|

Buna TPU. In primul rand vreau sa stiu, coma este acelasi lucru cu moartea cerebrala/ moartea clinica nu?. asa. Deci uitati acest link : http://www.youtube.com/watch?v=I9Uu0O1wiewE adevarat ca atunci cand esti in coma, vezi un coridor si pe Dumnezeu si toata viata in fata ochilor? Si se intampla la oricine care e in coma sau doar foarte rar?

Si inca o intrebare, credeti ca exista viata dupa moarte?

- Va multumesc.

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună.
Ai mai postat o întrebare asemănătoare, aici ai o completare.
Pe tine, de fapt, ce te frământă?
Pa, pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multumesc de emisiune.:))
http://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8M

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e adevarat ca vezi pe doamne doamne si toata viata...Cand esti in moarte cerebrala visezi.Creierul tau realizeaza ca e pe moarte si iti induci singur visele astea.Asta explica ca majoritatea oamenilor vad cand se afla in moarte cerebrala ce-au crezut.Mai exista cazuri in care unii de o religie vad varianta vietii de dupa moarte a altei religii...Sunt aproape sigur ca asta e din cauza ca se indoiau de credintele sau necredintele lor.Nu cred ca exista viata dupa moarte.Pana acum nu avem vreo dovada ca ar exista.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe scurt: coma e paralizie, un somn din care nu te trezesti cand vrei sau cand vor altii, iar moartea clinica e moarte temporara http://ro.wikipedia.org/wiki/Moarte_clinic%C4%83

Nu e adevarat, sunt vise/repoduceri ale subconstientului.

Nu cred in viata dupa moarte pentru ca stiu ca nu exista suflet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am o vecina care e si o sora in Hristos de-a mea si care de mica e bolnava, si de mica ia medicamente, nu mai stiu cum se numeste boala (am s-o intreb daca vrei si iti voi da un mesaj) dar a intrat in coma anul asta si moartea a venit sa o ia, dar Dumnezeu i-a spus mortii sa plece caci ea e fiica Lui. In ziua aceea acolo erau alti pacientii in coma toti au murit numai ea a ramas in viata. A facut si o marturie si a spus-o bisericii din care face parte, acolo merg si eu la biserica aceea.
Si exista viata dupa moarte.
Eternitate:
Question: "What happens after death?"
http://www.gotquestions.org/what-happens-death.html
Http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php
Fiecare suflet apartine lui Iisus Hristos (Yahushua ha Mesiach)
Iată că toate sufletele sunt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot aşa şi sufletul tatălui este al Meu. Sufletul care păcătuieşte, acela va muri.
Ezechiel 18:4
Fiecare om moare.
Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata,
Evrei 9:27
Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.
Eclesiastul 11:9
Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Eclesiastul 12:13
Unii merg in rai altii in iad:
Omul alege unde merge, daca iL urmeaza pe Yahushua(Iisus) ajunge in rai evident, daca il urmeaza pe diavol ajunge cu el in iad.
Nu putem sluji la 2 stapani(Matei :24)
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3:17-19
JUDECATA:
http://www.youtube.com/watch?v=6138KRaiJsQ&

Fiindcă este scris: „Pe viaţa Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea ...2004 - 2065 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In coma poti auzi uneori ce se intampla in jurul tau si ce vorbesc persoanele din incapere, iar creierul functioneaza ca atunci cand dormim, punand sunetele auzite impreuna cu amintiri si ganduri, realizand vise. De aici reies si povestile gen "coridorul alb", dumnezeu, etc.

Nu cred ca exista viata dupa moarte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred in viata de dupa moarte. Atunci de ce S-ar mai fi Intrupat Mantuitorul pentru a scoate sufletele celor din iad.
Noi cand spunem simbolul de credinta marturisim "Astept invierea mortilor ".
Cei care au trecut prin asta, spun ca nu ar mai fi vrut sa se intoarca, ori isi vedeau pe cei care s-au dus inainte lor, aveau o stare de liniste, etc.

Poti cauta mai multe pe net daca cauti moarte clinica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da exista cand esti in coma creierul si trupul sunt 50 50 dar exista viata dupa moarte de fapt viata e un vis

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează