|

"Majoritatea oamenilor îşi întrebuinţează o mare parte din viaţă pentru a-şi face cealaltă parte nefericită"Cum de reuşesc acest lucru... vedem exemple peste tot. Întrebarea este de ce oare se întâmplă asta? Nu poate anticipa finalitatea şi consecinţele propriilor acţiuni?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Gresit.starea omului normala in care trebuie sa traiasca omul este de fericire, sanatate, optimism, si sa fie pentru ceilalti ca o adiere de viata catre viata.Nu rau si sa fie o adiere de moarte catre moarte. indemnurile Domului sant; faceti celorlalti cum voua insi-va vreti sa vi se faca, si dupa principiul, mai fericit cel ce da decat cel ce primeste.care aveti alta situatie acasa, in familie, sa nu cresteti si sa credeti ca asa e normal.cum spune danionm.numai cei egoisti si care nu gandesc sant asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deoarece majoritatea oamenilor traiesc in frică și sistemele umane urmaresc acest lucru. Prin frica omul poate fi manipulat.
Daca omul s-ar elibera de frica sistemele nu ar mai avea putere asupra maselor.
Adevarata Divinitate, inteligenta universului, nu are,, nevoie''a fi percepută prin frică! deoarece frica nu este compatibila cu iubirea.
Frica aduce dupa ea atașamentul, apoi sigur va urma suferinta.
http://www.trilulilu.ro/video-cultura/frica-si-evolutia-spirituala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează