| Cartofel272 a întrebat:


De anul trecut, am avut niste probleme cu o tulburare de alimentatie. Am perioade mai lungi si mai scurte de timp in care nu mananc aproape nimic si perioade in general de 2 saptamani, in care mananc in jur de 2500 calorii pe zi. Ideea e ca de acum cam o luna, am in fiecare zi niste stari in care nu pot sa respir, ametesc, simt niste dureri usoare de cap si o stare de ameteala, am dureri in capul pieptului si uneori si de stomac, ca si cand cineva mi-ar infige un cutit in el, simt o greata constanta si simt si o apasare pe corp, ca si cum ar urma sa cad din picioare. Chestia e ca de acum o saptamana si cateva zile am inceput sa mananc mai mult, chiar daca am si facut mai multa miscare, insa starile astea nu au disparut. Mi se intampla asta cel putin de 2-3 ori pe zi. Uneori ma trezesc noaptea fara sa respir. Alteori ma si panichez putin din cauza acestor stari si se agraveaza.
Credeti ca ar putea avea legatura cu regimul meu alimentar dezordonat sau poate fi alta cauza? La doctor o sa ma duc cam intr-o saptamana, pentru ca momentan e plecat din tara.
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Pamerise a răspuns:

Am aceleasi probleme. Lipsa poftei de mancare poate fi de la deficit de vitamine. Eu am luat Cetebe cateva saptamani si acum sunt ok. Fa-ti niste analize!