| AvalohAlyn a întrebat:

Am aflat că pot muri în somn oricând.Pentru că am apnee in somn.Sunt distrus, asta mi-a pus capac și vorbesc foarte serios.Mi se oprește respirația in somn și mă trezesc, sunt diagnosticat și cu astm bronșic de la 6 ani, sunt și obez Gr II și ceva tulburări psihologice dar și alte chestii fizice.
Ce mai pot face acum?
Am o stare că și cum nu știu ce să fac mai departe, sunt șocat, blocat și nu știu încotro să o apuc.Am făcut ieri control la alergolog și mi-a prescris medicament spray pentru astm.Dar azi am aflat de pe net că mi se potrivesc toate simptomele de la apnee in somn mai ales întreruperea respirației in somn, trezirea cu tuse și faptul că am greutate excesiva, anul asta de vreo 6 luni am inceput sa mi se scurteze respirația puțin în domn și chiar și treaz și acum mi s-a declanșat un astm, iar de câteva zile 3-4 scurtarea respirației a devenit mai gravă încât simt că mi se taie respirația in somn și mă trezesc brusc cu frics.Nu știu încotro să apuc, ce sa fac că am citit pe un site că cu apneea in somn poți muri subit in somn oricând, înțelegeți sentimentul meu de acum? Practic sunt blocat.In ultimul timp aveam speranțe în legătură cu viitorul, niste mici dorințe și vise..acum nu știu ce să cred și ce să gândesc...plus că eu am o dorință foarte puternica de a trai,o sa merg la medicul pneumolog și domnolog dar până atunci ce pot face în legătură cu riscul de deces subit care poate surveni oricând? E clar,Dumnezeu îmi arată factura pentru trecut,pentru viața, păcate, pentru tot. Daca tot as muri mi-aș dori sa ajung in Rai, Paradis, Cer și dacă e sa mai trăiesc putin macar 2 ani sa îmi mai des Dumnezeu..nu am crezut niciodată că voi trăi astfel de momente.Nosotea asta mi-e frica sa dorm, noaptea trecuta nu am dormit și nici cealaltă decât 2 ore ziua pentru fiecare noapte nedormita și insomnia cronica tine de 3 luni deja.
As vrea sa găsesc salvarea, dar știu sigur că nu o merit și e greu de găsit.
Noaptea asta va fi un examen mare pentru mine.îmi trebuie speranță mai mult decât oricând.Desi eu in general găsesc mereu speranță în ceva Acum nu.Gandul asta că pot muri oricând mă înfioară se cutremura și înainte iar acum când am aflat că mi se poate întâmpla mie cu șansă mare am rămas perplex.Nu știu direcția către speranță reală.

1 răspuns:
| ania a răspuns:

În vremurile în care trăim fiecare se poate confrunta orcând cu moartea.În în 9 octombrie anul trecut am vizitat cu soțul meu un preiten de familie, fost coleg de facultate cu cîțiva ani mai mare ca noi și peste vreo 2 luni a murit de covid, nu ne gândeam deloc că e ultima dată când îl vedem, am avut și noi covid după întîlnirea cu el dar Dumenzeu a avut zile pentru noi.Prin martie c
când vedeam la tv ce ravagii face virusul în China, inițial m-a cuprins așa o frică de moarte, de ce se va întâmpla dacă am fi bolnavi amândoi deodată și copiii ar rămâne singuri și am început să mă rog mai mult și să recitesc toată Biblia și promisiunile LUi Dumnezeu mi=au vindecat sufletul. În special Romani 8-28.TOATE lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce îl iubesc pe Dumnezeu.Așa că mi=am încredințat viața în mâna Tatălui și a Mântuitorului Hristos, și am crezut că și dacă aș muri, Dumnezeu ar avea grijă de familia mea, de copiii mei și eu voi începe veșnicia alături de El. Prietenul nostru care a murit era foarte credicios nu avea nici o frică de moarte și chiar l=am admirat că ne=a primit în vizită când alții nu primeau nici pe cei din familie. Viața de aici e doar o pregătire pentru adevăratul destin, veșnicia alături de creatorul nostru.