| AvalohisAlin a întrebat:

Ce șanse sunt sa existe viață după moarte și de ce sunteți așa de siguri că nu mai exista conștiința si ceva după moarte dat fiind faptul că noi suntem energie și energia nu se pierde?
Tu aștepți să existe ceva după moarte?
Ce crezi că te așteaptă?
Sunt atâtea cărți, filosofii și experiențe NDE plus decorporalizari, dedublari astrale încât nu prea poți să nu crezi in așa ceva că ești considerat prea materialist dar poate unii dintre voi va place să fiți așa și să credeți că exista doar ceea se vede.

5 răspunsuri:
| LovedbyGrace a răspuns:

Toate șansele.

| halogen001 a răspuns:

Energia nu se pierde, dar se transforma. Daca am mancat o gaina, acea gaina nu mai traieste si energia din ea e capata alta forma. Ce a fost gaina cat era vie nu mai este. Si-a pierdut toate amintirile, tot ce era ea cand era in viata, deci pot spune clar ca nu mai este gaina. De aceea am convingerea ca nu mai e nimic. Nu e nici bine, nici rau. Asta e viata, azi esti, maine nu mai esti.
Experientele acelea sunt fantezii pentru scos bani de pe urma amatorilor de senzational.
Normal ca doar doar despre ce simtim cu ajutorul simturilor si cu ajutorul ratiunii putem spune ca exista. Povestile inventate care nu se verifica nu sunt de incredere sau de luat in seama.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Nu cred într-o viață după moarte. De ce? Sunt dintre persoanele cărora trebuie să le demonstrezi ca să creadă

| anonim14653876 a răspuns:

Nu există șanse pentru că nu există conștiință fără un creier să o genereze.

| Schizotix a răspuns:

Tu si eu traim intr o realitate in alb si negru. Ca mai sunt unii care incearca sa si coloreze aceasta realitate este altceva. Cu asta am zis tot!