|

Desi aparent nu are legatura cu religia, cred ca poate avea explicatie si prin divin.Despre ce este vorba: Recent am citit si vazut un batran de 96 de ani, care a procreiat cu o femeie de 54 de ani.Mai are un copil de 2 ani si declara ca fac sex in mod curent. Cu cateva luni in urma am citit despre un batran care nu ingurgita nimic,nici lichide, de mai bine de 30 de ani.A fost urmarit de medici in clinici celebre, dovedindu-se ca nu minte.Acum mai bine de un an am vazut un flmulet tot cu un batran care vedea forte bine intr-un intuneric perfect.Si la el s-a dovedit ca era purul adevar.Toti au in comun ca triesc in India si fac parte din clasa inferioara.

Intrebare:Are legatura dvinul cu asa ceva si in acest caz despre care divin poate fii vorba? Daca nu are legatura cu divinul despre ce ar putea fii vorba (ca parere)? In ultima siuatie,facind o similitudine, nu putem presupune ca si minunile Biblice pot avea astfel de explicatii?

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Din ce ai enumerat tu nu vad nimic ciudat ce poate fi considerat minune.
Exista cazuri in care la varste foarte mari poti sa-ti recapeti si vederea si sa scapi de ochelari, am citit un caz in care unui batran de 60 de ani au inceput sa-i creasca dintii si asa se face ca la varsta de 63 de ani avea o pereche nou nouta de dinti, lucru ce a fost exlicat pintr-o anomalie genetica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Inferno):

Cred ca nu ai citit cu atentie.Niciunul din cazuri nu este o manifestare normala.Cine poate trai fara sa manance si bea? Cine vede perfect in intuneric? Cine a mai procreiat la 96 de ani(afara de cazuri biblice)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

"ne a mai procreiat la 96 de ani(afara de cazuri biblice)?"
Am citit despre multe cazuri in care respectivii aveau 60 -70-80 de ani, aici esteo situatie mai rar, avem o varsta destul de apropiata de 100 de ani, dar aceste lucruri se explica prin anomalii genetice, ce pot prelungi potenta pana la varste foarte mari. Anumite anomalii in structura ADN pot chiar dubla durata de viata a unui om.
"Cine vede perfect in intuneric?"
Perfect este un termen relativ, nu exista o vedere perfecta, pentru ca sunt sigur ca acel om care vede "Perfect" nu poate vedea decat culori cuprinse intre 400-700nm lungimea de unda. Restul fiind invizibil. Este o exagerare, poti spune ca vede foarte bine, dar nu perfect.
Aici nu prea ati oferit suficiente informatii, perfect este un termen relativ asa ca nu ne spune nimic, ce inseamna ca vede perfect? Vede asa cum vede un tanar de 20 de ani,vede ca o pisica, adica mult mai bine decat un om normal? Oferiti mai multe detalii.
"Cine poate trai fara sa manance si bea?"
Aici este o situatie mai delicata si recunosc ca am fost neatent, am avut impresia ca acel batran nu ingurgita lichide, nu si mancare, acum observ ca se refera si la mancare.
E imposibil dupa mine, nu cred ca exista o explicatie biologica, daca aveti informatia poate o postat sa ma luminati si pe mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Inferno):

Http://www.adevarul.ro/......75211.html
http://www.adevarul.ro/......74488.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un barbat produce spermatozoizi toata viata, deci daca are o inima puternica si duce o viata sanatoasasi activa, pentru a putea sa se mentina in forma, nu vad de ce nu ar putea intretine relatii sexuale.
Explicatia nu este niciuna divina.
Indienii au foarte multe mancaruri, condimente, sunt cu miile, deci, duc un stil de viata adecvat. Ei mananca si cu mainile, pentru a stimula cat mai multe simturi, atunci cand mananca, si nu mananca decat mancare gatita.
Deci, se hranesc de o mie de ori mai sanatos ca alte popoare.
Organismul oman nu are limite, dar trebuie sa stii sa le depasesti, iar societatea in care traim... nu este un mediu favorabil, chiar deloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Primul caz n-as zice ca tine de zei. Barbatul produce sperma pana moare. Aici tine de femeia respectiva. Cica este o limita de varsta la care femeile nu mai pot face copii. Totusi, in unele cazuri acea limita este depastia iar in altele cazuri este depasita cu mult.

Nu cunosc cazul cu mancarea si cu vazutul pe intuneric, dar daca sunt adevarate, sunt datorate unor schimbari biologice/genetice sau cum vrei sa-i zici. Din moment ce sunt prezente doar la un individ nu tine de evolutie. Sunt animale care pot rezista foarte mult fara apa si mancare sau care vad pe intuneric, poate anumite schimbari in timp au produs acelasi efect la oamenii respectivi. Daca se pot afla cauzele, atunci poate se va afla o metoda de a-i face si pe altii asemanatori.

Daca are legatura cu zeii, din pacate pentru crestini, aceste cazuri nu tin de zeul lor ci tin de zeii celorlalti. Deci tocmai s-a demonstrat existenta mai multor zei, politeismul a avut dreptate. Ca parere, daca sunt reale cele 2 cazuri, sunt simple modificari, nimic supranatural.

Cine a facut testele? Unde s-au facut? Poti sa oferi mai multe detalii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am gasit un articol despre traitul fara apa si mancare. Sper ca stii engleza.

http://www.skepdic.com/inedia.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Din pacate nu pot sa-mi editez raspunsurile, deci trebuie sa scriu un al 3-lea comentariu. Daca e sa cauti pe internet, gasesti raspunsuri la diversele intrebari. Ti-am raspuns la sex si mancare dar la vazul pe intuneric nu gasesc prea multe informatii, de la putine spre deloc. Poti tu sa oferi ceva mai detaliat?

Pana acum :
sex - posibil
mancat/apa - myth busted
vazut - detalii mai multe sa stiu ce sa caut.

Nimic supranatural.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toate au legatura cu divinul, in ceea ce ai prezentat aici, batranul care a procreat la o varsta inaintata de exemplu, eu zic ca e o anomalitate care are legatura cu locul si oamenii locului, mai exact, biologic vorbind fertilitatea masculina depinde de o serie de factori din motivul in care metabolismul acelui om a permis acest lucru. Alimentatia, modul de viata, clima, credinta laica si altele au creat o linie genetica a locului care permite bilogic acest lucru. Se stie despre indieni ca masculin sunt dotati, poseda tainele amorului ( kamasutra e de origine hindi ), au alimentatia sanatoasa si echilibrata, ferilitatea masculina si feminina e longeviva ( barbatul potent si dotat pe deoparte cu virilitatea masculina ce asigura spermatoizii sanatosi care gasesc ovululul sanatos pentru a o fecunda - femeia este capabila sa asigure ovulatia pe de alta parte ), credinta care influenteaza conceptul de viata este puternica si asigura un echilibru emotional corespunzator acestui fapt, functiile vitale printre care reproductia dar si partile care asigura o stare fizica corespunzatoare sunt compatibile bilogic cu asigurarea conditiilor in care are loc. Linia genetica intr-un om partial se mosteneste partial se creaza. Minunea este crearea conjuncturii speciale pana la urma, in care au loc toate astea fiindca biologic vorbind, metabolismul acesta exista si este necesar reproducerii, conditiile externe care l-au creat in timp sunt bazele existentei sale.
Individul care nu a mancat nimic de 30 de ani, biologic are explicatie: energia necesara dezvoltarii unui organism este dat de arderea interna a materialului organic ajuns acolo prin alimentatie si preparat corespunzator prin procesul biologic de digestie. Manifestarea credintei, rugaciunea, meditatia si modul de viata monahal asigura vointa refuzului de hrana si inlocuirea acestuia partial cu procese care inlocuiesc modul traditional de dobandire al energiei cu o stare obtinuta prin procesle denumite anterior, o stare speciala...2006 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează