|

Bună TPU! Ce părere aveţi, influenţa filmelor asupra copiilor în special este nocivă sau educativă? Cum ar putea părinţii, care nu cunosc tot conţinutul filmelor să aplice nişte criterii clare de selecţie?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu ma gandesc cu groaza la copiii care cresc in fata televizoarelor si a calculatoarelor. Pentru ca parintii sunt multumiti ca astfel isi pot face treburile, dar putin se ingrijoreaza de ceea ce 'inmagazineaza' copiii lor. Cred ca astfel de copii nu au copilarie. Ne miram de ce un adolescent ajuns la bacalaureat nu reuseste sa faca o compunere, o povestire sau o scrisoare. Nu mai vorbesc de o cerere sau un comentariu literar. Astfel de copii nu stiu decat atitudini de razbunare, violenta iar vocabularul lor este prea sarac, imaginatia slab dezvoltata si educatia la pamant. Nu toti sunt asa, nu generalizez si nu spun ca un desen animat inainte de culcare este daunator. Dar toate trebuiesc facute cu echilibru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce-i prea mult are influenta nociva si asupra parintilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate fi nociva daca sunt cu violenta, sau cu tot felul de lucruri paranormale.Ar putea sa urmareasca pe un program continutul unui film, dar si sa-si ajute copilul sa-si dea singur seama de ce un anumit film e bun sau nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează