|

Buna seara! Am o problema de foarte mult timp. Nu am avut timp sa merg la un medic dermatolog sau mereu se ivea altceva. Am permanent niște bubițe pe spate, nu sunt coșuri adică nu se sparg, însă numai pe partea de sus aproape de ceafă, după câteva zile dispar dar îmi rămân semne și apoi încep iar sa apară și nu înțeleg de la ce ar putea sa fie. Nu am alergie la nimic, păreri? Mulțumesc mult!

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă aveți părul lung și vopsit, posibil de la vopseaua de păr!
De la haine nu cred, că ar fi tot corpul.
De asemenea, depinde de mediul în care lucrați, învățați!
Transpirați și asta se întâmplă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O cauză tot trebuie să existe.
Poate ești alergică la detergentul de spălat sau altceva.
Oricum trebuie să faci cumva să mergi la medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am avut bubite acum 7 ani. Mi-au disparut de la sine. Cred ca au mai degraba legatura cu alimentatia si chimia pielii. Sunt sceptic ca dermatologul va gasi vreo cauza. In mdo normal o sa te trimita la paispe seturi de analize, iti va gasi ceva si va zice : aha, din cauza asta! Totusi daca ai rabdare si nervi du-te. iar daca chiar te dibuieste revino cu raspunsul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează