| fllu07 a întrebat:

Stii intr-adevar ce inseamna Regatul sau Imparatia lui Dumnezeu, pentru care, cel mai probabil te rogi in fiecare zi?

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Este un guvern stabilit in cer de Dumnezeu si care are ca Rege pe Isus Cristos.Isaia9:6,7.Daniel7:13,14

38 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Sa nu uitam ce afirma unul din evanghelisti chiar In Noul Testament: "Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru" (Luca 17:20-25). Iisus a afirmat ca: "Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile.Cand Domnul Isus locuieste in inima ta, El a pus Duhul Sfant care este cu tine si in tine, te conduce, te calauzeste si mijloceste pentru tine.

| fllu07 explică (pentru EmaS):

Prefer sa nu iti raspund. nu stii sa discuti, esti total pe langa.

| EmaS a răspuns (pentru fllu07):

Da,te inteleg, pentru ca voi nu credeti ce scrie Sfanta Scriptura.In Turnul de Veghe nu gasesti tot adevarul lui Dumnezeu.

| fllu07 explică (pentru EmaS):

Ce tot comentezi de reviste? nu mai ai de ce te lega? ti-am zis: sa discutam din biblie, dar nu mai ai argumete si ai inceput sa acuzi. halal crestin!
ti-am zis care ii treaba cu revistele, si daca ai fi fost dreapta, ai fi observat ca revistele se bazeaza in totalitate pe Biblie. ca in ele scrie adevaruri care pe tine si ai tai, si cei ingusti la minte ca ai tai va deranjeaza... ii alta mancare de peste. tu nu primesti reviste (hrana) si probabil de asta esti indignata. oricum ceea ce au relizat martorii nici un cult nu a reusit:
1) detin cele mai publicate reviste din lume. 40 milioane pe editie.
2) au facut un sistem de fotoculegere pentru a publica literatura in cat mai multe limbi, peste 500 de limbi si dialecte.
3) publica literatura pentru nevazatori, si materiale video pentru surdo-muti.
4) toti, dar absolut toti martorii marg in predicare, chiar si cei invalizi, sau alte infirmitati,
5) predica vointa lui Dumnezeu in peste 230 de tari si teritorii FARA BANI.
6) tot mereu au castig de cauza la CEDO impotriva guvernelor care ii interzic.
7) sunt un popor unit de 8.000.000 de membrii. toti primesc aceiasi invatatura, in fiecare duminca, si in fiecare joi,( sau in ce zi au intrunire, dupa caz)
8) in toate ziarele si cotidianele importante din europa, america de sud si asia, apar articole de lauda la adresa Martorilor. nu de putine ori se spune: "daca toti ar fi ca martorii altfel ar fi lumea"
9) au ajuns cu lucarea de predicare si in alaska, si in zonele cele mai indepartate ale pamantului, me malurile amazonului, in triburile indigene. Cu ajutorul Bibliei, al Martorilor, si al publicatiilor lor Martorii au schimbat viata a sute de mii, sau poate milioane de oameni, din drogati, si alcolici, si criminali, violenti, cu tot felul de trasaturi, au devenit oameni pasnici, cu simtul raspunderii, si cu familii fericite, un scop in viata.
si lista poate continua. toate aceste idei scrise aici se pot dovedi.
credinta ta a realizat ceva? care alta organizatie a mai facut asa ceva?
am uitat sa mentionez ca martorii au fost singurii care nu au facut compromis in fata plutonul de executie nazist, comunist, fascist, sovietic, si au spus: NOI, SUNTEM MARTORII LUI IEHOVA, NOI NU NE RENGEAM.
Lucrarea martorilor nu poate fi oprita. de ce? pru si simplu nici guvernele nici politia, nici nimeni nu pot ori aceasta lucrare. de ce?
cum iti explici toate acestea?

| EmaS a răspuns (pentru fllu07):

In Biblie scrie in mai multe locuri despre existenta iadului.
Aceasta este cea mai mare minciuna a lui satan ca nu exista iad.Atunci haideti sa facem tot ce vrem ca nu exista o judecata! FALS!

| fllu07 explică (pentru EmaS):

Plata pacatului ii moartea. romani 6:23. nu chinul in iadul de foc. cine pacatuieste moare. asta ii judecata. cum toti pacatuiesc toti mor.
dar uite ce scrie in romani 6:7 cine a murit a fost iertat, absolvit de pacat. atunci ii clar nu? pentru ce sa mai fii chinuit in foc daca ai platit pacatele cu moartea? sa vad ce mai rastalmacesti acum...

| EmaS a răspuns (pentru fllu07):

Pai toti suntem datori cu o moarte! Ar fi bine pentru criminali si violatori!

Răspuns utilizator avertizat
| OOOLEOOO a răspuns:

Eu sunt de parere, ca nu exista nici un loc legendar numit ''Rai''.
Raiul inseamna echilibr, pace, iubire, respect...toate aceste lucruri se pot regasi prin meditatie...Astfel o imparatie nu este in ceruri, ci in interiorul nostru.

| fllu07 explică (pentru OOOLEOOO):

Si atunci pentru ce te rogi cand spui "precum in cer, si pe pamant" sa vina acea stare din interior si pe pamant? sau cum?

| OOOLEOOO a răspuns (pentru fllu07):

Nu spun astfel de rugaciuni, nu sunt crestin....rugaciunea adeseori este insotita de o dorinta, dorintele aduc suferinta.

| Thunderstruck a răspuns:

Se pare ca majoritatea crestinilor nu stiu, avand in vedere ca nu suporta sa stea in biserica, dar totusi se roaga si vor in rai unde e tot timpul ca in biserica.

| M25M a răspuns:

Fiecare persoana credincioasa, consider ca, are o imagine proprie a vietii de dupa, o plasmuire diferita de la caz la caz a Edenului.

| fllu07 explică (pentru M25M):

Dar tu ce intelegi prin termenul Regat, sau Imparatie? o viata de dupamoarte?

| M25M a răspuns (pentru fllu07):

Eu nu cred in viata dupa moarte.

| fllu07 explică (pentru M25M):

"Fiecare persoana credincioasa, consider ca, are o imagine proprie A VIETII DE DUPA, o plasmuire diferita de la caz la caz a Edenului. "

a vietii de dupa ce? daca nu crezi in viata dupa moarte. si tu ce crezi ca se intampla atunci dupa moarte?

| M25M a răspuns (pentru fllu07):

Am afirmat clar parerea mea despre cei credinciosi din punct de vedere psihologic in ceea ce priveste viata de dupa moarte(este o expresie preluata de la crestini).
Dupa ce am murit va fi intuneric si nimic.

| fllu07 explică (pentru M25M):

Corect. vreau sa te felicit1 stiai ca si biblia iti da dreptate, ca nu exista viata dupa moarte!

| EmaS a răspuns (pentru fllu07):

Ha! Ha! Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moaIoan 5:29,, Cei ce au făcut binele vor învia pentru viaţă; iar cei ce au făcut răul vor învia pentru judecată.,, Cu toate că toţi vom fi înviaţi, nu toţi vom merge în rai. Fiecare persoană face o alegere în decursul propriei vieţi care va determina locul unde acea persoană va merge pentru eternitate. Biblia spune că noi toţi suntem sortiţi să murim o singură dată, după care va urma judecata (Evrei 9:27). Aceia care sunt făcuţi îndreptăţiţi vor merge în cer pentru viaţa veşnică, însă necredincioşii vor merge în iad, pentru a primi pedeapsa veşnică (Matei 25:46).

Iadul, ca şi raiul, nu este numai o modalitate de existenţă, ci şi un loc foarte real. Este un loc unde cei nedrepţi vor experimenta mânia lui Dumnezeu pentru eternitate. Ei vor avea parte de suferinţe emoţionale, mentale şi fizice, fiind afectaţi de ruşine, regret şi dispreţ.

| fllu07 explică (pentru EmaS):

Fals. ieremia 7:31 spune ca DUmnezeu nu s-a gandit niciodata sa ii arda pe oameni in foc. Isus unde o fost 3 zile cat o fost mort? lazar de ce nu a facut nici o precizare dupa 4 zile in care a fost mort despre iad, sau rai?
de ce i-a spus Dumnezeu lui Adam: in ziua in care vei manca, vei muri. nu ti se pare nedrept din partea lui Dumnezeu sa il minta pe adam? de ce nu i-a zis ca va fi chinuit in foc vesnic?
si apoi cine este la conducerea iadului? Diavolul asa spun oamenii. crezi ca daca vointa lui Dumnezeu fi sa ii chinuie pe oamnei in foc, diavolul s-ar supune lui Dumnezeu facand vointa sa? crezi ar colabora Dumnezeu cu satan? gandeste-te bine ce vorbesti inainte sa arunci cu asemenea minciuni in Dumnezeul iubirii.
stiu ca nu imi raspunzi la intrebari, pentru ca nu stii ce sa raspunzi. te depaseste. mai zii ceva despre reviste. deocmadata asta ti-a ramas.

| PerfectInsanity a răspuns:

Regatul lui Dumnezeu este in interiorul nostru
Voi chiar nu vedeti ca viata este un miraj, o farsa? laughing Nu vedeti ca suntem capabili sa intelegem tot ce ne inconjoara mai putin pe noi? Stiti de ce? Pentru ca El a ascuns adevarul, raspunsurile si mantuirea intr-un loc in care stie ca nu vom gasi niciodata. In noi. Avem ochii plasati spre exteriorul corpului, spre lumina pentru a fi distrasi, pentru a vedea si a privi o realitate falsa cand noi trebuie sa privim in intuneric, inauntru pentru a gasi adevarul. Daca privesti cu ochiul pineal (al treilea ochi/ ochiul mintii) in nauntrul ratiunii, spiritului si afectului tau vei descoperi puteri nemarginite si raspunsuri inimaginabile

| fllu07 explică (pentru PerfectInsanity):

Gresesti. Dumneze vrea sa ajungem la cunostinta exacta despre el. daca ar fi ascuns adevarul, inseamna ca ne-ar minti, si-ar bate joc de noi. 1 tim 2:4

| PerfectInsanity a răspuns (pentru fllu07):

De fapt nu gresesc, iar El nu ar minti daca ar asunde, l-ar pune doar acolo unde numai cei care au cheia pot sa il caute. Tu crezi ce vrei, eu m-am autoeducat in asa fel incat sa Il simt pe El nu doar sa cred in El.happy Dar cum explici simbolul ochiului divin (un ochi intr-un trigunghi care in cabala inseamna sfanta treime) sau alte si alte semne si simboluri happy invata sa fii deschis la cunostinte noi. citeste Biblia atent, invata ce anume reprezinta fructul oprit. Totul e o metafora. Fructul oprit este de fapt actul sexual, in biserica de ce crezi ca ne spune sa nu facem sex pana la casatorie? Citeste despre templul lui Solomon, apoi afirma-te si contrazice oamenii.
succes in continuare happy

| fllu07 explică (pentru PerfectInsanity):

Las-o balta laughing
pai daca fructul oprit ar fi relatiile sexuale, cum aveau sa se inmulteasca adam si eva? ca asta ii vointa lui dumnezeu si porunca le le-a dat-o, sa umple pamantul. geneza 1:28.
vrei sa zici ca dumnezeu lea poruncit sa pacatuiasca? sau vrei sa zici ca, colegul meu de servici: imultirea trebuie sa se faca in cuvant, el ii din credinta oastea domnului laughing
si referitor la trinitate sunt sute poate mii de dovezi care arata ca Isus ii o persoana dumnezeu alta, mai mare. Ioan 14:28. si tu probabil vii acum cu ioan 1:1 sau 10:30 sau 1 ioan 5:20 laughing
am fumat din astea, destule laughing

| PerfectInsanity a răspuns (pentru fllu07):

A zis sa se inmulteasca dupa ce i-a alungat din Rai happy citeste atent ca te faci de ras

| PerfectInsanity a răspuns (pentru fllu07):

Degeaba citesti daca nu intelegi nimic happy. eu nu ma chinui sa te conving dar ma amuza lipsa de inteligenta din tot ce afirmi. traiesti in minciuna

| fllu07 explică (pentru PerfectInsanity):

Nunu. geneza 1:28 inainte sa ii creeze a zis.

| fllu07 explică (pentru PerfectInsanity):

Bun. accept. traiesc in minciuna. tu traiesi in adevar. care ii adevarul ala? spunemil si mie.

| PerfectInsanity a răspuns (pentru fllu07):

Citeste din nou, te rog laughing a zis despre animale sa se inmulteasca laughing apoi i-a creeat pe ei si le-a spus sa domnine pamantul, abia dupa ce i-a alungat le-a spus sa se inmulteasca

| fllu07 explică (pentru PerfectInsanity):

"Apoi Dumnezeu i-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: „Fiţi roditori, înmulţiţi-vă şi umpleţi pământul, supuneţi-l şi stăpâniţi peste peştii mării, peste creaturile zburătoare ale cerurilor şi peste orice creatură vie care se mişcă pe pământ".

cum sa stapaneasca animalele peste alte animale si peste pamant?

| missakihabara a răspuns:

Orice ar fi e mai bine decat aici...