| OctavianDanielMaria a întrebat:

Dumnezeu l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea lui, nu? Dar pe plante, fungi bacterii, virusi si animale dupa al cui chip? Si pe fluture nu l-a creat el, ca nu exista fluture pana nu e omida= Evolutie

Răspuns Câştigător
| NotNamed a răspuns:

Tot ce exista in acest univers este produs al proceselor chimice dintre atomi, nu create de un personaj mitic supranatural superputernic atotstiutor fara de moarte care traieste in alta dimensiune si care sfideaza legile fizicii

147 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Au chip cele enumerate mai sus?

| Cristian86 a răspuns:

La ce se referă când spune "chip"? Ce intelegi prin asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La turnul babel de ce li s-au încurcat limbile?

| SingleForOne a răspuns:

Toate ființele de pe pământ au asemănarea creaturilor din Raiul ceresc, iar noi avem asemănarea Lui Dumnezeu. Cum este Dumnezeu Stăpânul întregului Rai ceresc, și al omului, și al Raiului pământesc, la fel suntem și noi stăpânii Raiului pământesc, precum vom fi și stăpânii Raiului ceresc, lângă El; lângă Dumnezeu, doar dacă Îl înțelegem și Îl acceptăm în viața noastră. happy

| SingleForOne a răspuns:

Nu există bacterii sau viruși in Raiul ceresc, pentru că acestea reprezinta moartea, fiind aducătoare de moarte, în timp ce în Raiul ceresc există numai viață, fără moarte sau întuneric. happy

Răspuns utilizator avertizat
| armiaso a răspuns:

Incorect, evolutia NU poate explica transformarea din omida in fluture si inapoi, mai documenteaza-te cu privire la procesul de transformare.
vorbesti fara sa te documentezi inainte, ca de obicei.

| SingleForOne a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Un fluture sau o omidă, sau oricare alt animal sau insectă, gândește precum un om? Cred că glumești. Sunt organisme precum noi, adică "ființe vii", dar asemanarea se oprește aici, fiecare ființă are rolul său în lume.

"După al cui chip?" întrebarea se referă la o persoană, la ideea de stăpân, adică noi după chipul Lui Dumnezeu, și a îngerilor, iar restul după imaginea din Raiul ceresc.

| SingleForOne a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Ce-ți mai place să iei lucrurile înafara contextului, și le învârți după cum vrei și/sau cum îți place, și faci după sensul tău, ca și cum celălalt care vorbește spune numai prostii, și numai tu ești inteligent. happy Îmi pare rău de tine, dar suferi sever de narcisism, și Dumnezeu știe ce altceva!

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru NotNamed):

Esti un prost. Dumnezeu exista cu adevarat, nu uita ca El e cel ce te tine in viata pe pamant.
Cine esti tu sa spui ca Dumnezeu nu exista? cine esti?
Viata este o poveste pentru fiecare dintre noi. Nu uita ca viata bate filmul de cele mai multe ori.

Eu stiu de ce spui asta te-ai uitat la documentarul acesta https://www.youtube.com/watch?v=VwmBnSggcWU dar asta e doar o teorie.

In vremuriile acelea de final Mantuitorul Iisus Hristos se va intoarce asa cum le-a promis ucenicilor sai.

| T0T a răspuns:

Cu Dumnezeu sau nu, nu cred că s-a realizat ceva instant. Ca în cazul fluturilor, totul s-a făcut pas cu pas, evolutiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A facut rahatul dupa chipul tau

| ania a răspuns (pentru NotNamed):

Și legile proceselor chimice, legile fizicii cine le-a gândit? O legislație implică cu Legiuitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu-mi da link de pe wiki in legatura cu evolutia, da-mi un link in care evolutionistii sa dovedeasca ca fluturele a evoluat din omida, dar stai, cine a fost primul? fluturele sau omida? daca a fost omida de unde a stiut ea ca vrea sa evolueze in fluture si apoi sa involueze inapoi in omida? cum a luat hotararea asta codul ei genetic in momentul 0, care au fost oare inaintasii omidei, sau a fluturelui ca tot nu stim care a fost primul, cum s-au gandit o gramada de celule in ziua 0 ca ele vor evolua in omida si ulterior in flutere si din nou vor trece inapoi la omida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Dovada?
esti evolutionist, trebuie sa stii, sau nu stii?