| coronavrummm a întrebat:

De ce a facut Dzeu virusii si bolile?

17 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Părerea mea e că virusul acum celebru inventat de chineji ( nu ar apare președintele lor în public purtând doar mască dacă nu ar avea deja antidotul), energizați de Satana și folosind material genetic creat de Creator și Dumnezeu a îngădiut să se întâmple asta pentru că vrea ne întoarcem la El, să ne cerem iertare că L/am ignorat, să ne cerem iertare pentru păcatele noastre, să ne dăruim viața Lui., să citim Cuvântul Lui Biblia, să ne rugăm și să ne trăim viața în comunicare cu El. Pentru El destinul sufletului nostru e mai important decât cât trăim pe pământ.

| RAY a răspuns:

Pentru cei pacatosi cica sau pentru ca sa le testeze credinta la supusi lui dz sau satana face ce vrea, faza e ca oameni sunt egoisti nu le pasa de aproapele lor gen si ce daca are cancer a pacatuit el sau familia lui,dz e un tiran face ce vrea el,iti ia viata,iti da boli,ca asa are el chef,in fapt este natura umana fricoasa care vrea sa dea sens existentei,oameni se mint ca exista dumnezeu,satana,sunt minciuni care acopera suferinta umana,o sa mearga toti in rai si o sa fie bine,stim ca nu e adv ca nimeni nu vrea sa moara,asa ca a discuta cu teisti nu are rost,pentru ratiunea este rea,ei traiesc in lumea lor perfecta iar noi astia suntem cu satana,nu l-a vazut nimeni dar e, nici pe dz, sunt credinte oarbe care ofera un scop, sens, uni se amagesc desigur, natura umana este foarte greu de acceptat

| Algo098 a răspuns (pentru RAY):

Corect, asa este.

| Algo098 a răspuns (pentru RAY):

Corect, omul are tendinta sa se puna bine cu cel puternic ca sa-si scape pielea happy chiar daca cel puternic nu face ce trebuie, omul il aproba si ii accepta toate actiunile, bune sau mai putin bune si lucrul asta se intampla chiar si in realitatea virtuala a credintei.

| dany1988 a răspuns (pentru RAY):

De ce nu te vad cand comentezi la mine? Esti evertizat?

| RAY a răspuns (pentru dany1988):

Da,pentru spam,am pus intrebari cu un link spre discordul meu, cautam persoane, iluminate la minte, nici nu am gasit ca au intrat doar gunoaie umane, ce ironic, am gasit cand am selectat persoane cu atentie si le-am trimis invitatie, cica asta pot

https://www.tpu.ro/......o-parerea/

| dany1988 a răspuns (pentru RAY):

Erai ascuns.Am inteles.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Virușii sunt forme de viață mult mai vechi decât noi.
Când a făcut viața, i-a făcut și pe ei în mod inevitabil, nu special pentru noi ca să ne chinuie.

| supadeceapa a răspuns:

Se plictisea.

Răspuns utilizator avertizat
| Digikey a răspuns:

Pentru ca Adam nu voia sa se spele pe maini.

| Algo098 a răspuns:

Daca ar exista Dz, cu calitatile care i se atribuie: bunatate, corectitudine, putere si cunoastere nemarginita, nu ar exista nici o motivatie rationala ca acest Dz sa fi facut virusii si bolile. Parerea mea este ca acest Dz nu exista si atunci intrebarea nu mai are sens. Atat virusii cat si bolile se explica prin evolutie, prin modificari genetice intamplatoare fara a avea legatura cu o divinitate care ar dori sa creeze asa ceva.

| dany1988 a răspuns (pentru Algo098):

Credinciosii zic altceva.

| GicaGigekGica a răspuns (pentru Algo098):

Omul a pacatuit si a fost izgonit din gradina edenului, de asta sunt toate bolile si virusii...Acolo nu erau nici virusi, nici boli, nici rautate si nici copii nevinovati cu cancer doar ca omul a gresit

Răspuns utilizator avertizat
| Algo098 a răspuns:

E mai simplu cu credinta, decat cu stiinta. Cand accesul la stiinta e mai dificil, si este intr-adevar, cand dorim sa ne consideram adevarati cunoscatori fara a cunoaste, cand ne e mai usor sa traim intr-o lume virtuala care sa ne fie mai pe intelegerea noastra, alegem credinta si avem tot ce ne dorim la modul virtual.

| BlackOldSun a răspuns:

A spune ca o entitate care prin definitie este imposibila si ridicola ca a ''creat'' asa ceva e dovada clara ca e lipsa de educatie in a intelege lumea din jurul nostru!