| RAntonia a întrebat:

Buna!
Deci ieri trebuia sa merg la tara cu familia mea.Toate bune si frumoase pana cand il ia o durere de spate pe tatal meu.Cand era mic el si-a fortat destul de mult spatele, erau alte vremuri pe atunci.Si prima oara s-a chinuit foarte rau sa se ridice iar apoi cade in baie din cauza durerii si dupa voiam sa plecam si l-a luat la volan foarte rau.Mai exact il doare coloana.Ne-am intors acasa si am sunat la ambulanta sa il ia pe el.L-a bagat la urgente si l-a tinut cateva ore la spital.Cu perfuzii si medicamente. Apoi a venit acasa si a stat la pat toata ziua, mama mea l-a ajutat sa manance si toate cele.Pe seara a venit o ruda sa ii faca o injectie pentru calmarea durerii.Cica ar fi inflamat locul(asa a spus la spital).
Bunicul vrea sa vina el sa ne ia acolo insa mama a spus ca daca e mai ok tata mergem.Adica sa se poata ridica usurel macar.
Voi ce ziceti, dupa toate cele de ieri ar putea sa fie macar putin mai bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Păi și ceva diagnostic medicii din spital nu i-au pus? O radiografie ceva nu i-au făcut? Ca e ciudata treaba cu o durere de spate așa brusca și atât de crâncenă. E periculos sincer sa ne dam noi cu părerea. Ce as face eu in locul tatălui tău dacă medicii nu l-au lămurit la urgențe, m-aș duce la medicul de familie sa-i zic cum sta treaba și să îmi dea un bilet de trimitere mai departe la ce fel de doctor consideră ca este cazul pentru niste investigații mai amănunțite.

| RAntonia explică (pentru siriusblack98):

I-au spus ca este o inflamatie, radiografie nu.I-au dat tratament.Am vrea sa mergem azi la policlinica cu el si mama zicea sa il ducem la Craiova la urgente cel mai bine si sa il interneze.Eu ziceam ca nici nu trebuia sa ii dea drumul de la spital ieri in conditiile in care era.

| siriusblack98 a răspuns (pentru RAntonia):

Da, cel mai bine îl duceți la doctor. E bine sa nu lase problema așa fără investigații.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Hernie de disc mai mult ca sigur asta are, ce varsta are?

| adryang78 a răspuns:

În condițiile date este periculos să urce la volan, chiar dacă se simte un pic mai bine. Se pune în pericol și pe el, vă pune și pe voi.
În privința durerilor, sunt necesare urgent investigații complete, cu coloana nu e de joacă. Luați trimitere de la medicul de familie și mergeți la un medic specialist.
Sănătate multă!

| RAntonia explică (pentru adryang78):

Astazi vom merge cu el la doctor.Ne-am gandit si noi ca este periculos sa se urce la volan deoarece nu poate avea prea multa grija, daca il doare dintr-o data probabil nu se mai poate misca si facem accident, si mai avem si doua surioare gemene de numai un an.
Multumim mult!