| Ada477 a întrebat:

Am înțepături în cap, in zona tâmplei cel mai des, că și cum m-ar înțepa cineva cu un ac. Ce poate să însemne asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ipohondria, bat-o vina!
Mergi fetita la medic, ca inventand boli nu te ajuta cu nimic, dimpotriva, iti distrugi singura viata, in loc sa te bucuri de ea si sa fii fericita.

| Ada477 explică (pentru Jassmina):

Deci eu chiar am avut înțepături prin cap, nu f nicio închipuire. Că sunt o fire care își face multele griji și se sperie ușor, da sunt, dar chiar am avut înțepături prin cap.

| Jassmina a răspuns (pentru Ada477):

De fapt nu ai avut intepetauri doar ti le imaginezi si in situatia ta, chiar crezi ca ai avut asa ceva. de aceea te trimit non top la medic, fiindca bolnavu inchipuit (ipohondrul) ajunge sa creada ca ceea ce isi imagineaza chiar i se intampla lui, cand in realitate nu i se intampla nimic.
Mergi te rog mult la un psihitru, macar primesti ajutor si medicatie care te salveaza de bolile astea, pe care ti le imaginezi, ca-ti distrugi viata, traind in stres din lucruri inexistente.

| gabicoo a răspuns:

Woodoo!

| Chesterr a răspuns:

Înseamnă că stai prea mult în casa, nu ieși cu prietenii sa te distrezi, stai mult in casa, meditezi, în loc sa te distrezi, sa ieși în oraș. Asta clar e o generație de autiști, și majoritatea sunt pe TPU! Ai probleme psihice nu e evident? Trebuie sa ți se dea cu virgula? E anxietate! Vizitează naibii un medic psihiatru! O sa vezi mai târziu ce rău îți va fi dacă nu mergi la timp.