|

Buna TPU! Am nevoie de ajutor rapid. De ceva vreme, am realizat ca nu am o secretie vaginala normala. Uneori curge multicel si miroase destul de neplacut. Nu stiu cum sa ii spun mamei de chestia asta. Imi este frica de doctor si de ce as putea sa am. (Nu am varsta la care sa ma pot duce singura la un astfel de consult si nu am avut nici relatii sexuale). Cum as putea sa ii spun si credeti ca e ceva grav? Multumesc anticipat.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa te duci la ginecolog, nu iti face nimic rau. posibil sa fie o ciuperca si trebuie sa o tratezi nu sta asa ..eu zic sa vorbesti deschis cu mama ta, e femeie si poate sa te ajute

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce culoare are? Trebuie sa fie transparent/ usor alb, daca persista (mai mult de o saptamana) spune-i mamei tale (nu este nicio rusine, se mai intampla). Din nou, daca dureaza doar o zi doua trei nu e nimic, cand eram mica credeam ca ar trebui sa fie aproape inexistenta dar de fapt este mai mult decat crezi, e metoda prin care vaginul tau se curata singur, si ar putea fi din cauza ciclului (se schimba in functie de ovulatie/menstruatie) si de aia zic sa vezi daca persista, daca nu dureaza mai mult de o saptamana inseamna ca a fost din cauza menstruatiei (probabil trebuie sa-ti vina), oricum daca raman dubii o vizita la ginecolog nu ar fi rea, nu ar trebui sa te temi sau ceva, si nici sa-ti fie rusine, nu esti singura, cunosc si eu multe tipe care se duceau virgine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează