| GeorgeMihai a întrebat:

Salutare!

Prin rugăciune, se pot transmite gânduri la cineva?

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Da.Când sora mea era departe de Dumnezeu eu ma rugam constant pentru ea: Tată te rog adu- i aminte ca Tu o vrei cu gelozie pentru Tine!
Nu i-am spus cum mă rog pentru ea dar după un timp a venit la mine, a spus că vrea să-şi mărturiseascā pãcatele si mi-a spus că un motiv pentru care a luat decizia de a face pace cu Dumnezeu era un gând constant pe care il percepea ca venind din partea lui Dumbezeu- Te vreau cu gelozie pentru mine!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, se pot, cu condiția să fie o conexiune vitală puternică între cei doi.

| halogen001 a răspuns:

Se pot transmite ganduri doar folosind mijloacele de comunicare obisnuite. Prin fantezie nu merge. Daca era rugaciunea mijloc de transmitere a gandurilor, nu mai aveam nevoie de telefoane, de internet si asa mai departe, ca era suficienta rugaciunea la personajele fictive din cartile cu povesti primitive, puerile si fanteziste scrise pentru prostirea naivilor nestiutori si creduli.

| NotNamed a răspuns:

Nu mai crede in superstitii. Rezolva.ti problemele cu creierul tau pentru ca de.asta il ai. Nu.ti mai pune sperantele si rugaciunile intr-o divinitate neexistenta, din punctul meu de vedere, pentru a.ti rezolva problemele. Auto-iluzionismul ala depaseste orice limita.

| Heraclit a răspuns:

Depinde. Daca acel cineva e un sfant care a murit sau un înger atunci da. Daca e o persoana in viata atunci nu.
Oricum scopul rugaciunii e sa te vorbesti cu Dumnezeu, nu sa transmiti ganduri altor oameni ca pentru asta ai Whatsapp sau Facebook

| Sppin a răspuns:

Prin Duhul Sfant, in caz de il rogi pe Tatal sa il dea si lui, ca sa fie una cu tine in gandire si fapta.
Cum e Tatal cu tine in gandire asa va fi si cu el, dar butonul tot la el va fi, ca adica Duhul Sfant nu va intra cu forta daca nu e lasat.
Dumnezeu spune ca gandurile Lui nu sunt gandurile oamenilor, adica desertaciuni, pacate amarate, dar spune ca poti sa cunosti gandul lui Dumnezeu prin Duhul Sfant.
Gandurile tale trebuie sa fie cernute, curate, sfinte, iar ce doresti tu aproapelui tau, ce gandesti, vor avea un impact si asupra lui, daca unesti fapta ta cu vorba, altfel se considera ca nu ai avut niciodata Duhul Sfant, pentru ca Duhul Sfant te schimba din interior spre exterior.
Cel putin acesta este un punct de vedere biblic.

| AndrElle a răspuns:

Gândurile sunt cam păcătoase in seama lor. Se pot transmite răspunsuri. Spornica minții. Icoanele făcătoare de minuni fac așa.