| Avalohis a întrebat:

Uitati chestie interesanta.
Omul asta e celebru in America.Are 6 carti bestseller si spune ca a ajutat in 20 de ani multime de oameni cu sfaturi si indicatii despre sanatate datorita capacitatii lui divino-paranormala.
Oare cum pot ajunge si eu Medium Medical ca Anthony William?:))(nu cred ca se poate insa chiar mi-ar placea :))

http://divin.ro/? 53t4l&v7f2k=10012

Credeti in asa ceva?

Interesant nu? Practic mi-ar placea sa am un dar sau o abilitate paranormala,, macar atat daca Dumnezeu nu mi-a oferit niciun talent.

Faza e ca e tare ideea si daca e chiar adevarat ca e inzestrat divin cu acest "dar" e super.
Eu cred ca exista oameni inzestrati spiritual, divin, paranormal cu diverse abilitati extrasenzoriale.

Voi ce credeti despre acest subiect, medium medical?

10 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Titlul cărți îți da fiori. Cuvântul Medium este folosit doar in legătură cu Satan. Biblia numește pe oamenii prin care Dumnezeu a vorbit " prooroci".
Este adevarat ca Biblia vorbește de darurile Duhului Sfânt printre care se afla si darul vindecării. Dar acest lucru nu poate fi cumpărat cu bani (cartea) ci este o binecuvântare din partea lui Dumnezeu.

| Algo098 a răspuns:

Trebuie sa fie vorba despre darul de a insela si de a lua banii celor creduli. Primii inselati vor fi cei care cumpara cartea.

| minrest a răspuns (pentru Algo098):

Asta este, evident. Dar miza e mult mai mare decat costul cartii. Multi mor, pentru ca inlocuiesc tratamentul cu recomandarile acestor sarlatani.

| Algo098 a răspuns (pentru minrest):

Asa este. E foarte buna observatia.

| Avalohis explică (pentru minrest):

El e celebru în America și în lume parțial, multe vedete foarte cunoscute americane îl laudă că le-au ajutat să își redobândească sănătatea.

| minrest a răspuns (pentru Avalohis):

Este celebru pentru ca a avut succes, masurat in bani; marturisirile vedetelor sunt reclama platita, DAR nu exista nici un caz documentat cu acte medicale ca ar fi vindecat pe cineva.

| Avalohis explică (pentru minrest):

Și chiar mulți medici îl laudă pe Anthony William că i-a ajutat să înțeleagă mai bine cauzele bolilor nedeslușite de ei.E cunoscut că a ajutat multa lume sa se vindece complementar in decursul a 20 de ani.Nu neapărat întrerupând tratamentul.Multi zic că are un har remarcabil de la Dumnezeu.

Are recenzii pe Amazon dar și în carte de la doctori destul de cunoscuți în America.Plus de la vedete că Naomi Campbell și vedete de la Hollywood.

| minrest a răspuns (pentru Avalohis):

Reclama, medicii stiu ca nu are rezultate documentate; reclama platita cu viata multora. Toate materialele in care vedete lauda un produs sunt platite.

| GicaGigekGica a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, nu stiu daca gresesc dar nu cred ca Dumnezeu l-a inzestrat cu puterile astea happy

| ElisssssaMihaelaConstandache a răspuns:

Eu una nu cred in medium