|

Unii oameni spun ca preotii sunt rai.Au ei dreptate?

Intrebare adresata mai ales credinciosilor.De fapt sunt în ziua de azi preoţi, care nu prea ştiu legea, nu au frică de Dumnezeu. Dar Dumnezeu totuşi lucrează printr-ânşii, căci ei au Darul ce li s-a transmis prin Taina Preoţiei. Dacă preotul este păcătos, el o să răspundă de păcatele lui, dar rânduielile pe care le face au har lucrător. Oamenii nu trebuie să-i judece, căci îşi iau păcate mari asupra lor, trebuie să-i lase la voia Domnului. El le va răsplăti după faptele lor. Dacă preotul face păcate, să nu le facă şi oamenii. Trebuie să ascultăm şi ne vom mântui prin asemenea preot, după credinţa noastră.

35 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este intelept sa ne ferim de judecati globalizatoare, de tip "preotii sunt rai". "Bozgorii vor Ardealul". "Oltenii sunt smecheri", "Moldovenii sunt puturosi" ori "Ardelenii sunt inceti la minte". Asemenea judecati, chiar daca ar fi derivate din observatiile noastre, se numesc in logica "inductie ilicita". Adica sunt o prostie.

Eu nu cred ca preotii sunt nici mai rai, nici mai buni decat, sa zicem, profesorii. Sau contabilii. Etc.

34 răspunsuri:
| a răspuns:

" Dacă preotul face păcate, să nu le facă şi oamenii. Trebuie să ascultăm şi ne vom mântui prin asemenea preot, după credinţa noastră."
Adica te mantuiesti prin dracu'?
Nu pot sa ma abtin sa-ti spun ca esti atat de naiv incat te auto-prostesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Hombre):

Imi place răspunsul :
Adică nu fă ce face popa ci fă ce spune popa!
tare! o zi frumoasă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oare unde am ajunge dacă toţi hoţii, pedofilii şi criminalii ar fi lăsaţi "la voia Domnului"?

Cei pe care îi aperi sunt nişte escroci şi vânzători de himere, lacomi şi ipocriţi, care trăiesc în minciună şi vând minciuni. Nu ştiu decât să profite de pe urma celorlalţi.

Nu cred că o societate sănătoasă (ceea ce, clar, încă nu suntem) are nevoie de cineva care crează probleme imaginare, pentru a vinde soluţii imaginare. Nu mai suntem în Evul Mediu şi nu vor mai ţine mult aceste şarlatanii şi superstiţii. Odată cu informarea şi educarea populaţiei va trebui în sfârşit şi preoţi să se apuce de muncă (cinstită), nu să tot trăiască din înşelătorie, hoţie, mită şi cerşit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NOname):

Nu-i apar pe preotii pedofili, criminali, talhari etc ci doar pe acei preoti (care sunt insutit mai multi)pe care-i bagati in aceeasi oala cu preotii "crestii".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru kira30):

Nu ai înţeles. În prima parte a răspunsului meu făceam referire la această concepţie idioată, "nu avem dreptul să-i judecăm; lasă-i în plata Domnului", din cauza implantării în mentalitatea colectivă a căreia de către religie ne şi aflăm unde ne aflăm, pentru că cei care ne conduc (politicienii în sutane şi ăialalţi) îşi permit să profite din plin de pe urma supunerii şi îndobitocirii noastre.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este adevarat! Preotii sunt aducatorii lui Dumnezeu pe pamant. Fara acestia noi nu am putea lua legatura cu Dumnezeu prin Taina Impartasaniei, Spovedaniei, Cununiei, Botezului, Preotiei si Maslului. Concluzie : nu trebuie sa " ii bagam in aceeasi oala " pe preotii buni, care au frica de Dumnezeu. Funda? happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unde e sf?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

- NOUL TESTAMENT despre preoţi:
1). - I Timotei 4, 14:,, Nu fi nepăsător faţă de harul care este întru tine, care ţi s-a dat prin proorocie, cu punerea mâinilor mai-marilor preoţilor."
2). -Iacov 5, 14 :,, Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn in numele Domnului."
3). -Ioan 20, 21-23:,,Şi zicând acestea, a suflat asupra lor şi le-a zis: Luaţi Duh Sfânt; Cărora veţi ierta păcatele se vor ierta şi cărora le veţi ţine, vor fi ţinute."
4). -Tit l, 5:"Pentru aceasta te-am lăsat în Creta, ca să îndreptezi cele ce mai lipsesc şi să aşezi preoţi prin cetăţi, precum ţi-am rânduit."
5). -I Petru 5, 1-2:,,Pe preoţii cei dintre voi îi rog ca unul ce sunt împreună preot şi martor al patimilor lui Hristos si partas al slavei celei ce va să se descopere. Pastoriţi turma lui Dumnezeu, dată în paza voastră, cercetând-o nu cu silnicie, ci cu voie bună, după Dumnezeu, nu pentru câstig urât, ci din dragoste."
6). - Timotei 5, 17:,, Preoţii, care îşi ţin bine dregătoria, să se învrednicească de îndoită cinste, mai ales cei care se ostenesc cu cuvântul şi cu învăţătura."
7). -I Tim.1, 14:,, Comoara cea buna ce ti s-a incredintat, pazeste-o cu ajutorul Sfântului Duh, care sălăşluieşte întru noi."
8). Şi cuvântul lui Dumnezeu creştea, şi se înmulţea foarte numărul ucenicilor în Ierusalim, încă şi mulţime de preoţi erau supuşi credinţei.
9). -Faptele Apostolilor l4.23:,,Şi hirotonindu-le preoţi in fiecare biserică, rugâdu-se cu postiri, i-au încredinţat pe ei Domnului în care crezuseră."
10). -II loan 1.1:,,Preotul, către aleasa Doamnă (Biserica) şi către fiii ei, pe care eu îi iubesc întru adevăr şi nu numai eu, ci şi toţi care au cunoscut adevărul."
11). -I Timotei 6, 20:,, O, Timotei, păzeşte comoara ce ţi s-a încredinţat, depărtându-te de vorbirile desarte şi lumeşti...2004 - 2236 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru milan9):

"- NOUL TESTAMENT despre preoţi:... "

Asta numeşti tu "argumente", milan?

http://www.tpu.ro/......erican-al/

Normal că şatra de şarlatani a scris ce i-a convenit şi trebuie să fii foarte naiv ca să crezi tot ce citeşti şi să nu le vezi interesele şi mârşăviile.

...
Faci şi tu parte din şatră sau doar îţi place să laşi această impresie?

Când orice alan sau robby poate să ajungă popă, tu ne vorbeşti de har? Să fim serioşi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

- De la începutul până la sfârşitul Noului Testament, Hristos confirmă Biserica şi ierarhia bisericească.

- Tot Hristos este Cel care leagă această Biserică de transmiterea harului preoţiei şi de ierarhia bisericească (distincţia dintre episcopi, diaconi şi preoţi).

- Evidenţa responsabilităţilor uriaşe pe care le au preoţii în vederea mântuirii oamenilor face ca exemplele negative din rândul lor să fie deplânse dar asta nu schimbă cu nimic lucrarea lui Dumnezeu în biserică şi aceeaşi reconfirmare de 2000 de ani a rolului preotului ca purtător al harului divin absolut necesar mântuirii...
- Există în Noul Testament peste 70 de citate care confirmă misiunea de neconfundat şi de neînlocuit a preotului!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este nimic nou în zilele noastre. Cazuri de "lipsă de vocaţie" au existat mai mult sau mai puţin şi în timpul Mântuitorului şi al apostolilor. Şi ei se confruntau cu necesitatea unei aspre selectări a oamenilor care doresc să poarte o astfel de sarcină a preoţiei:

1). - Timotei 5, 22:,, Nu-ţi pune mâinile degrabă pe nimeni (pentru a transmite harul), nici nu te face părtaş la păcatele altora. Păstrează-te curat."
2). - Timotei 5, 17:,, Preoţii, care îşi ţin bine dregătoria, să se învrednicească de îndoită cinste, mai ales cei care se ostenesc cu cuvântul şi cu învăţătura."
3). -I Timotei 5, 19;,, Pâră împotriva preotului să nu primeşti, fără numai de la doi sau de la trei martori."
4). -I Timotei 3, 6: "Episcopul să nu fie de curând botezat, ca nu cumva, trufindu-se, să cadă în osânda diavolului."
5). -I Petru 5, 1-2:,,Pe preoţii cei dintre voi îi rog ca unul ce sunt împreună preot şi martor al patimilor lui Hristos si partas al slavei celei ce va să se descopere.
Pastoriţi turma lui Dumnezeu, dată în paza voastră, cercetând-o nu cu silnicie, ci cu voie bună, după Dumnezeu, nu pentru câstig urât, ci din dragoste."
6). -Fapte 20, 28:,, Drept aceea, luaţi aminte de voi şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstraţi Biserica lui Dumnezeu, pe care a câstigat-o cu însuşi sângele Său."
7). -I Tim. 4, 14:,, Nu fi nepasator faţă de harul care este întru tine, care ţi s-a dat prin proorocie, cu punerea miinilor mai-marilor preoţilor."

- DAR, evidenţa responsabilităţilor uriaşe pe care le au preoţii în vederea mântuirii oamenilor face ca acele exemple negative din rândul clerului să fie deplânse dar asta nu schimbă cu nimic lucrarea lui Dumnezeu în Biserică şi aceeaşi reconfirmare de 2000 de ani a rolului preotului ca purtător al harului divin absolut necesar mântuirii...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chiar în ciuda unor exemple negative referitoare la preoţia evreiască a fariseilor, Fiul lui Dumnezeu a inclus cu toate acestea misiunea preoţilor în linia activităţii Bisericii pe care a întemeiat-o pentru mântuirea oamenilor (subliniind durata misiunii lor: „până la sfârşitul veacurilor"). A considerat lucrarea lor de transmiterea a învăţăturilor şi harului ca fiind indispensabilă Bisericii Sale.


Preoţia Noului Testament are sarcini foarte precise şi se bazează pe transmiterea neîntreruptă a harului, de la apostoli!

Hristos nu a glumit când a spus:,, Drept aceea, luaţi aminte de voi înşivă şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstraţi Biserica lui Dumnezeu, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său." (Fapte 20, 28)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este de folos pentru tine daca poti sa accepti adevarul, nu minciuna, nu mojicia si lingusala,, Ceea ce fac dansi azi este,, teatru pentru bani", nimic din ce pretinde D-zeu nu fac.Iar tu cred ca ai cateva clase, nu numai doua ca trenul, si sa nu mai folosesti expresiile arhaice, si o gandire ca mosu. Spume-mi ce sta la baza credintei lor si ce adevar scot in evidenta, nu cumva cel consemnat in Ioan 8:32 --47. Daca doresti mai vorbim la lumina Sfintelor Scripturi ce stau la baza credintei adevarate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,sunt de acord.Mai ales in ziua de astazi putini sunt preoti care slujesc in duh si adevar lui Dumnezeu, sa aiba grija de popor cum un pastor are grija de oile sale.Ca nu se amesteca niciodata pacatele preotului cu harul lui Dumnezeu, care l-a luat la hirotonie, ca atunci n-ar mai fi har.Cine nu asculta de preoti de Dumnezeu nu asculta.Chiar daca scurteaza slujbele, ingerii in chip nevazut completeaza ceea ce nu face preotul(asta am citit undeva, nu mai tin minte unde).Nu exista preoti rai, exista preoti fara frica de Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Au ei dreptate? Normal ca au dreptate!
Popii dupa cum ai vazut unii sunt pedofili altii gay..Am vazut pe la tv atatea cazuri..Altii chiar violatori, agresori etc.
Care este imaginea Biblica a lui Lucifer?: Tapul negru! Preotul reprezinta perfect tapul negru! Cu barba, imbracat in negru.
De asemenea preotii respecta toate dogmele false. unii dintre ei.(te calca in picioare=un lucru dezgustat de Dumnezeu)
Ce mai sunt popii? Niste hoti care iti i-au bani cu duiumul la inkormantari, botezuri etc.
Acestia sunt oamenii lui Dumnezeu? Asta este dreapta credinta? Eu cred cadoar un inapt nu ar putea sa vada adevarul dupa ce am explicat eceste lucruri.
Ps: Unii preoti nici nu mai cred in Dumnezeu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Nu cumva generalizei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru kira30):

Mai tu stii ce este aia credinta adevarata? Normal ca generalizezi! O imagine a unui grup se formeaza dupa majoritatea reprezentantilor acestuia gresesc?
Daca citesti tot raspunsul observi ca nu am geneeralizat peste tot! Mai cu orice crestin am reusit sa vorbesc in viata reala despre religia lui unul nu a reusit sa ma combata in afirmatia ca este o MIZERIE, nici macar crestinii. Trebuie sa fi orb, surd sa nu iti dai seama si sa nu observi MINCIUNA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Tu vezi doar partea negativa. Uita-te la diverse site-uri ortodoxe unde nu vei vedea preoti umlatori dupa bani s.a.m.d. ortodoxia.md. crestinortodox.ro pe facebook poti vorbi cu preoti la ortodoxia si patria si nici unul nu umbla dupa prostii, sunt adevarati indrumatori si priveste toti sfintii ortodocsi... daca vezi doar stirile negative normal ca o sa crezi ca preotii sunt rai, numai asta arata la tv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru kira30):

Ma nu zic ca nu are parti pozitive dar voi respectati Sfanta Traditie care este formta din prea multe minciuni inventate de popi si inspirate din vechile obiceiuri egiptene! Voi nu respectati Biblia in totalitate, puneti Sfanta Traditie care chiar contrazice Biblia in fata acesteia!
Sa nu mai vorbesc de reprezentantii Bisericii care ti-am spus mai sus ce minunatii fac!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Stiu ce le poate pielea reprezentantilor.
Cand ai timp citeste asta.Te va lamuri mult mai bine decat mine dogmele ortodocsilor http://www.credo.ro/catehism.php
Promite-mi ca ai sa citesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru kira30):

Citesc..Am inceput sa citesc dar doar ca sa vedeti ca nu resping asa din prima niste opinii si ca nu am idei fixe! kira30 deja cu unele chestii nu prea sunt de acor din ce am citit..Este prea mult de discutat pe baza acestor lucruri..Sunt convins ca esti fixat pe ideea ta cu ortodoxismul dar de ce ortodoxismul si nu catolicismul.Din ce am citit acolo spune ca Sfanta traditie este scrisa de vechii parinti nu stiu ce..Aceasta a fost scrisa de foarte mult timp..Sti tu acum mult timp religia prtpdpxa si catolica era una singura..se numea religia crestina cea originala care a fost oficializata..ATENTIE a fost oficializata in 313 de Constantin Cel mare. Oificalizata adica existau crestini dar erau fortati acestia sa respecte credintele de pe atunci...In fine sa nu intram in detalii..Constantin cel Mare a folosit simbolul religiei voastre, crestinismul in luptele sale.Ce spune Biblia? "Sa nu ucizi"..Eh acest om a fost numit si sfant..Deasemenea multi istori afirma diferite lucruri extraordinar de dubioase despre acesta.Acesta si-a uzics nevasta, Helena care a fost si ea numita sfanta.Un ucigas! Care a fost numit sfant! ..Traditiile crestine intre timp aparusera scrise de preoti crestini.
In anul 1054 in randul restinilor apare unul dintre cele mai importante evenimente din istoria religiilor: Marea Schisma! ..Aceasta impartea crestinismul in doua mari ramuri: Cea vestica (catolica) si cea estica (ortodoxa).Din ce am citit spunea ca adevarul este detinut doar de Biserica Ortodoxa..De ce nu si de cea catolica? Eh daca te-ai documenta toate religiile sunt convinse ca detin adevarul deci este un lucru irelevant acesta.Ce s-a intamplat mai departe? Au mai aparut un set de traditii inventate atat de preotii catlici cat si de cei ortodoxi, asa multe traditii incat aceste religii au inceput sa se deosebeasca cat mai mult! e asemena o alta minciuna este data nasterii mantuitorului care fiecare a schimbat-o pe bunul sau plac! Nu de alta da' doar ca sa se diferentieze si mai mult aceste...2008 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, adevarat, nu au nimic just, oricum multi nu stiu ca ei activeaza in ilegalitatea lui D-zeu, din ~ 700 i.e. n.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Saru'mana! happy Ma bucur sa va revadhappy Sunteti cumva crestin ortodoxa ca nu mai tin minte?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

happySi eu m-am bucurat sa iti revad scrierile, si prezenta ta, ca sa pot spune, insfarsit mai am cu cine sa vorbesc realitati,> Sigur in urma cu 14 ani am fost membra a bisericii ortodoxe, cu regret, spun, pentru. ca am stat atat timp in intuneric spiritual si-n multe intunecimi...)Dar prima vina o poarta parintii care nici ei nu au fost mai luminati, apoi eu, care poate n-am dat importanta mai repede Bibliei, Oricum pana la 25 de ani nici nu am stiut cum arata Biblia, numai am auzit de ea > eI orce lucru la vremea lui, Multumesc LuiD-zeu ca m-a ajutat sa cunosc adevarul, si m-a scos din bezna grea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Am vazut ca foarte multi sunt convinsi ca au gasit adevarul! Ce va face sa credeti ca l-ati gasit? Adica renuntand la o minciuna esti cu un pas mai aproape dar totusi..Eu nici acum nu sunt convins ca am gasit adevarul..Si nu stiu daca o sa il gasesc vreodata! Am pus o intrebare de curand pe site si ii intrebam pe oameni daca sunt convinsi ca au gasit adevarul si care este acesta..Eh deja am 2 pareri diferite in raspunsuri..Am vrut sa arat ca sunt foarte multi oameni care sunt convinsi ca l-au gasit insa nu este asa! Fiecare are adevarul sau..Cum spuneam inca caut acest adevar pur, absolut insa inca raman cu speranta ca Dumnezeu imi va arata calea. Uneori stau si ma gandesc ca probabil adevarul este asa departe de mine in cat nici nu are rost sa il mai caut! Poate este asa sau poate ca nu!
Am atatea intrebari pe care mi le pun..Adica de ce ar fi Biblia adevarata si nu Coranul? Am auzit de la cineva ca a fost un om care a reusit sa citeasca ceva prin Bibleoteca de la vatican si care spunea ca daca s-ar sti acele lucruri de toata populatia, lumea ar fi intoarsa cu susul in jos! Nu stiu daca aceste lucruri sun adevarate..De asemenea mi se pare ca lucrurile care reprezinta realitatea absoluta sunt cu foarte mult peste capacitatile mele de intelegere!
Pe scurt poti sa crezi ca ai gasit adevarul dar sa te inseli chiar fiind convins de acest lucru! Aflarea adevarul poate fi vazuta ca un puzzle la prima vedere extrem de complicat dar cu o solutie foarte simpla sau ca un puzzle la prima vedere simplu dar cu o solutie complicata sau ca un puzzle imposibil de rezolvat de mintile oamenilor de rand sau chiar ca un puzzle caruia ii lipsesc niste piese.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, apreciez interesul tau, sper sa fii pe cat se poate de serios, si sa meditezi la ceea ce o sa-ti spun. Asadar este valabila a doua varianta de puzzle, dar nu este de speriat, pentru ca Dumnezeu care ne-a creat stie ce este mai bun pentru noi, dar noi trebuie sa privim lucrurile cu ochii minti si-a inimii, daca se poate.Am sa-ti scriu mai pe scurt daca pot,, iar daca D-zeu ne permite sa fim in viata o sa mai vorbim mai detailat. Asadar incep sa-ti dau cateva detalii credibile si justificate despre Biblie, de ce poate sa fie de incredere ea si nu Coranul, In primul rand Biblia este cea mai veche carte scrisa de catre oameni alesi de Dumnezeu,. Acesti barbati au fost din diferite medii sociali (regi, pastori, pescari, Luca a fost medic,, oameni cu o buna reputatie )in total au fost 40. Au scris Gandurile lui D-zeu, asa cum o secretara scrie ceea ce-i dicteaza directorul, au scris despre starile de lucruri ce erau atunci in natiunea din care ei faceau parte dar si cat de putin si despre alte popoare, Au scris fiind indrumati de D-zeu prin spiritul sfant (forta sa activa ) intr-o perioada de 1600 de ani. in diferite locuri de pe pamant. De ce poate fi de incredere? Pentru ca mesajele transmise de catre Dumnezeu numite profetii au fost pentru toti oamenii care manifestau credinta in el (pentru israeliti si neisraeliti), azi pentru oamenii intregului pamant, ori Coranul este numai pentru musulmani, dar ceva ce este foarte important, tot ce a fost profetit s-a implinit exact la vremea hotarata de El, iar referitor la zilele noastre, daca poti sa citesti in Biblie (Nu stiu daca te-am mai intrebat daca o ai?) Deci daca ai te rog sa citesti versetele biblice ce ti le scriu ca argument: 2Timotei:3:16-17; se refera la scrierea scripturilor dupa cum ti-am spus adineauri ca toata (de la Geneza pana la Apocalipsa(Revelatia) este inspirata de Dumnezeu, iar in 2 Timotei 3:1-5 este redata modul de viata si caracterul oamenilor instrainati de Dumnezeu.Dar scrie-mi daca ai...2005 - 2047 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Am Biblie atat ortodoxa cat si a martorilor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai reusit sa citesti ce ti-am scris?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Am citit happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Se pare ca reusesti sa explici prin Biblie unele lucruri..Cred ca o stii destul de bine! Eu deocamdata ma duc sa trag un pui de somn..Sunt obosithappy Mai vorbim maine! Noapte buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai spus ca cel ce a citit Biblia la Vatican, a ramas uimit de ce adevar prezinta pe care oamenii nu-l cunosc, este asa, dar acest adevar il pot gasi oamenii interesati, de exemplu tu, iata ca D-zeu n-a permis ca firul vietii tale sa se intrerupa fara sa gasesti adevarul care schimba vieti, pentru ca a gasit ceva bun la tine si la oameni cu o inima sincera.Deci : ia Biblia de la Martori, pentru ca este o traducere dupa scriieri originale,, cu adaptare la morfologia limbii romane moderne.In Ioan3; 16 Citeste

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine noapte buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să fim serioşi, majoritatea preoţilor fac asta doar pentru bani. Iar când sunt în casa lor înjură şi înjură, şi blestemă şi alea alea.
Salarul unui preot este decent, deci cui nu i-ar conveni?
Dacă faci teologia, şi tu poţi fi preot. Nu e greu, nu-ţi testează nimeni numărul de păcate.
Dar cum am zis, preoţii din ziua de azi sunt naşpa rău, rar mai găseşti unul cu capul pe umeri, care să-şi merite într-adevăr meseria.
De obicei ăia bătrâni gândesc mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat