum, Dumnezeu a ajuns să fie pus cel mult la originea universului pentru că nu știm exact ce a fost înainte de formarea universului, dar dacă istoria e un indicator, vor fi tot mai mici golurile în care va fi loc pentru Dumnezeu.

| anonimg a răspuns:

Tot ceea ce exista nefacut (necreat) in totalitate de om se poate numi creationism.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Ca sa poți testa creaționismul ar trebui sa existe cineva mai înțelept decât Dumnezeu. Si daca ar exista, atunci Dumnezeu nu ar mai fi Dumnezeu.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Chiar faptul ca nu poate fi testat creaționismul de către om este o dovada ca e adevărat.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Clar habar nu ai ce inseamna evolutia

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Teoria despre care vorbești nu e adevărata.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Chiar faptul ca nu poate fi testata de catre om face ca teoria Big Bang-ului sa fie adevarata.

| SasaSasa2000 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu are niciun sens, atunci când ceva Nu poate fi demonsatrat printr-o simplu "experiment", Nu este adevărat.

| TwentyOneWay a răspuns:

Banuiesc ca prin dovezi te referi la dovezi stiintifice. Stii ca nu orice informatie poate fi cunoscuta prin stiinta nu?

| SasaSasa2000 explică (pentru TwentyOneWay):

Eu am pus o întrebare, dacă nu știi să raspunzi, NU răspunde!
Proștilor, voi care știți tot, dar nu știți nimic.

| MeMelania a răspuns:

Sunt multe ce nu se pot dovedi dar cand omul de știință nu are răspunsul, îl are Biblia!