| ProExpert12 a întrebat:

Daca vreau să-mi vând sufletul Diavolului, care este procedura? Trebuie sa o fac in compania unui alt satanist?

21 răspunsuri:
| EestiSodalane a răspuns:

Nu este nicio procedura. Nu exista asa ceva. N-ai teme de făcut? Sau ceva literatură de citit? Sau de practicat un sport? Nu înțeleg de ce voi copiii alegeți să fiți proști când puteți face ceva mai constructiv cu timpul vostru.

| ProExpert12 explică (pentru EestiSodalane):

Băi ăsta ai grijă cum vorbești daca tii la viața ta!

| ProExpert12 explică:

Când cineva pune o întrebare, răspunzi la ce s-a întrebat! Nu răspunzi la o întrebare cu o altă întrebare!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E mai bine sa il ai pe Dumnezeu ca aliat.
Citeste despre Viața Sfântului Sfințit Mucenic Ciprian
https://doxologia.ro/viata-sfantului-sfintit-mucenic-ciprian

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ProExpert12):

Se pare ca tu personal nu mai ai nimic de vandut Diavolului. Nici nu-ti dai seama.

| ProExpert12 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

N-am nevoie sa citesc nimic. Daca nu răspunzi la ce am întrebat, mai bine taci.

| Maraa345 a răspuns:

Sa cazi in cap.

| ProExpert12 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am uitat să râd

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ProExpert12):

Inseamna ca nici Faust nu ai citit

| AdeA1991 a răspuns:

Depinde care "diavol" din care religie, dar ca cineva care poate vb cu spirite te asigur ca nu o sa il vrea nici unul, deja il are capitalismul.

fara misto acum. poti sa atemptezi o petitie pentru ceva ce iti doresti, dar nu exista garantia ca ti se va raspunde, asa ca iti sugerez sa faci ceva de genul.

"Voi face cutare lucru in onarea ta, pentru o perioada de... (app nu ceva exagerat ca sa poti tine de promisiune), ca tu sa ma ajuti cu... sa devina realitate."

de mentionat ca promisunea a ceea ce faci tu trebuie sa fie in corelanta cu ce iti doresti.

Bafata, si nu te lasa posedat laughing

| AdeA1991 a răspuns (pentru AdeA1991):

*** bafta

| Cipi1212 a răspuns:

Nu îți recomand să faci așa ceva.

| ProExpert12 explică (pentru Cipi1212):

Nu mă interesează părerile și recomandările tale!

| anonimg a răspuns:

Din naștere suntem ai celui rău. Așadar, pentru decizia ta nu trebuie să faci nimic.
Doar atunci când vei merge împotriva curentului celui rău, doar când vei trece de partea lui Dumnezeu, atunci iadul se va dezlănțui împotriva ta.
Deci cât timp nimeni nu te urăște din pricina credinței în Dumnezeu, asta înseamnă că ești deja de partea diavolului.
Poți să fi în orice religie creștină sau necreștină; cât timp nimeni nu te vorbește de rău din pricina actualei tale credințe, cât timp nu te dă nimeni afară din casă din pricina că iubești pe Dumnezeu, asta înseamnă că ești deja de partea celui rău.
Sfatul meu este ca să devii un om educat în toate punctele de vedere, și la cel mai înalt nivel. Pentru că lucrul acesta va fi spre binele tău și spre fericirea ta. Este imposibil ca să fi fericit în viață și să-ți meargă bine dacă nu te străduiești și nu îți impui mintea și voința spre educație. Orice om născut pe pământ se naște obligatoriu și cu responsabilitate -responsabilitate atât față de el cât și față de toți ceilalți oameni, și față de Dumnezeu.

Vrei să vezi cum acționează diavolul și cum Se luptă Dumnezeu cu cel rău? Vrei să cunoști natura acestei lupte ideologice dintre Dumnezeu și Satana? Vrei să ști unde ne poziționăm noi în această luptă și care este rolul și scopul nostru? Atunci descarcă gratuit aplicația EGW Writings2 din Google play și citește cartea "Tragedia veacurilor".

| FreddieM a răspuns:

Crezi in Dumnezeu?
Cheers

| MihaitzaItza a răspuns:

Cred că poți și online, pe olx sau ceva.

| MadPop1234 a răspuns:

Cunoasteti cum era diavolul ca caracter? Din Biblie nu se intelege exact, e ambiguu!

| minrest a răspuns:

Faci un contract in scris, il semnezi si il pastrezi ca aid-memoir. Daca vrea, Satan il accepta; daca nu, ramane o propunere.

| doctorandus a răspuns (pentru anonimg):

Pe Ellen White cine a dat-o afara din casa? Sau ea nu mergea impotriva curentului celui rau? Sau nu l-a iubit pe Dumnezeu?

Daca era cum spui tu, toti adventistii erau in zdrente si cerseau mancare la coltul strazii. La supermarket nu te intreaba ce religie ai ca sa-ti vanda mancare. Adventistii primesc autorizatii de la primarii sa-si cladeasca biserici, nu-i persecuta nici Dracu'.

Majoritatea oamenilor nu te intreaba ce religie ai. De ce? Pentru ca nu le pasa.

| doctorandus a răspuns:

Diavolul se ocupa cu probleme serioase. De exemplu cum functioneaza satelitii lui Musk in razboiul dintre Rusia si Ucraina. Tu nu prezinti importanta pentru Diavol.

Lasand gluma la o parte, Diavolul nu exista.

| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericit dacă ai alegesa îți vinzi sufletul Mantuitorului Hristos, cât timp nu faci asta, al diavolului ești deja.E un Stăpân infinit mai bun. Oricum toate lucrurile pe care le oferă diavolul sunt create ca și el, nu împlinesc sufletul nostru nemuritor, îl lasă tot pustiu și gol și fără sens.
Pentru asta nu e nevoie de prezenta nimănui, Stăpânul necreat al existenței e peste tot, sta și bate la inima preaiubitilor pentru care a venit și si-a sacrificat propriul sânge, sa plătească El mizeriile vieții noastre și sa ne ofere prietenia lui vindecătoare.