| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

Buna TPU este vorba de vise la ora 2 dimineata am visat ceva ciudat eu ma uitam la tv (asa cred) si am visat un copil care se legana in mijlocul unei gropi mari de foc am visat un inger si un dr** acel dr** a rupt lantul sau funia de la leagan si un inger il facuse inapoi si m-am speriat si m-am trezit si l-am strigat pe varul meu mai mic ca dormeam cu el. Si vreau sa va spun si daca voua vi s-a intamplat asa ceva.

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Visele sunt vise. Nu-ti pierde vremea cu ele. Te-ai trezit la realitate, forget about it, vezi-ti de lucrurile reale, ca si cand nimic nu s-a intamplat. Pentru ca asa este, importanta lor este aproape zero in viata noastra reala.

4 răspunsuri:
| Lizzu a răspuns:

"drac". De ce nu-i spui asa? nu e tabu sau pacat, sa stii, sa spui pe nume.

Ai vazut imagini pe tema asta sau filme, sunt nenumarate cai prin care detaliile ajung in minte, apoi in inconstient si apar in vise.

Visele astea sunt simple frici si temeri ale celui carme viseaza si nimic mai mult.
Poate ti-e frica sa nu patesti ceva sau ca cineva din familie sa nu pateasca ceva intr-o anume situatie si incarcandu-ti mintea cu asta, e normal sa si visezi.

| CinevaNou a răspuns:

Visezi tampenii de astea din cauza ca nu esti in stare sa scrii drac.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Cosmarurile apar cand esti instabil emotional, cand n-ai incredere in tine. Or sa treaca daca renunti sa te uiti la stiri si sa te iei dupa gura lumii.

| mircea22b a răspuns:

Nu e un vis e un cosmar.