|

Am la un ochi strabism adica imi fuge ochiul putin dar pe vitor se poate agrava. Oare se poate corecta la 20 ani ai mei? Nu îmi plac ochelari se poate cu lentile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ceau! Am strabism la ambii ochi si am fost operata la Bucuresti. Am facut si exercitii, am purtat si ochelari, dar tot la operatie s-a ajuns. Prima oara am fost operata la Timisoara in clasa intai, insa n-au facut-o cum trebuie, apoi am auzit ca este o clinica in Bucuresti specializata in strabism. Am fost la Oftapro si a fost nevoie de 2 operatii (pentru ca era mult de corectat). Ultima am facut-o anul trecut, la 21 de ani si sunt foarte multumita. Poti incerca sa mergi la ei la un control sa vezi cum stau lucrurile, sa vezi ce variante sunt. Nu am auzit de cazuri la care sa se corecteze doar cu ochelari (respectiv lentile).

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Operatia este mai sigură.

| a răspuns:

Buna.eu am aceeasi problema pe care o ai si tu. Mie nu mi-a fost recomandată operatia eu am incercat sa imi corectez vedea purtand ochelari permanent. Dioptriile mi-au crescut iar avand lentile combinate nu mi-a foat permis sa port lentile. In prezent am o programare la o clinică pentu probleme oculare in Germania si am sanse ca aici sa ma pot. opera sau sa am lentile. Sper ca te-am. ajutat si multa sanatate