|

Buna seara! Am o problema ceva mai delicata si as vrea un sfat. De ceva timp intre menstruatii am scurgeri vaginale ba maro inchis, ba maro foarte inchis. Nu au un miros specific, iar scurgere e o pata mai mare, nu este la fel de abundenta ca menstruatia. Ce credeti ca ar putea fi? Ce as putea sa fac in afara de a merge la medic, urmeaza sa ma programez cat mai curand. Mentionez ca am 15 ani. Multumesc!

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sangerarile intre menstre nu sunt de bun augur!
Scurgerile maronii, sunt de la sangele deja coagulat care se scurge afara, odata cu secretia vaginala, care curata vaginul.
Daca aceste scurgeri sunt in primele 2 zile dupa menstruatie, este ceva normal, vaginul inca curatandu-se.
dar daca scurgerile astea maro sunt cu mulet zile dupa menstruatie, atunci este ingrijorator si trebuie sa te prezinti la un medic ginecolog, pentru investigatii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Multumesc pentru raspuns, am sa iau masuri.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci, uite cum e cazul la mine, și in general la mai multe fete și femei. Să zicem că îți vine menstruația, te ține 3 zile, apoi următoarele două-trei mai ai scurgeri tot așa maron închis. Iar apoi e totul ok. Așa e și la tine?
Dacă e așa e normal.
Sau de exemplu la o săptămână- două, după menstruație, se întâmplă asta? (Dacă e așa nu prea cred că normal)
Oricum e bine să consulți un medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cduncfujndf):

Multumesc pentru raspuns. Voi merge la doctor, la mine aceste scurgeri sunt inaintea menstruatiei.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează