|

In timpul in care am lipsit, am avut timp sa meditez. Am cunoscut atat pe Dumnezeu cat si pe Lucifer. Un om dezvoltat din punct de vedere spiritual isi ridica semne de intrebare la un moment dat.

Lucifer nu a vrut decat sa isi extinda orizonturile, sa devina un Dumnezeu, sa ajunga precum cel prea Inalt si pentru asta a fost pedepsit. Crede..si nu cerceta..este Dumnezeu oare impotriva cunoasterii?Caderea Adamica, caderea la sfatul diavolului este intamplatoare? Dumnezeu a creat doi oameni, nu lumea asta.

Lumea de azi este produsul actiunilor lui Lucifer.

Pamantul si lumea sunt sub stapanirea lui.Şi suindu-L diavolul pe un munte înalt, I-a arătat într'o clipă toate împărăţiile lumii. Şi I-a zis diavolul: „Ţie îţi voi da toată stăpânirea aceasta şi slava lor, căci mie mi-a fost dată şi eu o dau cui vreau. Aşadar, dacă te vei închina înainte-mi, a ta va fi toată".

Si i se spune tatal minciunii...el a indemnat pe Adam si Eva sa treaca la urmatorul nivel de cunoastere...si pentru asta au cazut si ei.El este Creatorul nostru, conform bibliei. Fara el, Adam si Eva erau si acum in rai.Cum comentati teoria lui..sa zicem unui "anonim"?

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Dap, Timpuri noi cu Charlie Chaplin nu e ca Pe aripile vantului. Pesemne au avut scenaristi diferiti. Asa si cu religiile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In geneza nu apare cum ca diavolul a fost sarpele,a spune ca satana reprezinta ceva este o blasfemie adusa lui,daca exista nu vreau sa vad ce o sa faca cu astia care cred asta,iahve este suprem,absolut,absolut totul se voia doar cu voia lui,iisus spune doar prin voia tataului meu se face totul, in concluzie satan nu face nimic,nimeni nu face nimic,daca cineva face ceva clar iahve numai este absolut, faza cu iahve este impotriva cunoasteri nu chiar, vechiul testament vedem ca evrei au crezut prin dovezi nu prin credinta in iahve, adica el personal s-a aratat lor, nu a spus niciodata iahve crede in mine orbeste, sectancti crestini sunt impotriva cunoasteri, sectancti blasfemeaza pe dumnezeu, ei sunt mandri =se cred sfinti si cred ca restul sunt diavoli, eu am cunoscut un preot de 96 de ani,omul ala a slujit toata viata trecand prin greutati si a spus decizia manturi mele nu eu o decid, sectancti decid ei manturiea,uita de moise, repet iahve nu a fost impotriva cunoasteri, stiintei, nu cred ca nici iisus, iisus era un intelept, filozof nu un sectanct fanatic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"El este Creatorul nostru, conform bibliei. Fara el, Adam si Eva erau si acum in rai."
La cine te referi în cuvintele de mai sus?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Teorie greșită.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimic din ce este creat nu poate stacna cu excepţia unui bibelou, dar şi ăla se prafuieşte, în rest tot de mişcă sau e verde trebuie să evolueze şi să se dezvolte.
Ca să nu mai zic că după şase zile de muncă, în care Dumnezeu a făcut lumea, a făcut lumină, plantele şi animalele, a asudat cel mai mult ca să facă bărbatul, şi pentru că a văzut că a făcut ceva aşa perfect s-a gândit să nu fie singur şi auzi tu tocmai din coaste s-a gândit să-i ia ca să-i facă pereche, dar nu ştiu unde a greşit, se vede că era un pic obosit, de i-a pus şi sămânţă de scandal, de cicăleală, de gelozie, că uneori ne dorim noi să fim singuri cu o bere, chiar dacă şi asta face spume la gură măcar nu ne dor urechile. Iar după şase zile de muncă Dumnezeu a cugetat că ar fi binevenită o zi liberă, şi cred că asta a fost PRIMA greşală, că doar un pic nu a fostul cu ochii pe ei şi când S-a întors luni dimineaţă la atelier ce să vezi? Eva cu unghiile făcute, roşie la bot, albăstruie la ochi şi cu cireşe la urechi, acum nu ştim dacă de la acetonă sau de la paharul de vin dar a constatat că Adam tot se plictiseşte, şi ce Şi-a zis, de ce să mai muncesc Eu când mai bine îi dau afară din rai şi să se distreze cum vor ei. Şi uite aşa până să apară aplicaţiile pe Android singura distracţie era sexul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt uimit cum adevarul a fost schimbat in micniuna si minciuna in adevar, lucruri care ar trebui sa ne socheze au devenit normale, pe langa toate astea intervin si avorturi, plaja de nudisti, femei dezbracate la orice colt de strada, prostitutia legalizata, droguri legale.
Ce ai scris tu aici sunt doar erezii si din cate stiu este si un cult, care se extinde destul de repede, sunt doar minciuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Pamantul si lumea sunt sub stapanirea lui."
Asa am crezut si eu si asa pare la prima vedere ca raul invinge, am vazut rau in jurul meu si am ajuns sa nu mai disting raul de bine.
Dar toate lucrurile se intampla intotdeauna cu un motiv, chiar daca nu il intelegi acum.Si toate lucrurile au o ordine anume, e ca si cum cineva a creat toata lumea asta sa functioneze intr-un fel, cand te departezi de legile firii, te abati de la drumul tau si iti sapi singur groapa.
"crede si nu cerceta"..incearca sa citesti printre randuri,sa judeci cu capul tau oare ce a vrut sa spuna x cand a scris asta?
Daca iti pierzi judecata esti fragil ca o floare si usor de controlat si la final tu ai de pierdut ca ai cazut in capcana lui.
Problema apare cand judeci prea mult fara sa crezi sau cand crezi orbeste orice din orice parte ar veni fara sa judeci.
Lasand teologia si religia la o parte,tu in ce crezi? Ai judecata morala? Daca gresesti,regreti? Dupa ce regreti,repeti greseala? Daca vezi ura in jurul tau,raspunzi cu ura?
Important e ce faci,ce spui,pe cine ajuti in viata asta sau cum te comporti cu ceilalti. Poti sa aduni averi si sa fii nefericit.
Nu e gresit sa cercetezi,nu e gresit sa crezi.
Conteaza ce faci efectiv cu informatiile asimilate,unde te duci,schimba-ti drumul daca esti pe un drum gresit,asculta si de cei mai trecuti prin viata,vezi fiecare ce gandeste si asimileaza ce te poate ajuta sa evoluezi, sa devi o persoana mai buna, sa lasi la o parte tot ce te face inuman.
Lucrurile sunt simple, le complicam noi ca asa ne place.
Conteaza daca pe diavol il cheama satana sau Lucifer? Sau daca in viata asta ai ocazia sa faci bine si alegi sa faci rau.
Si ca sa iti raspund la intrebare, conform bibliei Lucifer e tot creatia lui Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Don't do drugs, stay in school, eat you vegetables!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Diavolul este mincinos si tatăl minciunii. Când a spus lui Isus ca e stăpân pe toate împărățiile lumii si ca sunt ale lui s-a referit la faptul ca toți conducătorii lumii ii sunt supuși si i se închina.Dar Isus cunoștea adevărul, știa ca e viclean si mincinos si ca Dumnezeu este stăpân atât pe cer cat si pe pământ.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Am cunoscut atat pe Dumnezeu cat si pe Lucifer."
Nu ai cunoscut pe nimeni, linisteste-te.
Ai doar impresia.
Ca ai avansat spiritual de la ultima vizita pe aici, este altceva.Am observat asta.
Dar esti inca departe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează