| raluca_5052 a întrebat:

De ceva timp am dureri puternice in piept si am palpitatii ale inimi usoare sa cateodata puternice.Ma simt slabita si am stari de ameteala care ar putea fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lady21 a răspuns:

Poate suferii de o boala cardiaca sau pur si simpu in ultima vreme te-ai suprasolicitata cu munca, scoala, treaba prin casa etc.Dar cel mai bine ar fi sa consultii un medic ca sa fi sigura ca nu e ceva grav, si ca starea sa nu ti se agraveze(Doamne fereste!) Sper sa te faci bine! Funda?

| raluca_5052 explică (pentru Lady21):

Eu sunt cam slaba la varsta de 17 ani am o greutate sub limita normala.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o cauză medicală, mergi la camera de gardă!
Sănătate!
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

La varsta ta(banuiesc ca esti foarte tanara),daca nu ai ghinionul sa ai o boala de inima,scaderea tensiunii arteriale da asemenea simptome.
Tensiunea scazuta nu este o boala dar are efecte neplacute,printre care oboseala,ameteala, extrasistole... Nu stiu ce varsta ai, dar remediu in asemenea situatie este o cafea, sau un pahar ce cola sau niste ciocolata(asta daca nu ai o boala cardiaca).
Schimbarile de presiune atmosferica dau, de asemenea astfel de simptome, in special tulburari de ritm.
Ca remediu:ceai de levantica.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Hristos a înviat!
Nu ştiu care este problema ta din punct de vedere medical însă am păţit şi eu exact la fel. Astăzi, la ora 4 dimineaţa stăteam şi îmi ascultam bătăile inimii, mi se păreau prea lente dar tot eu m-am liniştit. Uneori lucrurile acestea se întâmplă doar în imaginaţia ta. Când ai ritmul ridicat inspiră şi expiră adânc de vreo 5 ori, masează-ţi pieptul şi bea nişte apă. În general ritmul cardiac se dereglează şi din cauza faptului că organismul necesită ceva dulce sau din cauza oboselii, stresului.
Dacă vrei să fii mai liniştită, mergi şi efectuează o electrocardiogramă.
Multă sănătate şi Paşte Fericit!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Draga mea, mergi la o sedinta de bioterapie(nu te inteapa, nu te radieaza. doar niste benzi la maini picioare.)e putin costisitor dar cel putin stii ca esti pe maini bune, tratamentul va fi strict naturist. daca vei dori sa iei in greutat iti poate prescrie ce ai nevoie. tot ce se intampla esste sa-ti depiste lipsa de nutrienti, vitamine, minerale, blocaje in organism. iar tratamentul se va reduce strict pe ce zonte trebuiesc tratate. varul meu a mers iar acum este un om mai fericit, mai sanatos (e la inceput de tratare a dezechilibrelor din organism cauzate de factori externi:stres, nervi, suparare si lista e lunga). sanatate si sa auzim vesti bune.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna!
Astea sunt semnele unui INFARCT MIOCARDIC.
Nu vreau sa te sperii, dar ar trebui mers la Urgente.
Si investigatii multiple la inima, stari de ameteala de la tensiune mica.
Te pup!

| lolz1 a răspuns:

Nu sunt medic sa-ti dau cauza durerilor tale, insa iti recomand sa vizitezi unul! poate fi ceva care in timp sa se agraveze! Te pup si sa te faci bine!