| Dorugar a întrebat:

Este Biblia un text fara nicio o alta valoare decat cea de poveste pentru adormit copii?
Oare din ce cauza nici Dumnezeu si nici Isus fiul Sau nu o recomanda niciodata nimanui?

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Domnul Isus ne indeamna sa citin Biblia.Ioan5:39,, Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine.,,

2Timotei3:,, Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire,,.
Biblia este o carte adevarata! Este profetit locul si din ce samanta se va naste,felul cum va fi intampinat,ca va fi Profet,se va numi Emanuel, unde va incepe misiunea Lui, despre minunile pe care le va face, El va vorbi in pilde, faptul ca va fi o piatra de poticnire pentru evrei, va fi tradat de un prieten, vandut pentru treizeci de arginti, etc.Mai vrei? Daca vrei iti scriu unde este scrisa fiecare profetie si unde se implineste ea!

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru EmaS):

Tot incerci sa insisti pe tema vietii vesnice?

| Dorugar explică (pentru EmaS):

> El va vorbi in pilde < adica Isus va vorbi prin spui tu si vreun alt ciumpalac!
Iata ce zice Isus despre motivul pentru care vorbeste in pilde:
Voua vă e dat să cunoaşteţi taina împărăţiei lui Dumnezeu, dar pentru cei de afară totul se face în pilde,
Ca uitându-se, să privească şi să nu vadă, şi, auzind, să nu înţeleagă, ca nu cumva să se întoarcă şi SA FIE IERTATI

Ai inteles?
Ca sa prosteasca lumea! adica sa se uite si sa nu vada, auzind sa nu inteleaga!
Pricepi asta mai propagandista de minciuni satanice?

| EmaS a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

De ce, tu nu crezi in vesnicie?,, Nu de moarte ma cutremur, ci de vesnicia ei.,,(Vlahuta)

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Si tu vrei sa ne vinzi naivitatea lui Vlahuta ca pe un adevar divin?

Poi inainte de a se naste, nu tot in vesnicie era, si la nastere nu tot din vesnicie a venit? Prin ce grozavii a trecut in vesnicie de ii este frica de ea?
Iarasi nu gandesti? Te doare capul atunci cand gandesti ...sau ce?

| EmaS a răspuns:

Lucrarile lui Dumnezeu nu le poti tu descoperi prin stiinta.El este atotstiutor!

| Inferno a răspuns:

In niciun caz, valoarea Bibliei o depaseste cu mult pe cea a unei "povesti pentru adormit copii."
In primul rand are valoare istorica fiind o care cu o vechime destul de impozanta.
in al doilea rand Biblia reprezinta un "portal" spre trecut la fel ca toate scrierile antice. Biblia reflecta mentalitatea oamenilor dintr-un anumit timp, ne ajuta sa intelegem cum gandeau acei oameni si implicit modul in care actionau pe baza acestei gandiri. Fara carti precum Biblia sau alte manuscrise antice noi nu am avea nicio legatura cu trecutul. (cu exceptia cladirilor, monumentelor ce s-au pastrat, dar acelea nu ne spun prea multe lucruri).
Spre deosebire de ruinele unei cetati antice sau de anumite scrieri stiintifice ce apartin unor oameni importanti din vechime, Biblia e mul mai valoroasa, deoarece in Biblie avem modul de gandire al unor oameni, aparent, simplii si putem intelege gandirea cetateanului de rand.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Lasa-ma sa te corectez putin happy.
Biblia nu este si nici nu ar trebui sa fie o poveste pentru copii caci asta ar insemna sfarsitul mentalitatilor bietilor copilasi.
Ce e de zis in legatura cu Biblia?
Pai,nimic mai mult decat o compilatie de texte,majoritatea fiind structurate de grupuri de oameni cu multa imaginatie care isi dau seama ca trebuie neaparat sa fie ceva mai presus de ei, o forta majora, atotputernica, de neinchipuit, avand ca rol organizarea in diferite tipuri religioase ce constrange mintea slaba.
Sa ai o zi buna!

| Dorugar explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Dar compilatia de texte de care vorbesti au facut-o rabinii evrei care le-au introdus in TANACH si nu in Biblia crestinilor!
Crestini au comis un furt intelectual furand Tanachul si deturnandu-i in mod mincinos intelesul in favoarea sarlataniei religioase pusa la cale de un Ucigas in serie, care este apostolul crestinilor Pavel.

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Am dat exemplu de oameni care au avut un impact in societate.Si Blaise Pascal a recunoscut divinitatea lui Isus si a ingenuncheat inaintea Lui.Numai tu te crezi mare ateu si propovaduiesti minciuni.

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Faptul ca cineva este cunoscut in societate pentru ceva, nici pe departe nu inseamna ca el ar fi in posesia adevarului despre religie!
Blaise Pascal a trait intr-o epoca in care daca nu acceptai Minciuna ca Adevar erai ars pe rug in secunda urmatoare.
Tu daca vrei sa fi cezuta adu doar dovezi sustinute prin argumente stiintifice!

| Dorugar explică:

Minti ca o propagandista a Tatalui Minciunii (adica Satana) ce esti!
A propaga prin exprimari neclare si imprecise niste minciuni care au rolul de a subtitui adevarul este o dovada ca esti o propagandista a minciunii iar minciuna nu vine de la Dumnezeu ci de la Satana!
"Scriptura de care vorbeste Isus, sau Ioane, este scriptura evreilor care se numeste TANACH, si nu Biblie, iar Tanachul este Biblia iudeilor si nu a crestinilor. Nota 2 treci la loc, ca vorbesti prostii si minciuni care put a satanism!
Scriptura de care vorbeste Isus este TANACHUL, si nu Biblia marsavita a crestinilor care il au ca Dumnezeu pe Tatal Minciunii, fapt pe care minciunile tale il dovedesc din plin!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Aicea minti.cu nerusinare.dovada ca nu ai cetit biblia decat cu varful buzelor, fara sa prisepi nemica.pacat de timpul cherdut.cu buzele puteai face atatea.problema e; cap ai. minte iti mai trebuie.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii tu vorba aceea :Cap sa ai ca minte iti creste!laughing

| 1dintrevoi a răspuns:

1. Biblia nu are nicio valoare pentru cei care o citesc ca pe o poveste de adormit copii. Pentru cei care stiu sa citeasca printre randuri, situatia se schimba.

2. Ai vorbit cu Dumnezeu si ti-a interzis s-o citesti? Ai trait in vremea lui Isus si seara, la o partida de septica, ti-a zis ca Biblia e "naspa" si ca nu merita atentie? Sau esti putin iritat ca nu gasesti un review pe net, despre Biblie, de la insusi Dumnezeu? happy

| Dorugar explică (pentru 1dintrevoi):

1 Ce sa citesti printre randuri?
Un furt intelectual scris de rabinii iudei, furt care este prezentat naivilor ca text inspirat de Dumnezeu?
Poi daca era inspirtat de Dumnezeu din ce cauza acei rabini au compilat textele cu mituri si exte al popoarelor din jur, si cu cronica evenimentelor istorice pe care le-a trait poporul evreu?
2 Da am vorbit cu Dumnezeu si mi-a interzis sa o citesc! Nu mi-a spoptit la septica ci in meditatia prin care am vorbit cu el.
3 Nu de net e vorba, ci de faptul ca Biblia este un text bazat pe un FURT intelectual (VT) completat cu "evangheliile unor sarlatani care aveau puterea sa lucreze cu demonii, sarlatani care erau la comanda unui ucigas in serie (Pavel) si nu sub comanda Creatorului!

| bodealigia a răspuns:

BIBLIA este cuvantul lui d-zeu si doar prin implinirea ei putem ajunge in rai. daca asta e parerea ta ar trebui sa ti-o schimbi