anonim_4396
| Anonim întreabă:

Descoperire importantă: în păgânism crucea era simbol al organului masculin. Orientat in jos și înfipt în pământ la capul mortului din pământ care soarbe seva vitala de sus din organul înfipt în pamant. Împăratul roman Constantin a introdus acest simbol păgân in cultul creștin apostat pentru a atrage teritorii păgâne sub ocupația romana. E o combinație între invatatura falsa a morților vii și relații sexuale anormale. Isus nu a fost răstignit pe cruce ci pe un stâlp.

Urâtă treabă nu-i așa?

14 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Rastignirea a avut loc pe cruce, conform pedepselor de la acea vreme. Daca spui ca pe stalp, inseamna ca nu crezi in autenticitatea giulgiului din Torino.

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns (pentru VasileBen):

Sunt interpretari, documentele oficiale arata altceva. Modul de a te inchina nu are treaba de cum a murit Isus, asta este o adaugare.

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns (pentru VasileBen):

Doar o intrebare. De ce prin filme ne arata ca Isus a murit pe cruce?

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns (pentru VasileBen):

Si cu ce ne afecteaza modul de a ne inchina soarta daca noi tot credem in Isus si ii respectam poruncile?

Edit : multumesc pentru block...

| Anonim explică (pentru Celcestietot):

Vezi ca @VasileBen asta e religiosul ala fantic @Meme10Memu care si-a luat suspendare pentru promovarea religiei martorii lui Iehova si pentru intoleranta religiilor si credintelor celorlalți.

| WisdomInTheDark a răspuns:

Relatii sexuale anormale... se cheama necrofilie. Si e si fara consimtamant din moment ce mortul nu poate sa spuna da sau nu.

Si inca ceva pentru crestini. Daca Iisus a fost rastignit pe cruce, de ce va inchinati la instrumentul pe care a fost torturat acest idol al vostru? Iisus a fost rastignit pe cruce, ce va face sa credeti ca lui ii placeau crucile, de va inchinati asa mult la ele?

| PainTech a răspuns:

"crucea era simbol al organului masculin." - Poate era, poate nu. Nu te contrazic. Dar cuvântul cheie este "era". Acum sigur nu mai este.

Și svastica era un simbol al bunătății prin Asia. De un secol și ceva nu mai este...

| HappyUser a răspuns:

Martor al lui Iehova?

| NumaPompilius a răspuns:

Poti sa ne spui de unde ai luat informatia aceasta? Unde scrie ca semnul crucii ar fi un simbol pagan?

| h379m3973423 a răspuns:

Na, și vă mai mirați de ce nu crede lumea în teoria cu maimuța. Voi și descoperirile voastre... laughing

| pacatosulBogdan a răspuns:

Urata este propaganda ta satanista!

Biblia spune ca Hristos a suferit moarte pe Cruce, nu pe stalp, asa cum minti tu! "S-a smerit pe Sine, ascultător făcându-Se până la moarte, şi încă moarte pe cruce." - Filipeni 2, 8
Sfantul Apostol Pavel se lauda Sfanta Cruce a lui Hristos:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, şi eu pentru lume!" - Galateni 6:14
Regele David in profetie se inchina Crucii lui Hristos, prevazuta ca asternut al picioarelor Lui: "Înălţaţi pe Domnul Dumnezeul nostru şi vă închinaţi aşternutului picioarelor Lui, că sfânt este!" - Psalmii 98:5

A fost porunca lui Hristos ca Sfantul Imparat Constantin sa puna semnul sfintei Cruci pe steagurile de lupta ale armatei lui impotriva lui Maxentiu:
"In hoc signo vinces!"
Sfanta Cruce: semn de biruinta asupra mortii si a diavolului!
Sfanta Cruce: semnul Fiului Omului care se va arata la a doua venire a lui Hristos.
Sunt pacatos, dar sunt crestin si imi fac semnul Sfintei Cruci ca semn de cinstire a lui Hristos si ca ingradire de tot raul, cu ajutorul harului lui Hristos!
Sfanta Cruce a lui Hristos, ajuta-mi, impreuna cu Sfanta Doamna si Fecioara Nascatoare de Dumnezeu!