anonim_4396
| Anonim întreabă:

A avut cineva hemoroizi? Cum scapi de inflamație?
Mie mi-a apărut unul destul de mare și dureros.Am început sa iau tratament și durerea sa mai diminuat dar e la fel de umflat.As vrea tare mult sa vad ca se trage inflamația dar nu știu ce sa folosesc sau cum sa procedez.
În cât timp ar trebui sa se desufle?
Mai sunt oameni ce au rămas cu umflatura asa, adică sa nu li se tragă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic nu sta asa ca nu trece singur fara tratament, esti fata sau baiat? Ce varsta ai?

| Agnes12 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Am fost la medic, mi-a dat tratament dar nu știu în cât timp scade inflamația.
Plus ca nu știu cum sa fac sa nu mai am scaune deficitare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De obicei hemoroizii trebuiesc operati ca sunt varice pe intestin care ne operate se sparg si produc hemoragie, programeaza te la colonoscopie si vei afla cum poti scapa de hemoroizi

anonim_4396
| Anonim explică:

Am avut din ăia fără complicații provocați de răceală. Mi-a fost frig, am fost ud și la fund ( ca na, sunt biciclist si de multe ori ma prinde ploaia), apoi când mai umblu de nebun, desculț pe gresie. Cât un bob de mazăre, dar dureros dă-i naibii. Eu am spălat cu ceai de mușețel călduț. Însă nu știu dacă funcționează și in cazul tău.

| natur a răspuns:

Sunt mai multe masuri ce pot ajuta la vindecarea hemoroizilor. Vezi aici: https://www.bioplant.com.ro/blog/sanatate/hemoroizii